نقل قول:
سال آخره! افسردگی یونی گرفتم! بچه های کلاسمون بی حال اند! این 4 سال عین دبیرستان گذشت! یه بار نشد عین همکلاس جمع بشن دور هم هی تو محوطه یه والیبالی چیزی بازی کنن!سال آخریم هنوز اینقد همدیگه رو نشناختیم اینقد همدیگه رو قبول نداریم که به هم سلام کنیم!هنوز به نیت های همدیگه شک داریم! خیلی حیفم میاد از اینکه این 4 سالی که می شد عالی بگذره اینطور شد! منظورمو اشتباه متوجه نشی ها! دوس داشتم بچه ها همه با هم دوست بودن! همه به هم سرکلاس خوش میگذروندیم! نشد آقا نشد! |
نقل قول:
حالا خوش نگذشت که نگذشت چه غصه هایی میخوری ...اینا از بی غصگیه ها...:d ........تازه 21 سالته ...بقیه سالهارو یه جا باش که بهت خوش بگذره.... من 11 دی تولدمه ...کادو چی میخوای بخری برام؟ میخوای دعوتت کنم...خوش میگذره ها ...فقط خرج سفر و بلیط رفت و برگشتت پای خودته:d..... |
نقل قول:
حیفه کره حیف!خدا!{قیژه} اوووووو کو تا 11 دی!:d 26ساله می شی؟عروسک جوکر خوبه؟:d بلیط ملیطو خودت حساب کن تا چند نفر دیگه با خودم بیارم مشتری شیم! |
راسی اینجا بارن میاد!
احساسم الآن بنزه ها!چندتا از اتفاق هایی هم که دوس داشتم بیفته افتاد! وی خدا شکرت!{شیت شدن} |
نقل قول:
سلام آریانا جان زیاد تو فکرش نرو از مهده نبود از یه جای دیگه هست :d بابا این غزل خودش هم نمیدونه چی دوست داره بستنی رو با یه فنجون چای عوض میکنه !! من که حسابی عصبانی شدم {قاط} |
سلام بر همه دوستان حاضر و غایب |
سلام مهدی جان خوبی کاکو ، سلامتی ؟ زیاد چیز مهمی نیست یه کمی معده درد داشتم با یه خورده عفونت روده که به خاطر مصرف زیاد غذاهای فست فود بود .
|
نقل قول:
سلام اریانا جون .واسه رفتن به باغ ارم هر عزیزی همرام بیاد خوشحال میشم.اصلا هم بلوف نمیزنم ،چون اهلش نیستم.:53: |
نقل قول:
سلام حسین جون . معده دردت خوب شد ؟ ایشالا که رفع کسالت شده باشه.:53: |
سلام: اقا مهدی ،اقا صبا ،اقا اریانا ،اقا حسین ، اقا مهدی اچ ای . گلبرگ خانم ،غزل خانم شکوفه خانم ،حالتون چطوره ؟امیدوارم همیشه و در همه حال شاد و سلامت باشید:53::53::53: |
سلام دوستان اميدوارم كه حال همگي خوب باشه و هميشه شاد باشين و هميشه با همديگه با صفا و مهربون باشين كه تو اين روزگار فقط يه خوبيه كه ميمونه و بس .....
|
نقل قول:
سفارشم چی شد ؟! آب انار خواسته بودم ... {داش مشتی} نقل قول:
چند روز پیشم به شدت بارونی و توفانی بود ... نقل قول:
مورد منکراتی شده ! آقا یکی زنگ بزنه 110 ! نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
سر من داد بیداد نکن , اونایی که قبلا این کارو کردن الان تو بهشتن ! {قاط} تهنایی خوش بگذره :d اصن من قبلنا هر وخ امتحان سختی داشتم برگشتنی از دانشگاه می رفتم برا خودم تهنایی لواشک می خریدم یا تهنایی بستنی میخریدم .. .خو چه عیبی داره آدم به خودش بستنی هدیه بده ؟ {پپوله} |
|
آره گلم ، ولي هر كي تو اين زمونه خوب باشه روزگار باهاش خوب نيست و باهاش نمي سازه و مدام عذابش ميده !!!!!!!!!!!!!! نمي دونم چرا زمونه اينطوري شده !!!!!!!!!!!
|
مهدی جان خوبی ؟
نقل قول:
من زمونه رو دعوا می کنم امشب. تو غصه نخور خانوم گلی .. : ) |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام به همگی |
|
سلام بچه ها چطورین من خوبم
مهدی شکوفه جواد آربانا و بقیه دوستان خوبم مرسی از اینکه به یادم بودین امیدوارم منم بتونم قدمی واسه دوستان خوبم بر دارم افرین به این پشتکار و روحیه غزل عزیزم بچه ها قدر همدیگه رو بدونید :53: |
مرسی مینا جون خوبم قربونت برم :24:
اینجا داره بارون میاد عجب بوی بارونی جاتون خالیه بریم بارون پارو کنیم برف که نمیاد:24:زمستون |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دورود گلم , خودت گلی :53: من خوبم به لطف خدا:53: نقل قول:
نقل قول:
گلم از اونجات بوده ؟ ای دل غافل.........یعنی دیگه امیدی بهت نداشته باشیم.... دیگه منقرض شدی:d...تازه داشتم دنبال زن میگشتم برات... نقل قول:
اینجا هم داره بارون میاد گلم.....پاهامو از پنجره کردم بیرون ..هر یه قطره بارون که به پام میخوره ...کلی حال میکنم. نقل قول:
11 دی دو ماه دیگس گلم.....چشم بهم بزنی اومده ...از الان گفتم پولاتو جمع کنی...بلیط رفت و برگشت تو و دوستاتم با من ...اگه نیای ژوکری.......... نقل قول:
گلم انقد ادبی حرف نزن تاپیک مشاعره یه جا دیگس.......میندازمت بیرونا......... نقل قول:
ای تک خور....گلم کلا از رفتارات معلوم بود آدم تک خورو نامردی هستی.... نقل قول:
سلام گلم ...نه بابا سر کار چیه ...من کارم پشت کامپیوتره ...:53: نقل قول:
نقل قول:
دورود مینی من خوبم تو چطوری؟ گلم بیا یه قدم واسه ما بردار این عادتی که جدیدا پیدا کردیو ترک کن, تازگیا یه مدلی حرف میزنی...خیلی مودب و شسته رفته حرف میزنی...خورخه بهت نگفته خاکی باش؟ میخوای اینطوری ادامه بدی...شمارم میندازم بیرون مثه غزل.......... |
سلام به همگی دوستان
نقل قول:
بذار منم برم امتحان کنم شاید واقعا فاز میده ! ;) نقل قول:
سلام مهدی جان خوبی چه خبرا ؟ مرسی دوست خوب ممنونم ازت سلام و درود به آریانا دوست دوست داشتی و عزیز شیطون جرا حرفای بو دار میزنی :d |
آریانا من نخواسته باشم سایت هم بیام وجود تو منصرفم میکنه :21:باور کن کلی شادم کردی
خواستم ازت تشکر کنم بقول استاد امروزمون ک میگفت هر کی واستون محبتی انجام داد ازش تشکر کنید نگین پر رو میشه و یا چیز های دیگه دلم میخاد خیلی حرفا بزنم .. تهران هم بارونی بوود صبح زود میرفتم دانشگاه...چه حس خوبی داشتم با اینکه کلاسم دیر شده بود:d |
نقل قول:
نقل قول:
مبارکت باشه گلم! باشه حتما میگم اوناهم پولاشونو جمع کنن بذاریم رو هم یه ژوکر واقعی برات بخریم! نقل قول:
ممنون!خودت چطوری یا بهتری؟ |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بهت گفتم آواتارتو عوض کن ..گوش نکردی...آقا جواد فکر کرد پسری.... |
نقل قول:
آخه من یکی که بارون بیاد هرکاری از دستم برمیاد! تازه تازشم، آقا جواد به خودتم گفت آقا آریانا!آقایی؟ بیا!عوض کردم! |
:21::21::21: تا حالا فکر میکردی آریانا خانمه مخصوصا" با اون روسری آواتورش نه؟؟؟؟؟
وای صبا مگه نمیدونی؟؟؟؟؟؟؟؟ پ ن پ آریانا خانمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شانس آوردیم چیزی نگفتی:d بچه ها من تهنام و تو محلمون صدای تیر میاد خفن.انگار دارم میترسم_:2: |
نقل قول:
تابلوئه آقام ...مشخص نیست؟ باز آواتار عجق وجق گذاشتی که....کلا روحیاتت عجیب غریبه...این کیه شرلوک هلمزه:d؟ نقل قول:
صدای تیر بره چی؟ |
نمیدونم صدای تیر برای چیه؟؟؟؟؟؟ |
سلام بر همگی :53:
خوشحالم که همگی سلامتین :) شکوفه جون من هم چند شب پیش اینطوری شدم مامانم خوابیده بود و صدای تیر می اومد کلی به خودم دلداری دادم و دعا خوندم تا خوابم برد;) مینا جیگیلی گفته بودی همشهریم همکلاسیته جالب بود مینایی اینطوری هر بار اونو دیدی یاد من می افتی :d کسی یاد من نکرد و دلش برا من تنگ نشد ولی من میگم جای ترنم خیلی خالیه دلم براش تنگ شده _:2: دوستتون دارم همیشه شاد باشین و سلامت {پپوله} |
نقل قول:
نقل قول:
هرچی هست برا تو که آقایی نباید عجیب باشه!دیدی خودت برا آدم تناقض ایجاد می کنی! :mad::confused::102: |
|
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اما الان دیگه زیاد شده اسمم پسر دختر نداره .... ..... صبا احساس میکنم روحیاتت مردونس......اخه این عکسا چیه میزاری ...عکس یه درختی گلی بلبلی یه دختری...بزار نقل قول:
این گلم رو دیروز تو پست فرگل خانوم دیدم...خوشم اومد گلم... ..... از این اتفاقا توی دنیای مجازی میفته چون جنسیت رو نمیشه تشخیص داد..چون منو که نمیبینه سیبیل و ریشو غیره ....اما توی دنیای واقعی خیلی راحت میشه تشخیص دادdl: ... |
نقل قول:
تا قبل از این آواتارم دختر بود!چند وقته عوضش کردم! نتیجه همه این بحث ها این میشه که ما خیلی وقتا سطحی قضاوت می کنیم.یعنی الکی فک میکنیم فهمیدیم چی شد! اینا کاراکترهای مورد علاقه ام ان! می گردم پیدا می کنم یه چیزی می ذارم به جای این آواتار! ولی گفتی روحیاتت مردونه اس کیف کردم!آقایی!مردونه نیس! خشنه و زیادی واقع بین!زیادی منطقی!دیگه زیادی زیاد!خشن بودنش خوب نیس!سعی می کنم عوض شه اما واقع بین بودنو دوس دارم! بازم ببخشید!به قول خودت ریش و سیبیل تو دنیای مجازی معلوم نیس! |
نقل قول:
نقل قول:
بله من فهمیدم کارکترای مورد علاقتن....واسه همینم گفتم روحیاتت مردونس....سطحی قضاوت کردنم چی بود؟ میخوای علمی تر صحبت کنیم؟:rolleyes: |
اکنون ساعت 09:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |