جملات برگزیده هفته؛حرفهایم را کامل پخش کنید
تیم راه آهن از نظر تاکتیکی حرفی برای گفتن نداشت. |
قضاوت ترکي و فغاني در آسيا |
صدور کارت ملي فوتبال براي فوتبالي ها! |
برهاني: استقلال تهران نايب قهرماني ليگ برتر را از دست
قهرماني رقابتهاي باشگاههاي برتر ايران را از دست نخواهيم داد. آرش برهاني روز جمعه در گفت وگو با ايرنا افزود : اسقلال تهران با برتري برابر راه آهن شهرري به مكان دوم جدول رده بندي صعود كرد تا به روند موفقيتهاي خود در ليگ برتر ادامه دهد. وي در خصوص ديدار تيمهاي استقلال و راه آهن اظهار داشت: استقلال ميتوانست با حداقل سه گل مقابل حريفش به پيروزي دست يابد اما مهاجمان از فرصتهاي خود به خوبي استفاده نكردند. برهاني با انتقاد از عملكرد داور بازي گفت : متاسفانه اشتباهات داوري همچنان گريبانگر استقلال است، داور يك پنالتي مسلم را به سود آبي پوشان ناديده گرفت تا بازيكنان استقلال در دقايق پاياني تحت فشار و استرس باشند. وي افزود : بازيكنان استقلال با عملكرد قابل قبول خود نشان دادند كه چيزي از تيم سپاهان اصفهان قهرمان ليگ برتر ندارند. برهاني درباره حاشيههاي دقايق پاياني بازي برابر راه آهن گفت : استقلال تهران ديداري حساس را هفته آينده در ليگ قهرمانان آسيا دارد كه همگان بايد با دوري از حاشيهها به فكر پيروزي آبي پوشان برابر الشباب عربستان باشند. تيم استقلال تهران پنجشنبه شب در هفته سي و سوم ليگ برتر باشگاههاي ايران با يك گل از سد راه آهن شهرري گذشت و به مكان دوم جدول رده بندي صعود كرد. |
معيني در پاسخ به قلعهنويي: كسي كه شش كلاس هم درس نخوانده نبايد درباره من كه 30 سال تحصيل كردهام حرف بزند
همه حسادت را در تكتك جملات آقاي قلعهنويي، وقتي كه داشتند درباره سه تيم ايراني صعودكننده به مرحله بعد ليگ قهرمانان حرف ميزدند ديدند سايت گل ـ پخش حرفهاي امير قلعهنويي در برنامه نود بدون ترديد واكنشبرانگيز خواهد بود. قلعهنويي كه براي دومين بار قهرمان ايران شده، پس از كسب اين عنوان در مشهد با لحني تند به واعظ مديرعامل استقلال و مسعود معيني مدير تيمهاي پايه اين باشگاه حمله كرد. اين حمله پس از آن صورت گرفت كه معيني در مصاحبهاي بعد از حذف سپاهان از قلعهنويي انتقاد كرده بود. انتقادي كه قلعهنويي آن را به حساب نزديكي وي و واعظ گذاشته و بنابراين پاسخش را داده است. قلعهنويي عقيده دارد معيني خود را به اين پست فروخته تا دوزار كاسب شود. اما مسعود معيني كه اتفاقاً اولين قهرماني آسياي استقلال با گل او به دست آمده است در مصاحبه با گل به حرفهاي قلعهنويي پاسخ داد: *نميخواهم پاسخ خاصي بدهم چون استقلال آخر هفته بازي حساسي دارد و من هم يك استقلالي هستم و دوست ندارم فضا به هم بريزد. با اين حال فكر كردم كه ذكر چند نكته ضروري است. روزگار حقيقت را نشان خواهد داد *خيلي دوست دارم اين را بنويسيد هر انساني دو آموزنده دارد؛ يكي آموزگار و ديگر روزگار. اولي به بهاي زندگيات شيره جانت را به تو ميدهد و دومي شيره جانت را ميگيرد. من در پاسخ به حرفهاي قلعهنويي ميگويم صبر كنيد و ببينيد اين روزگار چه چيزهايي را بر ملا خواهد كرد. لحن و بيان تأسفآور *كسي كه 6 كلاس هم درس نخوانده است نسبت به آدمي كه 30 سال از عمرش را صرف تحصيل و دانشگاه كرده با اين لحن و بيان حرف ميزند كه جاي تأسف دارد. ايشان حتي طوري درباره خدا حرف ميزند و با دست به سمت او نشانه ميرود كه انگار خدا فقط مال ايشان است. *من فقط يك انتقاد فني از آقاي قلعهنويي كردم و هنوز هم ميگويم سرمربي تيمي كه بهترين خط حمله ايران را دارد و دو گلزنش در صدر جدول گلزنها هستند، وقتي در آسيا آنطور حذف ميشود ضعف فني دارد. تازه من به عنوان يك كارشناس اين حرف را مطرح كردم و فكر ميكنم به گفته ايشان فوتباليها بايد درباره فوتبال حرف بزنند. حسادت به تيمهاي صعودكننده *ايشان به من گفتهاند كه حسادت ميكنم. اما ديشب همه حسادت را در تكتك جملات آقاي قلعهنويي، وقتي كه داشتند درباره سه تيم ايراني صعودكننده به مرحله بعد ليگ قهرمانان حرف ميزدند ديدند. معلوم بود كه ايشان چقدر ناراحت است و طوري صحبت كرد كه مشخص است دوست دارم اين تيمها حذف بشوند. آيا قهرماني سپاهان شور و حال داشت *درست است كه سپاهان قهرمان شده اما آيا قهرماني سپاهان مثل قهرماني تيمهاي ديگر در سالهاي گذشته آن حس و حال را دارد؟ تصور من اين است كه مردم واقعيتها را فهميدهاند. سياسيها و آقاي قلعهنويي *مديران استقلال و پرسپوليس به دليل دولتي بودند، قالباً سياسي بودهاند و يا از طريق سياست به اين سمت انتخاب شدهاند. اما اين خيلي مهم نيست، مهم عملكرد آنهاست. آقاي قلعهنويي به اين دليل به مديرها انگ سياسي ميزند كه آن شيوه مديري و همه چيز استقلال را تحت اختيار ايشان قرار ميداد ديگر وجود ندارد. *من آكادمي استقلال را پاكسازي كردم و هر سه تيم پايه ما در ردههاي خوبي قرار دارند. من ذرهذره براي خودم آبرو كسب كردم و هرگز حاضر نميشوم آبروي خودم را به يك پست بفروشم. اين جور كارها را آدمهايي انجام ميدهند كه همه ميدانند با چه جور آدمهايي نشستهاند در گذشته پست گرفتهاند. هر كس به اندازه سوادش حرف ميزند *فكر ميكنم هركسي به اندازه سوادش حرف ميزند و به نظرم اگر بخواهم بيشتر از اين حرف بزنم خيلي از چيزها باقي نميماند. *صحبتي از قول من نقل شده كه صحيح نيست. من در مورد بازي استقلال و الشباب گفتم كه شايد صلاح بر اين بوده كه به عربستان برويم و پس از زيارت با روحيه مضاعف با الشباب بازي كنيم و منظورم اين نبود كه تصميم ما اين بوده كه در اين گروه دوم شويم. http://ad.doubleclick.net/ad/gna.fa/...&tm=1273210830 |
پيشنهاد 34 ميليون يورويي چلسي براي مرد آرژانتينی مادريد http://www.hurrahsport.com/upload_fo...0510073912.jpg مقامات باشگاه انگليسي در صورت عدم موفقيت در جذب فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي تيم فوتبال ليورپول، به دنبال استخدام گونسالو هيگواين مهاجم آرژانتيني رئالمادريد، خواهند بود كه اكنون گلزن دوم ليگ محسوب ميشود. پيشنهاد 34 ميليون يورويي چلسي براي مرد آرژانتين مادريد ارزش بالايي دارد. كارلو آنچلوتي سرمربي تيم فوتبال چلسي نيز اين پيشنهاد را ارزشمند و منطقي توصيف كردهاست. شنيدهها در محافل ورزشي انگليس حاكي از آن است كه هيگواين 22 ساله با حقوق ساليانه 5/4 ميليون يورو و پاداش 4 ميليون يورو مذاكرات خود را با ميلياردهاي لندن آغاز كرده است. |
معمارزاده خبر حضورش در آلمان را تکذیب کرد http://www.hurrahsport.com/upload_fo...0510071744.jpg
میثاق معمارزاده" صحبت با یکی از باشگاههای آلمانی را تکذیب کرد. هفته گذشته یکی از روزنامهها خبر از حضور معمارزاده در یکی از باشگاههای آلمانی اما معمارزاده این خبر را تکذیب کرد و اذعان داشت: این خبر شایعهای بیش نیست؛ با این اخبار میخواهند برای من حاشیه درست کنند و این شایعات را کسانی درست کردند که با من دشمنی دارند بنابراین چنین خبری را بشدت تکذیب میکنم. |
دايي :فصل بعد تغييرات ويژه اي خواهيم داشت |
کاهش یک سهمیه ایران در لیگ قهرمانان
کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از سهمیه های ایران برای حضور در لیگ قهرمانان را کاهش می دهد. |
مسی، 3 گل تا جاودانه شدن |
اکنون ساعت 03:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |