سلام به همه دوستان درد دلی :d |
نقل قول:
شما چطوری ؟ کم پیدا ! |
سلام به همه دوستان
خوبین احوال داش مهدی و اریانا غزلی خوبه؟ خوش میگذره پایتخت نشنی گلبرگ خانوم منم الان خوابگاهم خوابگاه خودش اینترنت داره گفتم ی سر ی بزنم به بر و بچ گلبرگ منم خیلی خوشحال شدم که کار پیدا کردی عزیزم{جشن پتو}{شیت شدن}{جشن پتو} فعلا دوستان الهی خوش باشین:53: |
سلام به همه دوستان عزیز |
سلام ..من باز برگشتم :21: |
ااااااا بدجنس من اگه انجام وظیفه میکنم تو هی نمیایی:d
ای الان لب تاب هم اتاقیمه مال خودم اخره هفته میخرم یه کم بیشتر میام |
سلام چطورین؟ |
سلام به همگی دوستان
خوبی آقا مهدی گل ؟ چه خبرا ؟ چند روزه بد جوری دلم درد میکنه اصلا هم حوصله دکتر رفتن ندارم هر کی از راه میرسه یه چیزی میده بخوریم که بهتر بشیم ولی بهتر نشدم که هیچ بدتر هم شدم....... گفتم بیام قهوه خونه یه چایی نبات بخورم شاید اثر کرد http://static.panoramio.com/photos/o...l/37894397.jpg بفرمایید چایی نبات |
سلام بر همگی :53:
مهبا اومده با یه دنیا دلتنگی برای شما دوستای گلم ممنونم که به یادم بودین و جامو خالی کردین و فراموشم نکردین راستش یه روز که بیدار شدم دیدم سیتمم خراب شده خودم هم بدجوری سرما خورده بودم افتادم تو جا ولی داشتم از دندون درد می مردم خیلی وحشتناک بود خیلی دندون عقلم کج شده بود رفته بود کلی از گوشت لثه ام رو از بین برده بود این بود که جراحیش کردن تا چند روز جاش وحشتناک تر درد میکرد الان تازه بهتر شده ولی سیستمم هنوز درست نشده ولی دیگه گفتم بیام پیش دوستای گلم مینا جان خیلی خوشحالم کار پیدا کردی موفق باشی گلم چرا غزل پیداش نیست ؟ بقیه هم که هستن خدا را شکر تقریبا البته دوستتون دارم |
واي واي من آمده ام ! به به سام عليك . حال و احوال مشتياي قهوه خونه ؟؟ بچه ها خوفيـــــــــــــــــــــين ؟
آخي .. اصن قهوه خونه يه صفاي ديگه داره . آخيش . انگار خونه ي آدمه . راحت ميتوني پاتو دراز كني و يه نفس راحت بكشي .. حسين جان ننجون اين چايي چيه اوردي ؟ من بستني شكلاتي مي خوام . هوا سرده بستني ميچسبه :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
مي دوني فرهنگ استفاده درست از تنكس چقد خوبه ؟ فك كن مثلا كلي ذوق و انرژي ميذارم واسه يه پست مفيد و خوب. بعد ميرم ميبينم يكي از كاربرا برا اون يكي كه دوستش بوده يه تنكس گذاشته همينجور الكي ، پست منم ديگه ....... خوب صد درصد آدم انگيزه فعاليت ِ خوب وُ از دست مي ده .ميگه خب منم وختمو الكي تلف نكنم . البته فقط تنكس هم نيس. مثلا من قبلا تو يه تاپيكي خيلي فعاليت مي كردم ، انگار اصن به چشم نميومد. هيشكي نگف غزل مرده اي زنده اي ؛ منم ديدم كسي اهميت نميده بيخيال شدم.اما اين روزا ميبينم همش تاپيكش آپ ميشه. حتي انگيزه ندارم برم ببينم كاربرا چي نوشتن .يني حتي رغبت نمي كنم برم توش. در كل خودم خيلي به اين كه درست و به جا تنكس بذارم اهميت ميدم.نه چون طرف مدير سايته و يا دوستم.مثلا چون مينا دوستمه دليل نميشه من برا هر پستش الكي تنكس بذارم : ) نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
قراره از اينم شلوغ تر شه .با اين كه خيلي درگيرم و سرم شلوغه ولي اين روزا رو خيلي دوس دارم.دوس دارم هي هميجور هر روزم بهتر از ديروزم شه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه آريانا كجاااااااااااس ؟ :23: دلم تنگ شده بزنيم تو سرو كله همديگه ! :d |
سلام دوستان . امروز خیلی بیحوصلم ،نمیدونم چی بنویسم ،از کجا شروع کنم . فقط اومدم تا سلام و عرض ادبی کرده باشم.:oهمیشه موفق باشید. |
سلام بچه های خوب خوشحالم که همه هستین |
ترنم ومهبای عزیز ممنونم از لطفی که دارین...مهبا جان امیدوارم سال دیگه قبولی تو رو داشته باشیم..که حسم اینه که همین میشه...قبولی سال دوم خیلی بالاس |
سلام به همه دوستان عزیز |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دورود غزی خوش اومدی....کجا بودی حالا؟ نقل قول:
|
این شکوفه خانم فک کنم دکتر دارو های گیاهی هست...:d |
سلام
فک کنم اولین باره اینجا میام کاش صبح که حالم به مراتب از الآن بدتر بود می اومدم اینجا! روزم افتضاح شروع شد و تا آخرم همینطور ادامه داشت! بعضی وقتا که اینطور میشه فک میکنم شاید آدم بدیم که اونطور نمیشه! وگرنه چرا برا بقیه اینطور نمیشه! چیزی عوض نمیشه دیدم نوشتین درد دل گفتم درد دل کنم!نمیدونم من بد می بینم یا بعضی چیزا واقعا بدن؟کاش حداقل دوستم اینجا بود! |
نقل قول:
اینم بستنی شکلاتی که توی این هوای سرد واقعا میچسبه http://www.negahak.com/upload/b-fdkfokChocIce.jpg نقل قول:
والا همون طور که گفتم کار از خوردن شربت و .... گذشته آخه امروز تشخیص دکتر هرنی اینگوئینال بود _:2: آپاندیسمو چند سال پیش عمل کردم و از شرش خلاص شدم.. :) نقل قول:
این بی حالی که طبیعیه به خاطر جو هوای شیرازه :d نقل قول:
مهدی جان رفتم دکتر ولی مثل اینکه کار از کار گذشته |
شکوفه جون تجویزت حرف نداشت. بلادونا شربت معده س آره ؟
حسین جان این مریضیت چه عجیب غریبه.چی هست ؟ بستنی هم روش گیلاس داشت.من گیلاس دوست ندارم :65: مینا حالا که همسایه شدین با شکوفه اینا از طرف من یه عکس دونفره باهاش بگیر ! : ) نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
Words of Wisdom on Friendship Oh, the comfort, The inexpressible comfort of feeling safe with a person Having neither to weigh thoughts nor measure words, But pouring them all right out, Just as they are, chaff and grain together; Certain that a faithful hand will take and sift them, Keep what is worth keeping, And then with the breath of kindness blow the rest away. Dinah Maria Mulock Craik خوشا صحبت دوستی كه در كنارش نه مجبوری كه انديشه های خود را بسنجی و نه گفته ها را در ترازو نهی بلكه، بی خيال، هرچه می انديشی بر زبان می آوری و كاه و گندم را در كف او می نهی و بي گمان دانی كه او .آن كاه و گندم را غربال خواهد كرد دانه شايسته را به كار خواهد گرفت و كاه را با نفس مهربانی به باد خواهد سپرد. دينا ماريا مولاك كرك برگرفته از كتاب در قلمرو زرين دكتر الهي قمشه ای |
نقل قول:
شانس منه دیگه تو این یک ماه اخیر از زمین و آسمون داره برامون میباره این یکی که دیگه از همش بدتره ! اینم یه بستنی بدون گیلاس شکلاتی http://www.ashpazonline.com/uploads/...9181_cream.jpg |
نقل قول:
دوما همش چند سالته مینی که 15 سال پیش اومده بودی اینجا جوک میگیا.... اما 15 سال پیش واقعا نارمک آروم و خلوت بود....یادش بخیر فوتبال بازی میکردیم هر 1 ساعت یه بار توی خیابون اصلی فقط 1 ماشین رد میشد.....یادش بخیر شبا با دخترای همسایه جمع میشدیم قایم موشک بازی میکردیم هر ساعت فقط 1 آدم از اونجا رد میشد....خلاصه بازیای دیگه هفت سنگ ..استپ هوایی ..بره بره...و غیره ذلک....dl: الان کجایی دقیقا یزدی , تهرانی ما سر از کارای شما در نیووردیم...میاین پاتوق کلی حرف میزنید ..هی شما دخترا الکی قربون صدقه هم میرید...حالا چشمم ندارید همدیگرو ببینید....بعد قشنگ توضیح نمیدین چی کار میکنید چی کار نمیکنید.... نقل قول:
چی شده صبا جان خدا بد نده....کی اذیتت کرده بدمش دست مینا 110.....والا من که شما رو هنوز نشناختم که بدونم آدم بدی هستی یا خوب.....اما زندگی همینه یه روز میخندی یه روز گریه میکنی...یه روز احساس خوشبختی میکنی یه روز احساس بدبختی...یه روز سردمونه یه روز گرممونه....ما در زندگی با تضادها در نبردیم...میان این تضادها حالت تعادل هست که دست پیدا کردن به اون خیلی سخته اما اگر انسان به اون تکامل برسه که اون وسط قرار بگیره ...سرما و گرما هیچوقت اذیتش نمیکنه ..خنده و گریه جفتش براش بی معنی میشه...خوشبختی و بدبختی براش یه رنگ پیدا میکنه....و در کل هیچ چیز نمیتونه به انسان آسیب بزنه و روحشو بخوره......منم خودم مثه شمام و آرزومه و سعیم اینه به اون تعادل خودمو برسونم اگر عمری باقی بود....که راه رستگاری راه میانه است...dl: نقل قول:
باز تو جوگیر شدی انگلیسی واسه ما بلغور کردی.... اما بی شوخی قشنگ بود...درود به روان پاکت..... نقل قول:
حالا معدت چی شده؟ من پارسال قشنگ خون بالا آوردم ...معدم عصبی شده بود...الان این مریضیت چیه؟معدت میسوزه یا درد میکنه ؟ اثنی اعشرت هست یا خود معدت؟ |
نقل قول:
نقل قول:
میگم منم مریضم آقا دکتر . نامردا زدن روحمو شکوندن . قربون دستت هرچی دوا موا داری بده بخوریم شاید اثر کرد :d نقل قول:
همون سلام خودمونو عخش است. سام علیک ! :cool: wow پس تو به من سنجاق شده بودی که من نبودم تو هم نبودی .. :d هوی ! دفه آخرت باشه با من اینجوری حرف می زنیا ؟ مگه هم سنتم بام شوخی می کنی ؟ {B Adabi} نقل قول:
|
:45::20: |
نقل قول:
آره متولد 69 ام! مرسی که جوابیدی! بعضی وقتا حس می کنم آدم مث شیشه اس! زیاد سرد و گرم بشه ترک برمی داره! اما بعد به این نتیجه می رسم که نه بابا آدما خیلی پیچ پیچی تر از اونین که نشون میدن! مهرگان که خانومه اما منظورم یکی از همکلاسی هام بود که خیلی باهم صمیمی ایم. شاید اخلاق خودم عجیبه! اما با هرکسی جوردرنمیام!نگام کنی با همه حرف می زنم دائما هم یا میخندم یا می خندونم اما این من نیستم! این بده! با اون دوستم خودم بودم!ذاتا شلوغم اما در حدو حدود خودش! درنتیجه معمولا برا خودم شر درست می کنم!البته خیلی اتفاقی!با اون اینجوری نبود!بخاطر همین شرها پرسیدم نمیدونم من بدم یا من بدم؟! حالا که به قول ما کرمانشاهیا در ورم در رفته(!) اینم بگم که مشکل اینه که همه چیزو از جایی می بینم که بقیه نمیبینن ولی اون چیزایی هم که اونا میبینن من نمیبینم درنتیجه عکس العمل هام فرق داره!(ولی خیلی حال میده) هیچ وقت به این تضاد و تفاوت عادت نمی کنم!اما ازش خوشم میاد! شماهم با این مهربونیت ایشالا همیشه شاد و در نهایت رستگار باشی |
نقل قول:
تو کلا مشکل داری هم از نظر جسمی هم از نظر روحی کاری از دست من ساخته نیست :d سلام کلمه عربیه من سعیم بر اینه از واژه های پارسی بیشتر استفده کنم...ناراحتی دیگه دورود بهت نمیفرستم.... |
نقل قول:
اکشال نداله.مهم بودنته عزیزم ! : ) نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
از دست تو هم که هیچ وخت کاری ساخته نیس. اه اه .. نقل قول:
|
نقل قول:
حالا جونه من یه خطشو بنویس ....من اینجوری شب خوابم نمیبره... نقل قول:
این آواتارتو بی زحمت عوض کن اگه ایراد نداره..من از بچگی از ژوکر میترسیدم:d من بیشتر حرفتو فهمیدم ...اما حقیقتش آخرش نفهمیدم چی شد؟:d الان با دوستت دعوات شده ؟ ناراحته از دستت ؟ شوخیه زیادی کردی باهاش ؟ نقل قول:
دوما همینه دیگه ...دخترو بهش آزادی میدی....واسه خودش بره این شهر اون شهر ....نصف شب بره لب ساحل...نصف شب بیاد نت....با دوستاش دم به دقیقه بره بیرون همین میشه...آخه این چه طرز صحبته .....چک خوردی تا حالا؟ |
آریانا جان اول از حرفای خوبی که زدی بودی کلی تشکر کرده بودم و چند بار خوندم تا فهمیدم چی نوشتی ولی بالاخره فهمیدم و این مهمه...راستی جواب سلام واجبه علیک سلام |
نقل قول:
نقل قول:
تخصصم همینه ! :65: |
نقل قول:
ما هم همگی دوستان با هم دست جمعی دوستون داریم:53: |
دیدم جمع همه جمعه 5 عضو و یک مهمان تو پاتوق هست اومدم منم سلامی عرض کنم خدمت دوستان عزیز و امروز جواب نمیدم و فقط پستها رو دنبال میکنم . |
نقل قول:
تو شاد نباشی هیچکی شاد نیست....حال و حوصله نداری ؟ چی شده ؟ از چی ناراحتی؟ دلت گرفته؟ اگه دوس نداری غزل بیاد توو پاتوق بگو ...خودم میندازمش بیرون......... |
مخلص داش آریانا عزیز |
نقل قول:
دروغ میگه شکوفه ! من دوستت ندارم :65: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
|
امان از اینایی که هیچی از ورزش حالیشون نمیشه .....
الان از دست این آدم من دیوونه میشه:mad: رویانیان کجا ورزش کجا............. مهدی جان حق داری حواست نباشه من که هی صداشو کم میکنم |
دکتر جون حرص نخور درست میشه |
نقل قول:
مشکل اینه که حالا که سال آخره اوضاع بدشکل تر از قبل هم شده! 4 سال همکلاس بودیم با غریبه های توکوچه هیج فرقی نداریم!عقده ای شدیم یه بار دس به یکی کنیم حال یکی از این استادا رو بگیریم! نشد!نمیشه! خلاصه انگار F16 زده تو برجکم!همه چیز با هم جمع شده! آواتارمم باشه می گردم یه عکس خوب پیدا می کنم تا چتد روز دیگه عوضش میکنم! نقل قول:
خودت چطوری یا بهتری؟ :Now take my gift I give a box in which there are 1000 smiles! Take one today and hide the rest of them under your pillow and pick one every morning,cuz I wanna see you smiling every day :):53: |
سلام دوستان خوبم . از ابراز همدردی شما متشکرم. دلم میخواد برم باغ ارم قدم بزنم و یه بستنی خوشمزه وانیلی بخورم . کسی هست که افتخار بده و با من بیاد؟ |
نقل قول:
من باز دقیقا نفهمیدم چی شده....به خاطره دوستت اینطوری رفتی توو هم ؟...بی خیال بابا ...من فکر کردم چی شده....دوست کیلو چنده.... نقل قول:
دورود جواد جون......توقع نداری که دخترا بیان؟.......حیف که شیرازی وگرنه میومدم باهات...توام میدونی از ما دوری بلوف میزنی...... |
اکنون ساعت 09:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |