خدایا این چه شهریه ساختی
خدایا این مردمیه خلق کردی خدایا ازاین داغتر هم میشه خدایا یعنی من هم جهنم میرم خدایا مگه دیگه جهنم چطوریه دمای هوا 60 درجس اما اخبار همیشهمیگه 48درجه اینجا اونقدر هوا گرمه که وقتی تو خیابون پست میدیم میگی الان میسوزی مثل اینکه اری نگهبانی جهنم رو میدی با موتور که گشت میزنی مثل اینه که دو طرفت اتیشه داری از وسط آتیش رد میشی تا خونه با موتور نیم ساعت راهه اونقدر هوا داغه که عرق نمیکنی پوست بدنت خشک میشه میگی الانه که ترک بخوره شما بگید من چرا تو این خراب شدم |
|
شما فازتون چیه چرا هیچ کی حرف نمیزنه روزه سکوت گرفتین ؟ یک بحثی مشارکتی ، من یک ماه کمتر مونده به اعزامم تو این مدت رفتم تو فاز لاغری حرکات کششی از این جور داستان ها ، چشتون روز بد نبینه یکم شنا سوئدی رفتم ، تمام عضلات دست و بدنم هنوز داره درد میگیره ، خیلی فکر کردم چقدر من از ورزش دور بودم که با یکم فشار این همه بدنم درد میگیره ، خیلی بده ! |
عهههههههههه از این به بعد چیپس میخورید مواظب باشید ! :d |
|
|
|
|
|
خوب من ساعت 12:15 دقیقه اومدم تا این پست رو ویرایش کنم نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، از اولش یا از وسطاش ، بهتر هست از وسطاش شروع کنم ععععععععهههههه نمیدونم تا حالا این حس رو داشتید که وقتی یک کاری خوب بلدید و هیچ کس اون کار رو بلد نیست اینقدر اون کار رو انجام بدید تا کاملاً حواستون از دور و اطرافتون پرت شه |
اکنون ساعت 05:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |