عه من چند تا مجله خریده بودم همه رو خوندم خیلی حال داد ! مجله هاش جالب بودند همونطور که من بدم میاد وقتی میبینم دور و بر این زنها پر مجله بوردا هست اونها هم لابد حوصلشون سر میره میبینن اینجور چیزها رو ، سرتون رو درد نیارم درسامو خوندم تا 10 دوباره نمیرم سرش ،یک خیلی پی دی اف و کتاب گذاشتم که باید بخونم الان هم خیلی هاشو نخوندم هنوز راستی بهتون گفتم مطلب میزارم شاید بزارم گاهی بیکاری به آدم انگیزه میده چیزهایی که قول داده بزاره تو فروم |
|
|
|
امروز برف بارید ومن به خاطر برف ساعت شش صبح بیدار شدم همه جا سفید وزیباست
|
هیچی. اتفاق خاصی نیفتاد |
با سلام
امتحان ....دم . برگه رو دو دستی نگه داشتم دادم به مراقب بابا من مشغله ذهنی دارم چرا حرف من رو نمیگیرید ؟فکر من 1000 جا هست درس بخون نیستم لامصب ها .... با تشکر :d دارید میرید در رو هم پشت سرتون ببندید |
دا بهتر از ری است .
|
رفتم با چاقو گردو بشکنم دستم رو بریدم ، هیچی دیگه حالا این دستمال هم گیر کرده بود هر چی میکشیدیم نمیومد ! یه 4 تا به خودمون فحش دادیم ، دستمون رو باند پیچی کردیم من گفتم پدرم خوابه با گوشت کوب گردو نشکنم ، مثلاً با چاقو بشکنم که اینطوری شد . ای مردشور هر چی گردوئه ببره .... دستمون ناقص شد |
امروز اولین تشعشعات گرمای وحشتناک خوزستان بود
وای که تا 6ماه دیگه باید بپزیم |
اکنون ساعت 06:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |