افرين پتو پيله همديگرو بريزين رو آب
واقعا ديگه به درد پدري نميخوري درجه هات و ازت ميگيرم بد آموزي داري واسه بچه ها |
نقل قول:
فكر انسان دائم در حال تغيير ...هر روز با ايده جديد و با هدف هاي مختلف الان با اوني كه دوست بودم نيستم ..........دوستي طولاني هر دو طرف رو خسته ميكنه...همونطور كه ازدواج بعد از چند سال خسته كننده ميشه و يكنواخت تا آخر امسال صبر ميكنم ببينم تقدير حق چه رقم زده بر ما تاري من بايد سلام كنم يا تو همه چي به سن نيست ...به كمال و معرفت هست كه يقينا من فراتر از تو هستم پسرم من اومدم تو اين سايت از همون روز اول گفتم شما رو هدايت كنم به سمت هدف والا و يگانه پرستي و پاك زيستي پس به من سلام كنيد تا شمارو سلامتي دهم |
آخیییییییییییییی میکشم اون دختر رو که ولت کرده پدرشو در میارم اسمشو بگو دیگه همه چی ردیفه ببا آریانا
|
نه تو بدرد نميخوري معتاد
|
بابای من معتاد نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:2 0::20::20::20::20:
|
تازه ديروز اون همه معنويت بهت دادم تا ابروت پيش دخترت نره معتاد همشو مصرف كردي اي بدآموز
|
نقل قول:
اين ها همه بازي روزگار تا برآنچه بدست آوري شادي مكني و آنجه از كف داده اي غم مخوري خب امروز خيلي فلسفي حرف زدم نوبت اين شده كه حال تاريو سر جاش بيارم نقل قول:
مگه نمي بيني دخملم داره حرص مي خوره |
این نمیفهمه داره با احساساتم بازی میکنه تاری خفت میکنممممممممم داش
|
نقل قول:
روزي ميرسه كه تو تنها گذار اين دختر و پسراي من ميشي شيطان تنها گذار انسان است |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 07:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |