جواب سوال شما :
صهیو صهوینیستمیان ---------------------------- اسم دستگاه های موسیقی ایرانی رو بلدی ؟ (فقط بله خیر کافی نیست ! ) |
اگه منظورت دستگاه های ایرانیه ..که :::::
دستگاه داد و بیداد دستگاه راستپنجگاه دستگاه سهگاه دستگاه شور دستگاه ماهور دستگاه نوا دستگاه همایون دستگاه چهارگاه بهترین سازی که بهش علاقه داری؟ |
ویلن
بهترین دستگاه موسیقی ایرانی که دوست داری؟ |
دستگاه چهار گاه
چون از نظر علم موسیقی یکی از مهمترین و زیباترین مقامات ایرانیه...گامش مثل شور و همایون، پایین رونده و مثل گام ماهور و اصفهان بالارونده هست... چرا از ویالون خوشت میاد؟ از ویالون سل بیشتر خوشت میاد یا استرینگ؟ |
[quote=Omid8511;103579]همه داستان هاي قرآن زيباست، اما من داستان خوابيدن حضرت علي(ع) در بستر پيامبرا خيلي دوست دارم
تو چي؟؟[/quo داستان حضرت موسی و حضرت خضر رو از موسیقی چیزی نمیدونم ولی اهنگای قدیمی مثل الهه ناز رو خیلی دوست دارم حالا چیند رو نمیدونم . میشه بگی باس -رقص-کشور -راک.... اینا تو اکولایزر چیند و کدوما بهتره؟ |
نقل قول:
هر کدومش تن و تکنیک شنیدنشون عوض میکنه مثلا اگه رو باس بذاری صدا بم تر و کوبنده که بیشتر توی نایت کلابها از این برای رقص استفاده میشه...ولی برای خیلی از افراد سلیقه ای هستش البته بستگی به اسپیکر ها هم داره...راک که معلومه از اسمش... flat مثلا برای موسیقی های کلاسیک هستش و ..... |
ببخشید یادم رفت سوال بپرسم....
از مایکل جکسون خوشت میاد؟ از رقصش یا سبک صداش؟ چرا؟ |
زیاد نه بیشتر صداش رو . ولی نباید نادیده گرفت سبک رقص و صداش ابتکاری نو بود
دوست داشتی جای مایکل بودی؟ |
خدا نکنه بلا به دور
کدوم خواننده خارجی رو دوست داری؟ |
جیپسی کینگ...
از کدوم خواننده زن ایرانی خوشت میاد؟ |
مريم dj
تو چي؟ |
نقل قول:
فكر ميكنم سوال كاملا واضح بود. به نظر شما اول مرغ بوده يا تخم مرغ. در ضمن در هيچ منطقي تقدم زماني دليل بر برتري نيست. نميدونم بنا بر چه منطقي از حرف من برداشت كرديد كه مردها از زنها برترند. اگر شما قرآن رو مطالعه كنيد خداوند ميفرمايد ما آدم را خلق كرديم سپس براي او جفتي خلق كرديم. حالا اول مرغ بوده يا تخم مرغ. |
من نمي دونم منو درگير اين چيزا نكن همينجوري منو متهم به ضد زن بودن مي كنند
چرا فوتبال ايران در حال عقب گرده؟ |
چون برای فوتبالیستها فقط یه منبع درامد شده در ضمن دیگه کسی فوتبالو یه ورزش نمیدونه بلکه اونو بازی برای سرگرم کردن مردم میدونند
بهترین ورزش از نظر شما چیه و چرا؟ |
از نظر جذابیت فوتبال...هیجان و خیلی چیزها...
بهترین خط هوایی دنیا چیه؟ |
salam be dosstan!خط هوایی فرانسه
چرا همه قفلا ساعت گدرن؟ |
چرا کسی جواب نداد سخت بود؟چون اکثر آدما راس دستن!
قطب جنوب سردتره یاشمال؟ |
شمال
چون که اقیانوس منجمد شمالی اونجاست بزرگترین کشور جهان کدومه؟ |
چين يا روسيه
چرا افشين قطبي رو بركنار نمي كنند؟ |
به همون دلیل که دایی شد مربی تیم
امید امتحان چی داره؟ |
M I S
مي دوني چيه؟ |
من که نمیدونم چیه
خودت بگو چیه ؟ |
Managment Inormation Systems
آقا مهدي كم پيدايي چرا؟ |
این روزا یکمی گرفتار کارای خونه بودم.
ایشالله دیگه زیاد میام. حالا کی امتحان داری؟ |
چارشنبه:20:
شيراز چه خبر كاكو؟ |
ایشالله که موفق بشی.
شیرازم خوبه سلام میرسونه اگه تونستی یه سری بزن. دلمون برای یه برف حسابی تنگ شده. اصفهان چطوره؟ |
اصفهان
نصف جهان حرف نداره دادا ها ای UIQ یعنی چه؟ |
نقل قول:
|
من نمی دونم_چپله.
از شعرهای شاعران معاصر از کدوم یکی بیشتر خوشت میاد؟؟چرا؟؟ |
سهراب
چرا نداره دیگه عاشقشم عشق واقعی وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ |
بعضی اوقا ت
چه وقت احساس میکنی عاشق شده ای |
وقتي كه آدم همينطوري و بدون مقدمه به ياد كسي باشه
چرا پس زمينههاي ذهني باعث عدم دريافت پيامها ميشن؟ |
:p
نقل قول:
واقعا چرا؟ |
پس زمینه های افکار من عینه پس لرزه های زمین لرزه شده
چرا زندگی کنترل زد نداره؟ |
چون اگه داشت دیگه اسمش زندگی نبود
ماهی دوست داری یا مرغ؟ |
هردو چرا گاهی غقل ودل تعارض دارند؟
|
چون دل لا مسب احساساتیه
شب یا روز؟ |
نقل قول:
و به قول سهراب "عبور بايد كرد و در جواني يك سايه راه بايد رفت و گاه در رگ يك حرف خيمه بايد زد" |
سوال؟
بهترین سفری که رفتی کجا بوده؟ |
سوم دبیرستان که بودم همراه یکی از دوستام دو نفری یه سفر دو روزه به اهواز داشتیم که با تموم سختیاش بهتیرن سفر زندگیم بوده و هیچوقت خاطره شو فراموش نمیکنم
اسم بهترین دوستت؟ |
اکنون ساعت 08:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |