این حرفا که گفتم همش بهونه بود |
شکوفه یه طرح بریز این اقای ناظر بچه دار رو یه گوشمالی بدیم
همینجوری که نمیشه که .. |
نقل قول:
حتما با حمایت شما ی گوشمالی در پیش داریم:d |
به به می بینم که بحث سر کتک زدنه:41:{B Adabi}
دوستان من پایه که هیچ ستونم:Catch Me If You Ca: فقط بذارین کنکورو بدم که با انرژی بتونم بزنم:d |
مهدی جون پس از عرض سلام و خوشامدگویی
:53: ازت دعوت میکنم خودت با پای خودت بری بالا http://arshnews.ir/images/docs/000006/n00006649-b.jpg مجازات مناسبیه برای اینهمه تخلف انضباطی {پپوله} |
|
آقاااااا
کنکور رو دادیم یه اوضضضاااااعی بود:d ساعت سو نیم خوابیدم ساعت 7ونیم شروع میشد نیم ساعت قبلم باید اونجا بودیم بابام فک میکرد ساعت 8 منم ساعتو نگاه نمیکردم ساعت 7و15 از خونه رفتیم بیرون وقتی بابام فهمید چنان گاز میداد که ماشین در حال پرواز بود وسط راه گفتم بابا کارتم نیست نیاوردمش:20: قیافش دیدنی بود:mad: بعد دیدم نه مث اینکه هست:42: خلاصه این از اوضاع رفتن ما با چنان اعتماد به نفسی رفتیم بزنیم تو دهن کنکور زد تو دهنمون که .......:65: |
سلام ب همه دوستاي خوفم؛دارم پروپازل پايان نامه مينويسم؛چه زود گذشت؛چه خبرا؟اقا مهدي پسرت چاق شده؟شكوفه واسه همه چيز ازت متشکككرم.راستي شب عروسي داريم تو كرج؛جاي همه تون خالي؛من هنوز از تهران راه نيفتادم؛دلم ميخاد ي كم بخافم
|
سلام |
به بهانه پنجمین سالروز درگذشت خسرو شکیبایی |
اکنون ساعت 07:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |