پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

ترنم 10-06-2011 03:19 AM

اخر غمت باشه :d
هرچی خاک اونه بقای عمر موبایل جدیدت بشه :p

برو بخواب چون کلاس داری
فردا اگه خواب بمونی من بیدارت نمیکنم هااا
از الان گفته باشم :d

ترنم 10-06-2011 03:32 AM

قدر خواب شب را بدانید

همه ما خوابیدن را دوست داریم، مخصوصا وقتی که از یک خواب خوب بلند می شویم. در گذشته، پزشکان خوابیدن را نادیده می انگاشتند، ولی امروز با پیشرفت علم، مشخص شده که خواب به اندازه خوراک مهم می باشد.
خوابیدن
ما در حدود یک سوم روز را می خوابیم، اما خیلی کم در مورد خواب می دانیم. در زیر مطالب مهمی در مورد خواب را بیان می کنم. امیدوارم با اطلاع از این موارد، به خواب خود نیز اهمیت بدهیم:
۱- خوابیدن باعث می شود که بدن برای انجام اعمال مهم آماده شود، حافظه بلند مدت تقویت شود و از تاثیر آسیب هایی که در طول روز به ما می رسند جلوگیری گردد. ۷ تا ۹ ساعت خواب در شب، عملکرد بدن و مغز را در روز بعد بالا می برد و انرژی زیادی به ما می دهد.
۲- اگر شما کمتر از آنچه احتیاج دارید، بخوابید، کارهای بدنی و ذهنی را به کندی انجام خواهید داد. تداخل هورمونی، افزایش اشتها ، تغییر روحیه و همچنین افزایش بیماری های مزمن از دیگر عوارض کم خوابی است.
۳- بدن شما برنامه مشخصی برای فعالیت روزانه دارد. هنگامی که مسافرت می روید و یا شیفت کاری شبانه دارید، بدن تان به سختی می تواند ساعت خوابیدن را تنظیم کند. بنابراین به سختی می خوابید و برخی فواید خوابیدن را از دست می دهید. به ازای ۱ تا ۲ ساعت تغییر در زمان خواب، یک روز را برای تنظیم کردن خواب تان لازم دارید.
۴- همه ما در هر سنی که باشیم (چه نوجوان و چه میانسال)، به ۷ تا ۹ ساعت خواب شبانه نیاز داریم. این یک باور غلط است که هر چه بزرگ تر شویم، احتیاج به خواب کمتری داریم. به دلیل همین باور غلط است که بسیاری از افراد مسن، برای کمبود خواب شان دنبال علت نمی گردند. برخی از افراد مسن، به علت بیماری کمتر از حد نیازشان می خوابند. همچنین برخی از داروها با خوابیدن تداخل می کنند.
۵- برخی افراد فکر می کنند که اگر در طول روز احساس خستگی کنند، باید مدت بیشتری در شب بخوابند. این مساله درست نیست. اگر فردی ۷ تا ۹ ساعت در شب بخوابد و بعد دچار خستگی گردد، باید دلیل این خستگی را در جای دیگری جستجو کند. برخی از آشفتگی های خواب، کیفیت خوابیدن را به هم می زنند، حتی اگر ۷ تا ۹ ساعت خوابیده باشید. بسیاری از داروها باعث بروز خستگی می شوند.
اگر شما به اندازه کافی خوابیدید، اما هنوز احساس خستگی کردید، می توانید ورزش کنید و یا در مقابل نور آفتاب قرار گیرید. اگر با این روش ها خستگی تان از بین نرفت، به پزشک مراجعه کنید
۶- معمولا در روزهای تعطیل، بسیاری از افراد بیشتر می خوابند تا کم خوابی روزهای قبل را جبران کنند. وقتی که شما ۱ تا ۲ روز بیشتر از حد معمول بخوابید، برای روز سوم که می خواهید سرکار بروید، بدن تان سردر گم است و در حقیقت در این دو روز تعطیلی، کیفیت خواب شما کم شده است. پس، بهتر است در شب های تعطیل هم ۷ تا ۹ ساعت بخوابید تا در روزهای بعد، دچار خواب آلودگی نشوید.
۷- چرت زدن در طول روز مفید است، زیرا باعث عملکرد بهتر بدن می گردد. همچنین انجام کارهای ذهنی و فکری را بهبود می بخشد. چرت زدن، سریع به خواب رفتن را نیز می آموزد. چرت زدن بیشتر از یک ساعت و یا بعد از ساعت ۳ بعد از ظهر، خوابیدن در شب را مشکل می کند.
۸- خروپف در هنگام خواب، می تواند نشان دهنده وجود مشکلات جدی مانند آپنه خواب باشد. اگر شما دارای خروپف شدید و بلند هستید، حتما به نزد پزشک بروید. درمان این مشکل بسیار راحت است و باعث می شود که در طول روز از انرژی زیادی برخوردار باشید.
۹- نگرانی و استرس بر کیفیت خواب اثر دارد. بی خوابی نیز از عوامل تاثیر گذار بر خواب می باشد. داروها و بیماری هایی نیز وجود دارند که بر خواب اثر دارند، از قبیل: افسردگی، عصبانیت، آسم، ورم مفاصل و … .
خوابیدن کودک
۱۰- کودکان با بزرگسالان متفاوت هستند. کودکان نیاز به مقدار بیشتری خواب دارند. کم خوابی در کودکان باعث خستگی آنها می شود. کودکانی که دچار کمبود خواب هستند، دچار مشکلاتی در توجه و رفتار نیز می شوند.
کودکان و نوجوانان به چه میزان خواب نیاز دارند؟
اعداد زیر کل ساعات خواب مورد نیاز کودک در یک شبانه روز را نشان می دهند.
سن کودک
مقدار خواب بر حسب ساعت
تولد تا ۶ ماهگی
۱۶ تا ۲۰
۶ تا ۱۲ ماهگی
۱۴ تا ۱۵
۱ تا ۳ سالگی
۱۰ تا ۱۳
۳ تا ۱۰ سالگی
۱۰ تا ۱۲
۱۱ تا ۱۲ سالگی
۱۰
نوجوانان نیز به ۹ ساعت خواب در شب نیاز دارند.
آپنه خواب چیست؟
در حالت عادی، راه های هوایی (تنفسی) باز هستند. راه های هوایی شامل: بینی، دهان، گلو و نای می باشند. این راه ها باعث ورود اکسیژن (به هنگام دم) به بدن و خروج دی اکسید کربن (به هنگام بازدم) از آن می شوند.
حال اگر راه هوایی مقداری بسته باشد، هر هوایی که می خواهد از آن عبور کند و وارد ریه ها گردد، با خرناس همراه است. در این صورت مقدار اکسیژن خون کم می شود و به مغز فرمان می دهد که با دهان نفس بکشیم.
به طور کلی، اگر منطقه ای از مغز که اعمال تنفسی را کنترل می کند، پیغام درستی را به عضلات تنفسی نفرستد، آپنه خواب رخ می دهد. فرد خوابیده، اگر دچار وقفه در تنفس گردد و یا تنفس عمیق نداشته باشد، آپنه خواب ایجاد شده است.
وقفه تنفس می تواند به مدت چند ثانیه و یا دقیقه باشد. غالبا، این وقفه ۱ تا ۱۰۰ بار در یک ساعت اتفاق می افتد. بعد از این وقفه کوتاه در تنفس، فرد خرناس بلند می کشد.
آپنه خواب
آپنه خواب معمولا شرایطی را به وجود می آورد که موجب اختلال در خوابیدن می گردد. این افراد، خواب عمیق ندارند. این مشکل باعث می شود که کیفیت خواب کم شود و شخص در طول روز احساس خستگی کند.
ولی خود فرد نمی فهمد که دچار آپنه خواب شده است، زیرا فقط در خواب، مشکل مشخص می گردد. خانواده و همسر اولین کسانی هستند که متوجه این مشکل می شوند.
این مشکل، بیشتر در افراد چاق دیده می شود. اما برای هر شخصی ممکن است پیش آید. برای مثال کودکانی که دارای لوزه بزرگ می باشند، نیز می توانند دچار آپنه خواب گردند.
این نکته را بدانید که خداوند شب را برای آرامش ما آفرید، پس قدر این موهبت را بدانیم و از آن استفاده کنیم، که بعدها پشیمان نشویم. امیدوارم همیشه خواب آرامی داشته باشید.

منبع : تبیان

GolBarg 10-06-2011 03:25 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 226217)

مینا به قول غزل انقد حال میکنم
خودتو و احساستو خیلی قشنگ به ما میگی
من اصلا بلت نیستم _:2:

خوب حالا از خودم میگم
چون امسال تقریبا ظرفیت دانشگاه ها دوبرابر شده
متاسفانه خوابگاهی که برای کارشناسی ارشداس
به جایه این که سه الی چهار نفره باشه شدن پنج نفره{قیژه}

ولی واقعا این همه ارشد ارشد میگن اصلا جالب و خوب نیست
من که حس خوبی ندارم
بعد خوابگاهمون تویه همون دانشگاس
بالایه کوه:p
و حدود نیم ساعت تا دانشکده فاصله داره
چون بالیه کوه رفتن اسونه
اما برگشت چون سر بالایه خیلی سخته
همه تا برسن خوابگاه وسطایه راه روی چمنا میشینن یه استراحتی میکنن
بعد دوباره حرکت میکنن :d

سلام ترنم...خسته نباشی خواهر جان :d
وای اینقد ازم تعریف نکنید دلم یه جوری میشه خوبب :21:
همینه که نمیدونی چی قبول شدم :d
من لیسانسم نرم افزار بوده..ارشد مشاوره خوندم :d
واسه همین رفتم تو غیر مرتبط ها و یه ترم عقب افتادمو و یه دو میلیون ناقابل هم واسه واحد های پیش نیازم دادم _:2: اکشال نداره..جبران میکنم :d
اهووم بابت دانشگاه..منم رفته بودم ثبت نام..باورم نمیشه باید بعد 3 سال برم سرکلاس باز بشینم :p
اره امسال واسه خوابگاه ..خیلی اوضاعی بدی دارن ...همینجور ظرفیت ها رو زیاد کردن..ولی تهران بخاطر اینکه همینجور داره منفجر میشه فک نمیکنم زیاد ظرفیت ها رو افزایش داده باشن!
منم واقعا نمیدونم میتونم شرایط خوابگاه یا بدترش پانسیون {قاط} تحمل کنم یا نه!
ما هم دانشگاهمون توی کوه هست :21: یه شانس خیلی خوف اوردم..دانشکده علوم انسانی اولیش هست...و وقتی میرسم دانشگاه نباید دوباره سوار اتوبوس بشم تا بره دم دانشکده ی که میبره..
توی خود دانشگاه یه عالمه اتوبوسه واسه دانشکده ها..
دانشگاه خوبیه...فعلا راضیم..از نظر استاداش واقعا عالی هست...

بچه ها من دارم میرم گروه درمانی که میرفتم..و مشاوری که دو سال همراهیم کرد...{پپوله}
اینقدر بهم گفتن شام باید بدی ..شیرینی باید بدی..کلافه م کردن :d
خیلی دلم میخواد مشاورمو ببینم و با هم شیرینی بخوریم ..و هورا بکشیم :d
جای همه تون خالی...:53: گل میزارم جاتون :21:

هنوز واسه اموزشگاه و مدرسه هم مونده..کاش یادشون میرفت :21:

shokofe 10-06-2011 11:18 PM

سلام به همه
خوبین خوشین سلامتین؟
بزارین براتون از امروز بگم چه خبر بود:p

امروز با این که صبح با سر درد از خواب بیدار شدم (این میگرن چند روزه داره اذیتم میکنه)ولی یواش یواش روز خوبی برام بود

صبح پارسا تا از خواب بیدار شد بخاطر قولی که دیشب بهش داده بودم بردمش خونه مامانم و بعد رفتم بانک ی سری از کارامو انجام دادم اومدم خونه دیدم مهمون داریم و ناهار با هم خوردیم و خوشبختانه مهمونام زود رفتن و اما.....

من معمولا" نباید بعد ازظهر بخوابم چون بعد که بیدار میشم خیلی بد اخلاق میشم و اصلا" هم دست خودم نیست ولی ساعت 4خیلی خوابم گرفت و همسرم هم خواب بود وسوسه شدم و خوابیدم و چشمتون روز بد نبینه ساعت 6 بیدار شدم خیلی حالم بد بود_:2:
و ی چایی خوردم و نشسته بودم که امیر (همسر گرامی)گفت بریم قدم بزنیم حدود 1ساعت گفت تا بالاخره از خر شیطون پیاده شدم و با بی میلی حاضر شدم و رفتیم ولی وقتی رفتم فهمیدم چقدر خوب شد که اومدم بیرون هوا خیلی عالی بود خلاصه کلی قدم زدیم و بعد هم رفتیم شام خوردیم و اومدیم خونه و منم کلی سرحال شدم بعضی وقتا ی کارایی خیلی خوبه شاید کار عادی باشه ولی خیلی تو روحیه تاثیر داره:rolleyes:
بعضی وقتا خوبه 2نفری به یاد قدیما ;)
خلاصه حالم الان خیلی خوبه
هوای تهران خیلی عالیه جون میده برای پیاده روی ما هم متاسفانه همش عادت کردیم با ماشین بریم جایی و این ترک عادت امشب برای من خیلی خوب بود{شیت شدن}

امیدوارم همگی خوش باشین
مثل همیشه دوستون دارم:53:

مهدی 10-08-2011 08:07 PM

سلام بر همه دوستان عزیز :53::53::53:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 226217)
احوال برادر اریانا وحاج :dمهدی چطوره

منظورت با منه یا مهدی شیرازی؟

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo (پست 226195)
مهدی جان ننجون تبلیغ باقلوا نکن من همون لواشکمُ می خوام :65:

ننجون کالباسی رنگ :d ولی من همون باقلوا رو میخوام

نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 226198)
مهدی خسته ی فک کنم..بابا بزرگ خوفم:d گفتم که این هفته هم کلاس داشتم ولی بعلت نداشتن یک سقف نرفتم..اون هفته میرم یک سقفی بیابم در این تهران گنده :d

اا کدوم رستوران سنتی رفتی...اسمش یادت نیست.. یکیش واسه پسر عمو مامانمه :21: من شیرینی اصل حاج خلیفه میدم خدمتتون :d شام قراره بچه ها مهمونم کنن.. :21: واسه قبولیشون..میخوام ببرمشون مشیر الممالک :65:

جیگیلی جان خسته که بودم و امروز هم تا ساعت 7 عصر خوابیدم :d بزار به حساب پیری دیگه اسقف اعظم که سنم رو گفت 48 :21: اسمش اگه یادم بود میزاشتم.
حالا کی بچه های قهونه خونه رو به رستوران دعوت میکنی؟ مجازی نه ، واقعی بیایم یک شامی بزاریم رو دستت :d
نقل قول:

نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo (پست 226202)

ننجون این حالا یعنی چه؟ :65:

آریانا جان خوشحالم حالت خوبه :)

شکوفه خانوم سعی کن بعد ازظهر ها نخوابی :d

ترنم خانم مطلب مفیدی در مورد خواب شب گذاشتید. سپاسگزار :)

ترنم 10-08-2011 09:35 PM

سلام بچه ها
چرا کم پیدایین
به به حاج اقا مهدی
نه با شما بودم حاج اقا رو اقا مهدی
خواهش
اینجا گذاشتم که بیشتر قدر خواب شبو بدونیم

مینا امیدوارم دانشگاه حسابی خوش بگذرد

مهبا گیان کجایی دختر؟

شکوفه گل چطوره حالش؟

غزلی خودم فک کنم خوش باشه با هوایه شمال کشور
برادر اریانا شما هم کم پیدا شد!ها

فعلا بچه ها من فردا صب میخوام که برم
مواظب خودتون باشین
دوستون دارم
بای

ترنم 10-08-2011 09:36 PM

عکس دختری که فرمان "ایست" به خودروی احمدی‌نژاد داد!

ترنم 10-08-2011 09:37 PM

احمدي نژاد و عمو پورنگ
رييس جمهور در حاشيه مراسم افطار با ايتام

اهورا 10-12-2011 10:01 AM

سلام عزیزان مدتها بود که میخواستم دوباره بیام تو جمعتون ولی هر وقت میومدم خانمها بودن و روم

نمیشد . بلاخره دل رو به دریا زدم واومدم .بابت عکسها و نوشته هاتون مرسی.:41: دوستان خوبم به خاطر

شماها یه مهمونی ترتیب دادم. از خودتون پذیرایی کنید. صبحونه اش سبزی ناهار کلم پلو شیرازی شام

هم شیرین پلو شیرازی .

نوش جان.

mary.f 10-12-2011 11:51 AM

به به چه غذاهایی... من کلم پلو میخواااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااام!

ترنم 10-12-2011 06:23 PM

سلام
خوبین؟
؟؟؟
کوشین بچه ها

به به اقا جواد خیلی خوش اومدی
غذاها خیلی خوشمزه خوشگلن
مرسی:53:

GhaZaL.Mr 10-13-2011 02:58 PM

:)

به رسم دلتنگی ..
.
.
.
سلام !

مهدی 10-13-2011 03:38 PM

سلام به همه دوستان خوبید ؟
خبری از کسی نیست؟:d
همه درس خون شدن ماشالله :d

آريانا 10-13-2011 04:41 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Javad.p (پست 226842)
سلام عزیزان مدتها بود که میخواستم دوباره بیام تو جمعتون ولی هر وقت میومدم خانمها بودن و روم
نمیشد . بلاخره دل رو به دریا زدم واومدم .بابت عکسها و نوشته هاتون مرسی.:41: دوستان خوبم به خاطر
شماها یه مهمونی ترتیب دادم. از خودتون پذیرایی کنید. صبحونه اش سبزی ناهار کلم پلو شیرازی شام
هم شیرین پلو شیرازی .
نوش جان.

سلام جواد جون , اوا چه خجالتی ...من بودم با کله میپریدم توو تاپیک.....حالا ام که اومدی کار سترگی کردی ..خوش اومدی......
از غذاهااتم ممنون....اما آخه کله صبح کی سبزی میخوره برادر من؟کله پاچه ای حلیمی آبدوغ خیاری سیرابی واویشکایی ........
کلم پلو وشیرین پلو ام که حال نمیده...اما دستت درد نکنه به هر صورت......
نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 226925)
سلام
خوبین؟
؟؟؟
کوشین بچه ها

به به اقا جواد خیلی خوش اومدی
غذاها خیلی خوشمزه خوشگلن
مرسی:53:

سلام ترنم ..چطوری ...این عکسا چی بود گذاشتی :d میل و رغبتم به تاپیک رفت......
نقل قول:

نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo (پست 226993)
به رسم دلتنگی ..
.
.
.
سلام !

oh my god shit ...water lady.........شرمنده کردی مارو با اومدنت lady جون....قدم مبارکت روو تخم چشای مینا 110........
نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 226996)
سلام به همه دوستان خوبید ؟
خبری از کسی نیست؟:d
همه درس خون شدن ماشالله :d

سلام مهدی جون خوبی بحمدا.......چی میگی ؟ حرف حسابت چیه ؟ هر 3 روز یه بار میای اینجا میگی کجایید نیستید...خودتم میری 3 روز بعد میای......

مهدی 10-13-2011 05:10 PM

نقل قول:

سلام مهدی جون خوبی بحمدا.......چی میگی ؟ حرف حسابت چیه ؟ هر 3 روز یه بار میای اینجا میگی کجایید نیستید...خودتم میری 3 روز بعد میای......
:d
سلام آریانا جان من خوبم سپاس
من چیزی نمیگم :d

حرف حسابم هم اینه که 2 بعاوه دو میشه 4

این هفته خیلی شلوغ بود ایشالله از هفته دیگه بیشتر میام ضمن اینکه این خط ایرانسل که خیلی افتضاح شده و سرعت اینترنت 5 کیلو بایت بیشتر سرعت نمیگره نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده بدنبال اینترنت پر سرعتم خودم هم کلافه شدم دیگه از سرعت اینترنت
الان هم اومدم جایی اینترنت داره اونم چی اینترنت 1مگ :d خودتون فکر کنم چه حالی دارم دیگه:d ولی وقتی برم خونه _:2:
اینم علت نبودنم
موجه هست یا برم گواهی پزشکی بیارم

آريانا 10-13-2011 05:15 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 227001)
:d
سلام آریانا جان من خوبم سپاس
من چیزی نمیگم :d

حرف حسابم هم اینه که 2 بعاوه دو میشه 4

این هفته خیلی شلوغ بود ایشالله از هفته دیگه بیشتر میام ضمن اینکه این خط ایرانسل که خیلی افتضاح شده و سرعت اینترنت 5 کیلو بایت بیشتر سرعت نمیگره نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده بدنبال اینترنت پر سرعتم خودم هم کلافه شدم دیگه از سرعت اینترنت
الان هم اومدم جایی اینترنت داره اونم چی اینترنت 1مگ :d خودتون فکر کنم چه حالی دارم دیگه:d ولی وقتی برم خونه _:2:
اینم علت نبودنم
موجه هست یا برم گواهی پزشکی بیارم

نه دلایلت موجه نیست ..گواهی پزشکیم نمیخواد ..مشخصه همینجوری مشکل داری..
:d با توجه به اون متن قرمز رنگ......چی نوشتی ؟ خودتم فهمیدی ؟:d
باید lady in water ننجونتو بیاری غیبتتو موجه کنه:d :53:

مهدی 10-13-2011 05:21 PM

نقل قول:

:d با توجه به اون متن قرمز رنگ......چی نوشتی ؟ خودتم فهمیدی ؟:d
فکر کن همش با اینترنت ذغالی کار میکنی یهو با اینترنت پر سرعت کار میکنی که کلیک میکنی صفحه باز میشه من که کم آوردم :d

نقل قول:

ننجون بیا غیبتمو موجه کن :d
:cool:

GhaZaL.Mr 10-14-2011 11:51 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 226998)
oh my god shit ...water lady.........شرمنده کردی مارو با اومدنت lady جون....قدم مبارکت روو تخم چشای مینا 110........

تازه از سفر برگشتم. گنبد بودم. بلاخره رفتم خوابگاه پیش شیرین. وای مینا .. دلم براش قد فندق شده ! میناجونم فک کنم امروز بیاد فروم : )
نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 227005)

آقا به من چه ؟! ننجون کیه ؟؟ من مسئولیتشو قبول نمی کنم .. این بچه اصن کیه ؟ سر راتون ورش دارین بذارین یتیم خونه :65:
نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 227012)
ننجون بیا غیبتمو موجه کن :d

از همین الان یاد بگیر رو پا خودت وایسا ننجون ! :d

rez@.m 10-14-2011 12:10 PM

سلام به همه
من تازه اومدم

GolBarg 10-14-2011 05:16 PM

سلاااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااام {جشن پتو}
خوبین....
منم خوفم..سرما خوردم ...
چه خبراااا
من نبودم شما اینجا رو ول کردین...پس قهوه خونه بدون گلبرگ صفایی نداره :21:
گفتم میام کلی پست از شما میخونم...{قاط}
غزل بانو ..تو هم مسافرت بودی ....:p
هیچکی هم نگفت من کجام _:2: جز غزل خانم :cool:
منم تهران بودم..امیدوارم کارهام درست بشه..بچه ها واسم دعا کنید
یه دو سه روزی هستم...دلم واسه پی سیم خیلی تنگ شده بوووود
واسه اتاقم..واسه مامیم...واسه اینجا...{پپوله}

shokofe 10-14-2011 09:23 PM

سلام

من که دیشب اصلا نمیتونستم بیام سایت و با اولترا اومدم
اما چند روز بود بدن درد داشتم و حوصله نداشتم امروز دیدم بعله سرما خوردم
از صبح همش خوابیدم و الان هم خوف نیستم
سرما خوردگی هم زمانی خوب بود که مجرد بودم مامان چه پذیرایی میکرد ازم
ولی الان چی خودم هی میخوابم پامیشم ی کاری میکنم دوباره غش میکنم
خدایا..........حوصله خودم و هم ندارم چه حال بدیه{قاط}

GolBarg 10-14-2011 10:07 PM

شکوفه من شش روز نبودم اینجا رو ول کردی بعد میگی دیشب نت مشکل داشتههه :d
منم تازه داره یه کم سرما خوردگیم خوب میشه..این چند روز واقعا بدنم ضعیف شده بود...
قربون بزرگی خدا برم که هیچوقت بنده هاشو تنها نمیزاره
این چند روزی که خونه یکی از اقواممون بودم..خیلی بهم لطف داشتن
خانم خونه خیلی شبیه مامانم بود:d...امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشن :53:

شکوفهه تو که خانم دکتری از اون تجویزهات واسه خودت اجراش کن :d
استادمون بهمون درس داده ..منم کتاب نخریدم...غیبت هم که داشتم..خدا به فریادم برسسسسسسسسسس {قاط}

آريانا 10-14-2011 11:50 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo (پست 227105)
تازه از سفر برگشتم. گنبد بودم. بلاخره رفتم خوابگاه پیش شیرین. وای مینا .. دلم براش قد فندق شده ! میناجونم فک کنم امروز بیاد فروم : )

آخی نازی ......شیرین کیه فندق کیه گنبد کیه؟ چرا به من نگفتی بیام باهات ......میای اینجا رمزی یه چیز میگی میری...خب درست بگو کجا رفتی چی کار کردی؟.....یه توضیحه اکمل به ما بده چی کارا کردی توو این مدت... ...

نقل قول:

نوشته اصلی توسط rez@.m (پست 227107)
سلام به همه
من تازه اومدم

سلام خوش اومدی رضا......
نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 227150)
سلاااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااام {جشن پتو}
هیچکی هم نگفت من کجام _:2: جز غزل خانم :cool:
منم تهران بودم..امیدوارم کارهام درست بشه..بچه ها واسم دعا کنید
یه دو سه روزی هستم...دلم واسه پی سیم خیلی تنگ شده بوووود
واسه اتاقم..واسه مامیم...واسه اینجا...{پپوله}

سلام کجا بودی حالا ؟ تهران با ت دسته داره ط ..مثلا داری ارشد میخونی....
نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe77 (پست 227201)
سلام

من که دیشب اصلا نمیتونستم بیام سایت و با اولترا اومدم
اما چند روز بود بدن درد داشتم و حوصله نداشتم امروز دیدم بعله سرما خوردم
از صبح همش خوابیدم و الان هم خوف نیستم
سرما خوردگی هم زمانی خوب بود که مجرد بودم مامان چه پذیرایی میکرد ازم
ولی الان چی خودم هی میخوابم پامیشم ی کاری میکنم دوباره غش میکنم
خدایا..........حوصله خودم و هم ندارم چه حال بدیه{قاط}

سلام آخی ایشالا بهبود پیدا میکنین .....چرا حال همتون بده.....:53:
نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 227206)
قربون بزرگی خدا برم که هیچوقت بنده هاشو تنها نمیزاره
این چند روزی که خونه یکی از اقواممون بودم..خیلی بهم لطف داشتن

مینا چی میگی؟dl: حالت خوبه ؟ آرووم باش.....قربون بزرگیه خدا بری که هیچوقت بنده هاشو تنها نمیزاره...بعد این چند روز خونه یکی از اقوام بودی....
جوک بود ؟

nooshin esmaily 10-15-2011 01:55 PM

سلام سلام 100 تا سلام
شنیدم تا چند روز اینده میخوان یاهو و جیمیل را ببندن واسه همیشههههه.
حالا چه کنیم که چتمونو میبندن!!!!

مهدی 10-15-2011 05:00 PM

سلام به همه :53::53:
دستت درد نکنه ننجون _:2: حالا منو میخواهی بزاری یتیم خونه _:2:

آقا رضا خیلی خوش اومدی :)

جیگیلی جان معلومه دیگه کجا هستی تهران در حال خواندن تحصیلات تکمیلی :d

آریانا جان برادر خوبی؟ خوشی؟ چه خبر های خوب؟ :cool:

شکوفه خانوم ایشالله هرچه زودتر خوب شید. :)

نوشین خانوم بنظرم شایعه هست اگه هم اتفاق بیقته راه حلش پیدا میشه :d

بقیه دوستان مهبا خانوم، ترنم خانوم، آقا حسین، مهدی کاکو شیرازی و ... خوب هستند :)

GhaZaL.Mr 10-15-2011 05:04 PM

نقل قول:

سلام به همه .من تازه اومدم
خوش اومدی . سلام : )

نقل قول:

غزل بانو ..تو هم مسافرت بودی ....:p . هیچکی هم نگفت من کجام _:2: جز غزل خانم
اوهوم .. گنبد بودم . تهنایی البته ... رفته بودم خوابگاه پیش شیرین .
مینا منم هیشکی تحویل نگرف غصه نداره که عزیزم : )
نقل قول:

سرما خوردگی هم زمانی خوب بود که مجرد بودم مامان چه پذیرایی میکرد
برای من که هر دو حالتش یکیه . فرقی نداره ! الانم مریض میشم تهنایی می رم دکتر , تهنایی داروهامو میگیرم , تهنایی آمپول می زنم ,تهنایی سوپ درست می کنم ... : )

نقل قول:

آخی نازی ......شیرین کیه فندق کیه گنبد کیه؟
شیرین دوستمه . گنبد نمی دونم کیه , شاید فامیل فندقه .
نقل قول:

چرا به من نگفتی بیام باهات ......
خیلی ساده ست ! چون ازت خوشم نمیاد :65:
نقل قول:

میای اینجا رمزی یه چیز میگی میری...خب درست بگو کجا رفتی چی کار کردی؟.....یه توضیحه اکمل به ما بده چی کارا کردی توو این مدت...
بازپرسی شما ؟
نقل قول:

مینا چی میگی؟dl: حالت خوبه ؟ آرووم باش.....قربون بزرگیه خدا بری که هیچوقت بنده هاشو تنها نمیزاره...بعد این چند روز خونه یکی از اقوام بودی....
جوک بود ؟

ینی واقعا نفمیدی مینا چی میگه ؟! جوک خودتی http://www.qalamro.com/images/smilies/%28299%29.gif
تو کی می خوای ادبیات درست حرف زدن یاد بگیری؟ بعدشم هی بهم بگو خانوم معلم.
من اگه معلم تو بودم که با ترکه انار فلکت می کردم بچه !
نقل قول:

سلام سلام 100 تا سلام
خوبی نوشین ؟ سلام .. : )
نقل قول:

دستت درد نکنه ننجون _:2: حالا منو میخواهی بزاری یتیم خونه _:2:
با اجازه بزرگترا بــــــــــله ننجون !

آريانا 10-15-2011 05:21 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 227264)

آریانا جان برادر خوبی؟ خوشی؟ چه خبر های خوب؟ :cool:

قربونت مهدی جون ...خوبم ..خوشم ...سرم داره گیج میره فقط ...صبح زود پا شدم....

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo (پست 227266)
برای من که هر دو حالتش یکیه . فرقی نداره ! الانم مریض میشم تهنایی می رم دکتر , تهنایی داروهامو میگیرم , تهنایی آمپول می زنم ,تهنایی سوپ درست می کنم ... : )
شیرین دوستمه . گنبد نمی دونم کیه , شاید فامیل فندقه . خیلی ساده ست ! چون ازت خوشم نمیاد :65: بازپرسی شما ؟
ینی واقعا نفمیدی مینا چی میگه ؟! جوک خودتی http://www.qalamro.com/images/smilies/%28299%29.gif
تو کی می خوای ادبیات درست حرف زدن یاد بگیری؟ بعدشم هی بهم بگو خانوم معلم.
من اگه معلم تو بودم که با ترکه انار فلکت می کردم بچه !
خوبی نوشین ؟ سلام .. : )
با اجازه بزرگترا بــــــــــله ننجون !

این زبون درازیتو میام جواب میدم...حسابتو میزارم کف دستت...الان سرگیجه دارم نمیتونم تمرکز کنم....

GhaZaL.Mr 10-15-2011 05:31 PM

نقل قول:

این زبون درازیتو میام جواب میدم...حسابتو میزارم کف دستت...الان سرگیجه دارم نمیتونم تمرکز کنم....
بچه می ترسونی ؟ http://www.qalamro.com/images/smilies/%28347%29.gif

آريانا 10-15-2011 05:57 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo (پست 227271)

برو توو اتاق درم ببند لواشکتو بخور جوجو...به پر وپای منم نپیچ

GhaZaL.Mr 10-15-2011 06:01 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 227278)
برو توو اتاق درم ببند لواشکتو بخور جوجو...به پر وپای منم نپیچ

لواشکمو نیگه داشتم دوتایی ...
بدون تو هرگز , با تو بابام نمیذاره :d
اینقد خوشم میاد یکی این مدلی باهام رفتار می کنه .. چون معلومه حسابی کم آورده ! http://www.qalamro.com/images/smilies/%28399%29.gif

ترنم 10-15-2011 08:46 PM

به به سلام دوستان قهوه خونه ای
خوبی غزلی
شکوفه ایشاالله زودتر خوب بشی عزیزم

به به خانوم کارشناس ارشد مینا خانوم گل
امیدوارم پایتخت نشینی بهت خوش بگذره

احوالات ارینا و مهدی خان چطوره

مهبا کجــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــایی دختر؟؟
اقا رضا خوش ومدی
نوشین خانوم چرا شایعه پراکنی میکنی خواهر جان

مهدی 10-15-2011 09:37 PM

به به ترنم خانم خوش اومدی. کم پیدایی :d(نه اینکه حالا خودت زیاد پیدات هست)

غزل بانو و آریانا جملاتتون داره به جاهای باریک میکشه ها .{قاط}

جیگیلی هم ارشد شده نمیاد اینجا :d:d بیا بتعریف دانشگاه چطوره. طهران چطوره
من که خیلی دلم میخواد برم تهران ولی فعلا نمیتونم .

GolBarg 10-16-2011 12:50 PM

نوشین تو الان فقط نگرانیت این بود :21: برو فکر یه سقف باش خواهر من :d
بچه ها یه چیز بگم..من یه کار کوچولو پیدا کردم..غزل کلی واسم جیغ زد{جشن پتو}
خواستم شما هم واسم جیغ بزنید:d دیروز اول تماس گرفتم گفت خان شما رو انتخاب نکردیم..کلی اینجوری شدم _:2:_:2:
سی ثانیه بعد تماس گرفت..گفت اشتباه شده و فرد انتخابی مون شما هستید
{جشن پتو}
اقا مهدی تنبل کلاس من هستم..هنوز کتاب نگرفتم..سه شنبه استادمون میخواد ازمون بپرسه.._:2:
تهران(طهران) خوبه با شرط های زیادی {داش مشتی}
خوب پاشین بیان ..اینقد پول جمع نکنیددد :d
ترنم از دانشگات اول بگووو ..فقط سلام علیک میکنه میرهه {داش مشتی}
من که سه شنبه یه ساختمان اشتباه رفتم..دیگه میخواستم گریه کنم..همش سر بالایی داره...واسه خودش سه تا ساختمان بزرگ داره که بعضی کلاسا اونجا برگزار میشه...واقعا این سر بالایی سر پایینی هاش داره دیونم میکنه..کاش ماشین داشتم :d
فعلا سه تا درس پیش دارم..با یه درس وصایای امام :21:
خدا به دادم برسه با این درس وصایا :d

GhaZaL.Mr 10-16-2011 01:43 PM

نقل قول:

خوبی غزلی ؟
اوهوم . خوب ِ خوب : ) تو چی ترنم ؟!خوبی ؟ توی چمن غذا بردی با خودت یا نه ؟ :d
نقل قول:

ننجون صدبار نگفتم تو کار بزرگ ترا دخالت نکن ؟ {B Adabi}
منو آریانا مسئله ی خاصی نداریم ,
فقط یکم چشم نداریم همو ببینیم :d
حالا شاید اگه برام
:53: آورد آشتی کردیم :d
نقل قول:

بچه ها یه چیز بگم..من یه کار کوچولو پیدا کردم..غزل کلی واسم جیغ زد{جشن پتو}
نمی دونی چه کیفی داره آدم خوشحالی و موفقیت دوستاشو میبینه ... مخصوصا خوب ترین ها شو : )
نقل قول:

فعلا سه تا درس پیش دارم..با یه درس وصایای امام :21:
خدا به دادم برسه با این درس وصایا :d

آه اگر رشته ی عاصی شدن احداث کنند / همه باید که وصایای مرا پاس کنند :d
شعر دوست شاعرم مهران سجودیان ِ

حسین جان (hossein_1971
) من می خوام بت پیام خصوصی بدم نمی تونم . فک کنم پیامت فقط برا مدیرا فعاله .
این مسیر و برو و پیام خصوصی تو فعال کن : کنترل پنل > ویرایش تنظیمات و اختیارات > پیام خصوصی >
پيغام خصوصي فعال باشد (
حالا تیک این گزینه رو بزن ) و دريافت نامه خصوصي تنها از لیست دوستان و مديران (تیک این گزینه رو بردار )
ایـــــــن هم برای شما , که دوست داشتی بنویسم : )

مهدی 10-16-2011 06:36 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 227494)

اقا مهدی تنبل کلاس من هستم..هنوز کتاب نگرفتم..سه شنبه استادمون میخواد ازمون بپرسه.._:2:
تهران(طهران) خوبه با شرط های زیادی {داش مشتی}
خوب پاشین بیان ..اینقد پول جمع نکنیددد :d

جیگیلی جان خوشحالم کار پیدا کردی ولی جیغ نمیکشم :d تبریک میگم و آرزوی موفقیت میکنم
آخه یک کارمند چیکار میتونه بکنه که بیشتر پول در بیاره!! عوضش خانمم در تهران هستش و تا آخر هفته باید بمونه از طرف سازمان ماموریت کاری هست اینقدر دلم میخواست من هم می تونستم برم ولی نمی شد._:2:
تا یادم نرفته شیرنی کارت رو ندادی ها :d

[QUOTE=Ghazal.banoo;227499]
ننجون صدبار نگفتم تو کار بزرگ ترا دخالت نکن ؟ {B Adabi}
منو آریانا مسئله ی خاصی نداریم ,
فقط یکم چشم نداریم همو ببینیم :d
حالا شاید اگه برام
:53: آورد آشتی کردیم :d
[/U[/QUOTE
خدا بخیر کنه

آريانا 10-16-2011 07:08 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 227296)

من که خیلی دلم میخواد برم تهران ولی فعلا نمیتونم .

منم دوست دارم به همون جاهای باریک بکشه...قصدم از اول همین بود:d......
نقل قول:

نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo (پست 227499)
منو آریانا مسئله ی خاصی نداریم , فقط یکم چشم نداریم همو ببینیم :d
حالا شاید اگه برام:53: آورد آشتی کردیم :d

وایسا تا برات بیارم:rolleyes:
دیدی به حرفت گوش کردم تشکر نزاشتم اما خداییش ترک عادت موجب مرض است...امروز تشکر نزدم حالم خوش نیست.

GolBarg 10-17-2011 02:40 PM

ممنونم اقا مهدی... {پپوله}
امیدوارم مرخصی از طرف اداره بهتون بدن و یه مسافرت خوب برین:d

اریانا و غزل با هم دوست باشین :d
بچه ها من یه چند روزی نیستم...دانشگاه هم زیاد کلاس ندارم که از نت اونجا استفاده کنم...میرم کلاس و زود بر میگردم خونه
یعنی اینقدر خسته میشم که فقط میخوام یه جا پیدا کنم و بخوابم:p

دلم واسه اینجا و بچه ها تنگ میشه..مواظب خودتون باشین :53:

MAHDI 10-17-2011 03:28 PM

سلام به دوستان قهوه خونه ای
حالتون چطوره؟

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 227264)
بقیه دوستان مهبا خانوم، ترنم خانوم، آقا حسین، مهدی کاکو شیرازی و ... خوب هستند :)

مهدی جان مخلصیم کاکو ، ما خوبیم ، امیدواریم دوستانم همه خوب باشن
{داش مشتی}

MAHDI 10-17-2011 03:47 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 227542)
دیدی به حرفت گوش کردم تشکر نزاشتم اما خداییش ترک عادت موجب مرض است...امروز تشکر نزدم حالم خوش نیست.

آریانا جان سلام ، تشکر بزن کاکو ، خوبه ;)

آريانا 10-18-2011 12:58 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 227722)
ممنونم اقا مهدی... {پپوله}
امیدوارم مرخصی از طرف اداره بهتون بدن و یه مسافرت خوب برین:d

اریانا و غزل با هم دوست باشین :d
بچه ها من یه چند روزی نیستم...دانشگاه هم زیاد کلاس ندارم که از نت اونجا استفاده کنم...میرم کلاس و زود بر میگردم خونه
یعنی اینقدر خسته میشم که فقط میخوام یه جا پیدا کنم و بخوابم:p

دلم واسه اینجا و بچه ها تنگ میشه..مواظب خودتون باشین :53:

آشتی کردی الان با من مینا ..... آخی... دل ما هم واست تنگ میشه زود بیاdl:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط MAHDI.HE (پست 227727)
آریانا جان سلام ، تشکر بزن کاکو ، خوبه ;)

سلام مهدی جون ..چشم رو چشمم برار......هر چی تو بگی:53::d

اکنون ساعت 07:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.