خوشبخت بودن کافی نیست ،بلکه آن چه اهمیت دارد این است که بدانیم خوش بخت هستیم. |
انسان ميتواند بی آنکه انسان بزرگی باشد،انسانی آزاده باشد،اما هيچ انسانی نميتواند بی آنکه آزاد باشد،انسان بزرگی باشد. |
پروانه را ببین که حتی با وجود کوتاهی عمر، از پرواز دست نمیکشد.
|
فکرخدا
نزد هر انسانی متفاوت است. و هیچ کس هرگز نمی تواند آیین خود را بر دیگری تحمیل کند. «ماری هاسکل» |
زندگی مانند نقش و نگارهای قالی ایرانی زیباست،ولی درک معنای آن مشکل است. |
شادی به سراغ کسی خواهد رفت که تنها به وظیفه اش عمل کرده است. |
وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است. دکتر علی شریعتیوقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است. وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم. |
هر کسی را نه بدان گونه که « هست »، احساس می کنند بدان گونه که « احساسش » می کنند ، هست . دکتر علی شریعتی |
خدایا به هر که دوست می داری بیاموز
که عشق از زندگی کردن بهتر است ، و به هرکه دوست تر می داری ، بچشان که دوست داشتن از عشق برتر ! دکتر علی شریعتی |
انسان نقطه ای است میان دو بی نهایت: بی نهایت لجن بی نهایت فرشته
آن گاه که تقدیر واقع نگردید از تدبیر نیز کاری ساخته نیست. مذهب اگر پیش از مرگ به کار نیاید پس از مرگ به هیچ کار نخواهد آمد. اساسا <<خوشبختی>> فرزند نامشروع <<حماقت>> است. اگر توانستی (( نفهمی)) می توانی خوشبخت باشی. دکتر علی شریعتی |
[
تو هرچه مي خواهي باشي باش ، اما ... آدم باش !!! دنيا به اندازه اي كه مرا براي هميشه پر كند، ندارد . مقلدها هميشه از اصلشان بيش تر افراط ميكنند. هر كس مظلوم است ، خودش ظالم را ياري كرده است . همه بشرند ، اما بعضي ها انسان اند. دکتر علی شریعتی |
فکر ماست که تسلیم قوانین بشری می شود،نه روحمان. |
آینده را زیباتر صدا بزن،هر چه خواهی دید پژواک صدای توست...
|
شير آبي را تصورکنيد که چکه ميکند ، اگرظرف بزرگي را زير آن بگذاريد خواهيد ديد که دراندک زماني چگونه ظرف ازآب پرخواهد شد !
قطره هاي آب همانند دقايق عمرماست که به آساني به هدرميرود ! . بيائيد از به هدررفتن مابقي آنها ، جلوگيري کنيم !! |
آي مواظب باش رويت را برگردان مبادا پشت به خدا کرده باشي! |
منتظر باش اما معطل نشو،تحمل کن اما توقف نکن،قاطع باش اما لجباز نباش،صريح باش اما گستاخ نباش،بگو آره اما نگو حتما،بگو نه ولي نگو ابدا(اين يعني همه چي باش و هيچي نباش ) |
|
آرام باش، توکل کن،تفکر کن، آستينها را بالا بزن آنگاه دستان خداوند را مي بيني که زودتر از تو دست به کار شده اند. "امام علي (ع)" |
كاش مي شد سه چيز را از كودكان ياد بگيريم: بي دليل شاد بودن و پاي كوبيدن ، هميشه سرگرم كار بودن و بيهوده ننشستن ،حق و خواسته خود را با تمام وجود خواستن و فرياد زدن |
|
چقدر دوست داشتم يك نفر از من مي پرسيد چرا نگاه هايت انقدر غمگين است ؟ چرا لبخندهايت انقدر بي رنگ است ؟ اما افسوس ... هيچ كس نبود هميشه من بودم و من و تنهايي پر از خاطره . اري با تو هستم .. با تويي كه از كنارم گذشتی... و حتي يك بار هم نپرسيدي چرا چشم هايت هميشه باراني است!!!؟؟؟ |
مي دوني بني آدم اعضاي يکديگرند يعني چه؟؟؟ يعني مثلا من جز تو کسي رو ندارم هفت شهر عشق عبارتند از .:.*.:. شهر اول : نگاه و دلربايي .:. شهر دوم : ديدار و آشنايي .:.*.:. شهر سوم : روزهاي شيرين و طلايي .:.*.:. شهر چهارم : بهانه ، فکر، جدايي .:.*.:. شهر پنجم : بي وفايي .:.*.:. شهر ششم : دوري و بي اعتنايي .:.*.:. شهر هفتم : اشک ، آه ، تنهايي |
من به تو خنديدم چون که ميدانستم تو به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدي پدرم از پي تو تند دويد و نميدانستي که باغبان باغچه همسايه پدر پير من است من به تو خنديدم تا که با خنده ي خود پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم بغض چشمان تو ليک لرزه انداخت به دستان من و سيب دندان زده از دستم افتاد به خاک دل من گفت برو چون نميخواست به خاطر بسپارد گريه ي تلخ تو را من رفتم و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام حيرت و بغض و نگاه تو تکرار کنان ميدهد آزارم و من انديشه کنان غرق اين پندارم که چي ميشد اگه باغچه ي کوچک ما سيب نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟ |
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ات مي کرد بهت چي گفت ؟ |
منطق شما را از الف به ب ميبرد اما تخيل شما را به همه جا ميبرد
|
تنها منبع دانش تجربه است
|
زندگي مثل دوچرخه سواري است براي ايجاد تعادل بايد حركت كنيد
|
وقتی خورشید می رود گریه نکن،زیرا اشکهایت نمی گذارند ستارگان را ببینی.
|
شادی به سراغ کسی خواهد رفت که تنها به وظیفه اش عمل کرده است. |
« دکتر علي شريعتي » |
|
|
آن روز که همه به دنبال چشم زيبا هستند، تو به دنبال نگاه زيبا باش |
دریای آرام، ملوان ماهر نمیسازد. |
آخرين ستاره ي آسمان راشمردم
اما شمردن زيبايي تو را نمي توانم من تاخانه ي غروب خورشيد پيش رفتم اما هيچگاه خانه ي تورانديدم ديشب خوابت راديدم نه زيباييت نه خانه ات فقط حسرتي كه چراخواب زندگيه هميشه گيم نبود چراخوش ترين لحظات زندگي دريك خواب كوتاه خلاصه شده مي خواهم براي هميشه بخوابم هيچ چيزمهم نيست فقط تو |
بی قراری ناتوانم می کند
در کنار غربتی غمگین و تلخ درد را هم آشیانم می کند گونه هایم خیس شبنم می شوند آتشی از درد می سوزد مرا زیر باران شعله ورتر می شوم این تب شبگرد می سوزد دلم می زنم فریاد تا شاید کسی دردهای خفته ام باور کند نیست آرامش ولی باید که دل گونه ای تنهایی اش را سر کند |
قدرت و صلابت یه مرد این نیست که چقدر بتونه صداش رو بلند کنه
بلکه در اینه که چه جملات ملایمی رو میتونه تو گوشات زمزمه کنه |
خوشبختی یعنی:بدی ندیدن،بدی نشیدن،بدی نکردن. |
نوشتن برای فراموش کردن است نه برای به یاد آوردن
دکتر شریعتی:53: |
می نویسم |
اکنون ساعت 07:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |