خداوندا !
خداوندا...! اگر روزی بشر گردی زحال بندگانت با خبر گردی پشیمان می شدی از قصه خلقت خداوندا ... اگر با مردم آمیزی شتابان در پی روزی ز پیشانی عرق ریزی شب آزرده و دل خسته تهی دست و زبان بسته به سوی خانه بازآیی زمین و آسمان را کفر می گویی .... نمی گویی؟ |
" خــدایــا " (!) نـ ِمے گـویــم دستــانـم را بــگیـــر . . . یـڪـــــ عمـــر گرفتـــے . . . رهـــایــم مــَـڪـن |
خدایا !
خودمونیم ها ! این ضربه هایی که من میخورم چند امتیازیه؟!!! |
خدایا مثل همیشه کنارمی و این بهم ارامش میده ..............تو همه سختی ها شادی ها ..................................من درکلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری .......من چون تویی دارمو تو چون خود نداری.......................
|
پروردگارا ؛ به من بیاموز در این فرصت حیاتم آهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند |
خدایـــــــــا آخرش نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من.......................
|
|
ای بنده تو سخت بی وفایی ،
از لطف به سوی ما نیایی هرگه که ترا دهیم دردی ، نالان شوی و به سویم ایی هر دم که ترا دهم شفایی ، یاغی شوی و دگر نیایی . . . ای بنده تو سخت بیوفایی ... :53: |
خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه ی تو نبود...
|
خدایا مرا که آفریدی
گارانتی هم داشتم ؟؟؟؟ دلم از کار افتاده!! |
اکنون ساعت 08:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |