عیییییییییید عییییییییید آمد دیریرین ...... ...... سعید آمد دریریرن ! بعدش هم مجید آمد ! ریریین ! یاد این شعر درپیت افتادم که کانال یک میذاره من هم پیشاپیش به تمام گوسفندا تسلیت میگم بابا مامانم امشب گوسفنده رو آوردن گوسفندمون تازه شاخ هم داره ! منو دید بیچاره پکید شروع کرد همه جارو معطر کردن چه گوسفند بی تربیتی نمیدونم عید قربان قبلی گوسفندها منو میدیدن شیکمشون راه میفتاد قیافم شبیه قصابا هست در هر صورت ما که نفهیمیدم چی شده از بحث خارج نشیم عییییییییید آمد عیییییییییید آمد ! |
سلام دوستان گل گل گل گلم ، حالتون چطوره ،امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید دلم براتون تنگ شده بود . از اینکه من نبودم نفس راحتی کشیدید یا نه؟منم یه کلمه زیبا دارم که از این به بعد با این کلمه به شما عزیزان احترام میگذارم. گل بهشتی . عید همتون مبارک . روی ماه همتونرو میبوسم گلهای بهشتی:53::53::53: |
بچه ها عید همه مبارک:53: |
نقل قول:
منظورت چی بود ؟ جرات داری بگو.....من که نفهمیدم چی گفتی{پپوله} |
نقل قول:
حرف هایی که بهشون گفتیم صبر کنید الان وقتش نیست ......... شکوفه خانم به نظر من همین الان برو دکتر... چشم خیلی حساسه... بچه ها دل همگی شاد:53: |
بچه ها عیدتون مبارک
دلتون خوش الهی کلی خوش باشین جای دوستانم خالی کنید دعا هم فراموش نشه |
:d سلام به دوستان گلم |
سلام دوستان گلم ، امروزم كه كرمانشاه هوا بارونيه و دلگير ، خداجون دلمون داره ميتركه از غصه و دلتنگي كمكون كن .................
|
سلام به همه دوستان عزیز
خوبید خوشید سلامتید این اینترنت پدر منو در آورده هی قطع میشه وصل میشه هم ای دی اس ال هم ایرانسل یکشنبه بزور تونستم قیمتها رو بزنم خلاصه حسابی کلافه ام کرده نقل قول:
نقل قول:
ببین جیگیلی با این آهنگ گلبرگ بشاط لهو و لهب رو جور کردی :d احوال کیانا خانوم اینورا تشریف آوردید منور فرمودید به به ترنم خانوم بعد از مدتی اینورا اومدید راه گم کردید نه کسی از قلم نیفتاده بود اگه هم افتاد طناب میندازیم تا بیاد بالا :d نقل قول:
شما هم کم پیداییدها :d این گلم همینجور خواهد چرخید تا ............ نقل قول:
نقل قول:
هوا که حسابی سرد شده آقا مجتب این روزا با ایران رادیاتور کی میره پیش بخاری :21::21: نقل قول:
:d:d چون دارم بترتیب جواب میدم تازه رسیدم به عید قربان عید همه مبارک عید شما هم مبارک صبا خانوم محمد جان نذرتان تقبل الله جواد خان نبودی ازدستت راحت بودیم دیگه چه صیغه ایی است؟ دکی آشپز باشی دیگه از شما بعید بود این جور حوادث یهویی خب خدا رو شکر بخیر گذشت نقل قول:
نقل قول:
این مدت نبودم چقدر نوشتینا خلاصه عید همگی تون مبارک دلتان شاد تنتان تندرست اسم نیارم تا کسی از خودنویسم جا نمونه:d دوستتان دارم :53: |
سلام به همه گی!
همه چطورین یا بهترین؟ حالم گرفته در حد بنز! دیدی بعضی وقتا نیت خوب داری همش به در و دیوار می زنی که کاری که فک میکنی خوبه انجام بدی بعد دقیقا معنی فیدبکی که از مردم می گیری اینه:"خوب که چی؟"؟خیلی افتضاس! از خودت بخاطر اینکه سعی کردی در جایی خوب باشی که لزومی نداشت حالت بهم می خوره! آآآآآآآآی خدا از دروغ بدم میاد!متأسفانه هی هم گیر دروغ گو میفتم! آدم هرچی هست مرد باشه خودش باشه بهتر از اینه که ادای بهترین آدما رو دربیاره اما در عمل ارزش هیچی نداشته باشه! نه تنها دروغگو، بلکه کسایی که با رفتاراشون همه چیزو به هم می ریزن بعد خودشون می شن همون چیزی که دیگران رو بخاطر بودنش آزار می دن و براشون مشکل درست می کنن! حرفام کدگشایی می خواد فک کنم!یکی crackش کنه! بعد میای دنیای مضخرف(!) دوروبرتو اونطور که لیاقت یه بار زندگی کردن برای هر لحظه رو داشته باشه عوض کنی، می فهمی فقط تو به تک تک لحظه هات فک می کنی!هیچکی مث تو فک نمیکنه!اونوقته که نمی دونی باید از خودت منتفر باشی که انقد گیجی که هیچکی رو نمیشناسی یا از کسایی که اینقدر دورو و دروغگو اند و اینقدر پست و حقیر که نباید و نمیشه بفهمی کین! وقتی دنیات بزرگ باشه آدمای دوروبرت کوچیک، یاباید کوچیک شی که تو دنیاشون جا شی یا باید سعی کنی دنیا رو عوض کنی!نمی گم من بزرگم یا دنیام بزرگه اما می گم دنیای آدمای کوچیکو نمیشه تغییر داد چون اونا فقط به اندازه خودشون تو دنیاشون جا لازم دارن! |
سلام دوستای گل قهوه خونه .. خوفین ؟
تو بلاگ بهاره رهنما بودم .. آخرین آپ اش رو خیلی دوست داشتم ... : ) نوشته هاشو دوست دارم .. دوست داشتنی و دلنشین اند خواستم براتون کپی کنم با اسم خودشون که دیدم نوشته این کارو نکنید. برای احترام به ایشون , لینکشو میذارم خودتون بخونید : پـــری .. ماه هفت شب / وبلاگ بهاره رهنما |
سلام ...مهدی من نباشم کی شور و نشاط میاره
دختر به این خوفی تا حالا دیدی.... به به ...:d تهران برف اومده بوود...درختا خیلی خشکل شده بودن... جای همگی خالی....:53: |
سلام بچه ها
عرض ادب خوش میگذره؟ پس تنقلات و چای کجاست؟ ما شکموییم هاا بیایم چیزی نخوریم خوش نمیگذره ما هنوز برف نداریم خوشبحال شمایی که شهرتون برف باریده مینایی سر قولت هستی که عروس گلممممممممممم;) بفکر جهیزیه باش دختر خوب:p خودم برات راضیش میکنم:24: چیه ؟دلتم بوووووووخووووووووواد:21: |
نه فرانک خانم من دیگه برنامه هام عوض شده :21: |
سلام خوبین
به به فرانک خانوم خیلی خوش اومدی مگه قرار نبود قسمت پذیرایی با تو باشه :d خوشبحالتون که برف اومده دیدین کلاس ما که کلا دو هفته (عید تا عید) یا (قربان تا غدیر) :d کلا تعطیل کردیم سنندجم برف اومد ما نبودیم اما خیلی سرده اونجا به قول کردی خودمان زقه یا انگشت بگیری سیاه میشه :d خدا صبرمان بده مه دیگه برم مه مثلا امدم تایپ کنم خوش باشین |
حلا چون گناه داری فرانک
بعدشم چون چند وقته اینجا نیامدی بیا اینم پذیرایی اما از فردا نباید کسی دس دل حشک از اینجا بره هاااااا:24: http://toppatogh.com/uploaded/mihanp...-cup-steam.jpg http://www.persianv.com/eco/khabar/persimmon-frozen.jpg http://www.hamedsafa.com/wp-content/...sog48w.th.jpeg http://img.webmd.com/dtmcms/live/web...mixed_nuts.jpg |
بازم سلام
مث اینکه ما این چند روز همه داریم گزارش هواشناسی می دیم: امروز جمعه بیست آبان: کرمانشاه تقریبا صاف و سرد و بی روحه مثل همه روزای جمعه. دل من که گرفته ایشالا شما دلتون شاد باشه |
1 فایل پیوست
اره صبا جون...کلا موقع زمستون ..کسانی که در شهرهای مختلفن در حال گزارش دادن اب و هوا هستن.....:d |
به به میبینم مینا هم اینجاست کلی خوشحال شدم اومدی |
سلاااااااااااااام بچه های گل قهوه خونه.این چند وقت فشار کار نمیذاشت قهوه خونه رو کامل بخونم.امشب خوندم و دونه دونه جواب دادم
الان از عقد دختر عموم و یکی از بهترین دوستم اومدم م م م م. خیلییییییی شیطونی کردم . خیلی خوش گذشت .. ینی ترکوندمااااااااااااا همیشه فک می کردم وقتی عروس بشه گریه م میگیره ولی امروز همش هی نیگاش میکردم هی تو دلم ذوق می کردم.چقد ناز شده بود .. همشم وسط بودم و باش میرقصیدم.یه فرشته که بیشتر نداریم.. ایشالا خوشبخت شن.چقد دیدن این دوتا کنارهم برام دلچسب بود امشب! : ) {شیت شدن} نقل قول:
اولا که اینجا تهران نیست ! دوما شکوفه تو خودت قبلا نوشته بودی شبا میری دوچرخه سواری.مگه اونجا تهران نیس ؟؟ سوما برا همچین تفکری (تورو نمیگم آریانا) واقعا متاسفم !واسه همینه که هنوز جهان سومیم ! چهارما فک کنم برای اینکه به ما زنا اجازه نفس کشیدن میدن باید ازشون قدر دانی کنیم و لوح تقدیر بزنیم روی دیوار اتاقشون !! واقعا که ! راسی آریانا راجب اون شعر من کلا ساده حرف می زنم .. منظوری نداشتم : ) بیگ بنگ این شعر درِپیت شبکه یک، همون عید آمد و عید آمد وین بخت سعید آمد ِ دیوان شمس مولانا باصدای فوق العاده ی علیرصا عصار نیست ؟؟چقد هنر فرمالیته شده.چقد دلم به حال هنرمند جماعت سوخت فک نمی کردم یه روزی یکی به غزل ِ مولوی و صدای فوق العاده ی عصار بگه درِ پیت ! فرگل.. عزیزم ! دلتنگی ... بدو بیا بغلم .......... : ) مهدی جان من کجا و ادبی کجا آخه ؟ خوبی ؟ نیسی ؟ فرانک ! نمیای نمیای حالام که میای دخترمانه میبری برا خودتان ؟ این مینا صاحاب داره کره . ما دخترمانه دست هر مادرشوهری نمیدیم. اول دستات از زیر در نشانمان بده . از کجا معلوم آقا گرگه نباشی ؟ :d ووووووووووی ترنم ! من عاشـــــــــــق انـارم ! میخوام اینو . همین الان ! http://www.hamedsafa.com/wp-content/...sog48w.th.jpeg صبا منم تا هر وخ میام پاتوق ، گزارش آب و هوا می دم انگار تاپیک اخبار هواشناسیه :d مینا عکس عشقمو گذاشتی چراااااااااا ... وای دلم برا شیرین زبونیاش تنگ شده . سهیل خیلییییییییی نمکی ِ . آی لاو هیـم ! : ) شکوفه کلاغ ها خبر دادند مینا شهر خودشانه . تو هم هی آوار میشی رو سر مامانتااااااااا معلومه خیلی خوش بحال پارسات این خونه مامانت رفتن .. نه ؟ :d |
غزل من تو رو دارم غم ندارم مرافه من نمیخواستم بگم کجام..میخواستم مخفی کنم این قضیه رو...همه برنامه هامو خراب کردی {قاط}:d |
غزل جان تو شهر ما که میشه دوچرخه سواری کرد |
سلام به همه دوستان مینا خانم از طرف من به خواهر زاده تون بگید خودش خوشگله شاید عکسشو آواتارم کردم ! (البته حق کپی رو هم مبذول میدارم ) غزل خانوم از قافله عقبی مگه نمیدونستی قهرمانان ملی دو نفر دیگه هستن ؟ مثلاً م.خ یا م. ج یا نص... یا ش.ر مولوی کیه بابا من خودمم نمیشناسم حافظ و سعدی و ....... ای بابا حلقه رندان و ولش ! الان همه یاس و شاهین نجفی گوش میدن حافظ کیه بابا زدن تو کله حافظ ! مولوی که خدا بیامرزتش سعدی هم که پرپر شد اصلاً سعدی چه خبر داشت یه زمونه ای میرسه که آدم براش مهم نیست بره جهنم یا بهشت ، اصلاً نمیدونست زمانی میرسه که آدما عاشق نمیشن همش دنبال کیس هستن ! من از ب بوستان تا آخرشو حفظ هستم الان پیش هر کی شعر بخونم در میره چرا چون تصویری که از سعدی میدن واقعی نیست از حافظ و مولوی هم همینطور مثلاً اکثراً نمیدونن پسر مولوی چند تن از شاگرداش شمسو زدن حالا با سنگ یا چیز دیگه تا از مولوی دورش کنن شمس هم یه ناله ای کرد و حال همشون رو گرفت بعد هم ناپدید شد . اصلاً برای کسی این چیزا مهم نیست یه لقمه گیر بیاریم شکممون سیر شه بابا ! کی به کی هست ! علیرضا عصار عید آمد و عید آمد خوند من با اصفهانی یا علی خوندو یادم هست ولی عید آمد و یکی دیگه میخوندا نمیدونم من خودم الان هنگ کردم ! |
غزل جونم مبارک باشه! ایشالا هرچه زودتر(!) برا خودت، از ما که گذشت!
بیگ بنگ جون شدیدا با حرفات موافقم! این دوره اگر صبح تا شب خودت باشی و سر کسی کلاه نذاریو به حق الله و حق الناس احترام بذاری بهت می خندن!وقتی می شنون نماز می خونی قیافشون می ره توهم! وقتی حافظ می خونی میگن جو گرفتش!حرف دلمونو زدی!دمت گرم!خودمون واجب و حرام تعریف می کنیم فقط هم به همونایی که خودمون تعریف می کنیم اهمیت میدیم! دم خدا گرم که تحملون می کنه! من که می گم: خدایا هرچندبخاطر گناهام جرأت نمی کنم بگم دوست دارم، اما به جرأت می تونم بگم دوسم داری! |
سلام به همه؟
خوبین که؟ ایشالا که شاد باشین! امروز خدا رو شکر خوب بود، مهم تر از همه چیزی که از اول ترم منتظرش بودم خریدم! خواستم این احساس خوبو با همه شریک شم! |
|
سلام به همگی دوستان از بزرگ تا کوچیک از رئیس کل و ناظر ... گرفته تا کاربر عزیز |
مهـــــــدی دختر از من خوف تر هم دیدی :eek: که میگی آره دیدی:22: |
نقل قول:
نقل قول:
خانمی از خودته گلم! بگم بخندی؟ کتاب شبکه خریدم!:d |
نقل قول:
نقل قول:
صبا خانوم منظورمو نگرفتی این حرفو به جیگیلی بگو :d:d |
مهدی امیدوارم کردی... :21: |
سلااااااااااااااااااااام! دوستان خوب
اینجا همون قهوه خونه خودمونه!!! یادش بخیر! هیچی اومدم عرض ادب کنم حضورتون:53: |
نقل قول:
بچه ها مه شاهدم مهرگان گم شده! شما احساس نکردین؟:d |
سلااااااااااااااااام
همتون خوبین دیگه ! اومدم اسپم بزنم در برم :d . . دارم از پشت شیشه به تن خیس خیابان نگاه می کنم و انبوه آدم هایی که با چتر هاشان از باران فرار می کنند اینجا شمال است دوست داشتنی،سرد و بارانی . . رادیو غزل ! 13:14 |
اینم باقالی برای بچه های خوب قهوه خونه سابق دیدم تو فصل سرما میچسبه دور هم بشینیم و غیبت کنیم وای چه حالی میده راستی مثل همیشه دوستون دارم:53: |
شکوفه من ذرت میخوام...:d |
شکوفه جان مینا بی ادبه تشکر بلت نیست
من از طرفش ازت تشکر می کنم من عاچق لبو و باقالی امَ .. همیشه هوا که سر می شد بابا می بردمون برامون میگرف از اینا ... ووووووی دلم آب شد :d |
اینم ذرت برای مینا زیاد درست کردم که دعوا نشه فقط خودتون ظرف بیارین و بریزین توش منم ذرت خیلی دوست دارم یکی بگه من چی دوست ندارم:d |
دورود به همه دوستان گل و بلبل:53:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
آریانا می خوای اسمتو بدون آ با کلاه بنویسم لجت درآد ؟؟
اریانا اریانا اریانا اریانا اریانا اریانا دیدی جرئتشو دارم اریانا ؟؟ :15: + اضافه می شود در ویرایش : نقل قول:
|
اکنون ساعت 08:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |