خيلي باحال بود مخصوصا مقايسه دو عكس آخر . آي خنديدم واي خنديدم ...:21::21::21:
|
نمیدونم این پست جاش درسته یانه.یه بار به خاطر پست های اینجا مواخذه شدم.این بار می نویسم: *اگه مطلب تکراریه از مدیران انجمن خواهش می کنم پاک کنن و یا به سطل اشغال انتقال بدن.من دستی تو این کارا ندارم،ممکنه مطلبی ک میزنم خیلی قدیمی باشه که بارها اتفاق افتاده.پس اگه اومدین و دیدین تکراریه به بزرگیتون ببخشید. *اگه پست رو اشتباه زدم و جاش اینجا نیس بازهم از مدیرای محترم خواهش می کنم انتقال بدن _________ اینجوری که شایعه ها میگن یا شایدم گفتن و تموم شده(چون ممکنه پست تکراری باشه-من هرچی گشتم پیدا نکردم)این دختره 9 ساله چینی تو دبی توسط چندتا چینی خورده شده! یکی از اینا شکمش درد میگیره، می برنش دکتر و کل قضیه لو میره! شایعه هستش انگار...ولی بهش میاد که استخونا مال خودش باشه... __________________ |
|
گلاویز شدن زن و مرد در نمایشگاه ناجا
[IMG]http://www.**********/images/z0pu6lo0jbtoguz1ztl.jpg[/IMG] |
يادم باشه يه تاپيك باز كنيم براي گذاشتن عكس هاي دهشتناك:42:تاري رو هم بزاريم مسئولش. خيلي ممنون تاري جان تو درجهت گرفتن رژيم غذايي خييييييلي به من كمك كردي و باديدن اين عكس تا يكهفته به طور كامل اشتهام بند اومد.
|
مرسي شادي جان فقط بايد عرض كنم اين موضوع واقعيت داشته اين طفل معصوم توسط يك مرد چيني در دبي به اين روز افتاده :42::eek:
|
سیب زمینی !!!
|
نقاشی با نور !
|
|
اکنون ساعت 11:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |