![]() |
لمس کن کلماتی را که برایت می نویسم تا بخوانی و بفهمی چقدرجایت خالیست . . . تا بدانی نبودنت آزارم می دهد . . . |
سری سرمست شور و بی قراری چو مجنون در هوای نی سواری پر از عشق نیستان سینه ی او غم غربت، غم دیرینه ی اوست غم نی بند بند پیکر اوست هوای آن نیستان در سر اوست دلش را با غریبی، آشنایی است به هم اعضای او وصل از جدایی است |
روي هر شانه سري وقت وداع ميگريد
سر من وقت وداع گوشه ديوار گريست |
كاش امان مي دادي اين شعر نيمه سروده تمام مي شد سخن در گلو مانده ام اندكي نفس ميكشيد اگر يك قدم مي گذاشتي مگر نمي بيني چطور سطر هاي دفترم پا به فرار گذاشته اند مگر نمي بيني چطور قاصدك ها بيخبر از من سراغ جان پناه مي گيرند پنجره ي اتاقم بي حوصله شده از بس به سمت هيچ و پوچ و براي دلخوشي باز شد دنبال يك سر خط ترانه بودم تا شروع كنم كه اول و آخر شعر تو باشي نمي بيني نمي فهمي از پشت اين پنجره هاج و واج هر كس كه گذشت هر چه خواست بارم كرد به خاطر تو بي خيال! تو نبودي رد نشدي اگر يك قدم فقط كاش امان ميدادي مي خواستم بهت بگم... كاش... |
يه عاشق بي قايق تو درياها
چشماشو مي بنده تو روياها من عاشق بي قايق تو درياها مي ميرم چشمامو مي بندم بي روياها مي ميرم ميرم و مي ميرم آسوده ميشم از عشق ميرم و مي ميرم جشن تولد مرگمو براي تو زير آب ميگيرم يه زيبا نگاهش به موجا يه عاشق بي ساحل تو دريا پرياي دريا من امشب مي ميرم از عشق يه زيبا من امشب مي ميرم ميرم و مي ميرم آسوده ميشم از عشق ميرم و مي ميرم جشن تولد مرگمو براي تو زير آب ميگيرم من عاشق بي قايق تو دريا چشمامو مي بندم بي رويا يه زيبا نگاشو چه آروم به موجا مي دوزه يه عاشق بي ساحل چه تنها تو دريا مي سوزه ميرم و مي ميرم آسوده ميشم از عشق ميرم و مي ميرم جشن تولد مرگمو براي تو زير آب ميگيرم |
زیباترین جامه ات را بپوش
با شیرین ترین لبخند و عاشق ترین قلب بیا با جامی از روشنای اب و ایه ی ارغوانی نگاهت در پر تپش ترین دل کوبه هایم میان کوچه ایستاده ام با چمدانی از انتظار مرا راهی کن بسپار به خدا |
از صبح تا غروب مي انديشم
به طرح چهر ه ات به رنگ چشم هايت شب كه ميشود ديگر روي زمين نيستم در پر وازم سحرگاه باز چه اندوه وسيعي است سقوط از آسمان خيال تو . تو تو |
گويند خدا هميشه با ماست
ای غم نکند تو خدايی گذرم افتاد به قبرستان عاشقان خيلی متعجب شدم تا چشم کار می کرد قبر بود به خودم گفتم يعنی اينقدر قلبها شکسته يه دفعه متوجه قلبی شدم که تازه شکسته بود جلو رفتم برگهاروکنار زدم که برايش فاتهه بخونم ای وای چه ديدم..باورم نمی شد اون قلب کسی بود که قلبم رو شکسته بودhttp://www.persianblog.ir/pbe34r2/images/smileys/23.gif عشق را چه مشکل کردن ای .........بيا كه اب را گل كردند زندگی سرشار از درد است درد که متولد شد عمرش را خدا هزار چندان کرد تا شاهد مردنمان باشد مرا ديگر تاب زيستن نيست چرا مژده ی امدنت را برايم نويد نمی دهی کاش ادم تنها می بود از هيچ کس زاده نمی شد و برا رفتنش از دنيا هيچ اشکی سرازير نمی شد کاش پشت سرش گريه ايی نغمه نمی گرد کاش ........ محمواحمدی |
با سكوتم به تو گفتم كه برام رنگي نداري
گفتي يادت ميشه حسرت .تو به جز من كي رو داري با سكوتم به تو گفتم كه ميخوام تنها بمونم روز آخر گفتي اينو من خودم بهتر ميدونم با سكوتم به تو گفتم سرنوشت من همينه گفتي آسمون يه روياست جاي مي روي زمينه با سكوتم به تو گفتم ميدونم دلت يه رنگه تا نگاه كردي به چشمامم گفتي حرفات چه قشنگه با سكوتم به تو گفتم چارمون فقط عبوره گفتي منتظر ميمونم دل من خيلي صبوره با سكوتم به تو گفتم واسه قلب من عزيزي اشكم از گونه رها شد گفتي .گفتي داري اشك ميريزي:53: |
شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش که تا یک دم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش _:2: |
اکنون ساعت 10:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |