![]() |
ستاره آی ستاره
گوگوش ستاره آی ستاره چشام اشکی نداره دیگه پیداش نمی شه نمی یادش دوباره دیگه دوستم نداره من و تنها می زاره آخه گوش کن ستاره آی ستاره دل عاشق خریداری نداره خدایا اون و با عشق و محبت آشنا کن به درد این دل دیوونه من مبتلا کن بیا بنشون گل مهر و وفا رو تو سینه ش من و از دست دلتنگی و تنهایی رها کن اگه عشقی نباشه دلی رسوا نمی شه دل پاک مثل شیشه دیگه پیدا نمی شه دیگه دنیا ستاره برام دنیا نمی شه |
چيكار كردي (خواجه اميري)كه با قلبم بخاطر تو بيرحمم تو ميخندي چه شيرينه گذشتن تازه ميفهمم... |
دلتنگی من..
روز تنهایی من... روز نیلوفری یاد تو بود یاد لبخند نگاهت ... یاد رویایی آغوش تو بود روز تنهایی من... چهره سرد زمین یخ زده بود گره مردمک چشم تو باز به نگاه شب تنهاییمان زل زده بود روز تنهایی وغم.! قدر دلتنگی من... آســـمان پــیدا بود ..... ... آخرین قطره اشکت .. روی بیراهه ی ذهنم لغزید یـــــــــاد بــــــاد.... یاد خاکستری بغض قدیمی که در آغوش نگاه تو شکست یادی از رنگ فراق رنگی از...داد ســــکـوت!!! ..... ... اشک من جاری شد... جای تو خالی بود جـــــــــای تـــــــــو .. عکس تو در تاغچه ی کوچک قلبم خندید شعر دلتنگی من سخت گریست ..... ... روز تنهایی من... بـــی تـــــــــــــو گذشت.. بــــی تـــــــــو نوشت. بــــی تو شکست.. برزگر |
حالا من این جا تک و تنها
تو هم اون سر دنیا می زنه آتیش به قلبم غم و غصه های فردا تلخی سکوت غربت تو رو یاد من میاره ابر بارونی چشمام داره بد جوری می باره |
به ديدارم بيا هرشب
در اين تنهايي تنها وخدا مانند دلــــــم تنگ است بيا اي روشن اي روشنتر از لبخند شبم راروز كن درزيرسر پوش سياهي ها دلــــــم تنگ است |
بادبادک ... رها در باد ... بی غم ... بادبادک! ببر با خود مرا هم بادبادک! کجای زندگی زیباست آخر؟ دلش می گیرد آدم , بادبادک! بگو از آسمان , از مردمی شاد زمین را برد ماتم بادبادک! چه دوری از زمین , انگار دیشب تو را در ماه دیدم , بادبادک! دلم را باد با خود برد وقتی تو را می برد کم کم بادبادک! برای بال هایت چتر داری ؟ ببین باران چه نم نم ... بادبادک! دلم میترکد از بی همزبانی ببر با خود مرا هم , بادبادک! .. .. . |
|
|
|
|
اکنون ساعت 03:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |