مرا خداوندی است که اگر گناه کنم،نراند و نعمت باز نگیرد...
اگر باز آیم ،بپذیرد و بنوازد... اگر روی به درگاه او آرم ،نزدیک کند و اگر برگردم،باز خواند و خشم نگیرد! |
|
خدایا...! |
خدایا من هیچی نمیگم خودت درستش کن خودت منو میشناسی ، پس خودت مشکلاتم رو حل کن تو رو خدا نه نیار خداجون . بهم نه نگو ، دست رد نزنی بهم من نفهمم تو که خدایی ببخش دیگه چیکار کنم میگی |
خدایم !
متبرکم کن تا یگانه درسی را که نیازمندش هستم بیاموزم : اتکای کامل به تو خدایم ! دیری ست از تو جدا مانده ام مرا به خانه بازگردان! |
با اومدن ماه رمضون این سئوال باز پیش میاد که
خدایا !! فرو بردن این همه بغض روزه رو باطل نمیکنه؟! ************************* یه سئوال فنی داشتم خدایا!!!!! حتما باید بمیرم تا روحم شاد باشه آیا؟!؟! |
خدایا بزرگی ، دلم کوچک است
دلم را به لطف تو بستم ، ولی قسم خورده بود که آدم شوم قسم ها که خوردم شکستم ، ولی خدایا شنیدم تو بخشنده ای من عهدی که بستم شکستم ، ولی شنیدم کنم توبه ، عفوم کنی که من توبه را هم شکستم ، ولی شنیدم تو گفتی ز بد کردگان که پیمان خوبی ببندند ، خواهی گذشت غفورا چه گویم ، که شرمنده ام که صد باره پیمان شکستم ، ولی شنیدم دل مردمان جای توست چه گویم که من دل ، شکستم ، ولی به خود گفته بودم ، نمازت کنم که دنیا به تکبیر اول مرا در ربود نماز تو را هم شکستم ، ولی تو گل داده بودی ، نگاهش کنم که من قامت گل شکستم ، ولی کبوتر تو دادی که شادم کند که من پای پرواز بستم ، ولی براین خوان دنیا نشاندی مرا نمکدان این سفره را من شکستم ، ولی زبان داده بودی صدایت کنم زبان را ز ذکر تو بستم ، ولی و چشمی که با آن ببینم تو را و من چشم خود را که بستم ، ولی مرا دست دادی که یاری کنم و من دست مردم که بستم ، ولی تو گفتی که هوشیار باید شوم بر این خوان دنیا که مستم ، ولی ببخشا بر این بنده عذر گناه که تنها تورا می پرستم ، ولی ... |
خدایااااا
خدایا خودت میدونی چی میخوام بگم پس دیگه چی بگم نذار صدام رو کسی بشنوه... |
هر آدمی که میرود یک روز یک جایی |
خدایا ..... |
اکنون ساعت 10:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |