هر كس دو بار می میرد : یكبار آنگاه كه عشق از دلش می رود و بار دیگر آنگاه كه زندگی را بدرود می گوید. اما مرگ زندگی در برابر مرگ عشق ناچیز است. فرانسوا ولتر |
به آرامی آغاز به مردن میکنی ،اگر سفر نکنی،اگر کتابی نخوانی. |
در نبرد میان انسان وزمان،روزهای سخت میروند وانسانهای سخت می مانند . |
این آب است که جریان دارد ونه رودخانه،این ما هستیم که میگذریم ونه زمان. |
چه مدت لازم بوده تا كلمهی عقل بر زبان جاری شود
تا حركتی اعتمادانگیز انجام گیرد بیا تا جبران محبتهای ناكرده كنیم بیا آغاز كنیم فرصتی گران را به دشمنخویی از كف دادهایم و كسی نمیداند چقدر فرصت باقیست تا جبران گذشته كنیم دستم را بگیر |
دروغی که به ما اعتلا می بخشد برامون از صد تا راست معقول عزیزتره
پوشکین |
حرف زدن بدون فکر ،مانند تیر اندازی بدون هدف است. |
زندگي سه چيز است: اشكي كه پاك مي شود، لبخندي كه محو مي شود، يادي كه مي ماند |
قربانی شدن بهتر از دژخیم بودن است. |
عشق مثل آب مي مونه که مي توني توي دستت قايمش کني... آخرش يه روز دستت رو باز مي کني مي بيني نيست قطره قطره چکيده بي انکه بفهمي ... اما دستت پر از خاطره است |
در طوفان زندگی ، با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است . . . |
|
باد مي وزد … |
وقتي از شادي به هوا ميپري ، مواظب باش کسي زمين رو از زير پاهات نکشه . . . |
قلب شکستن هنر انسان هاست ، گر شکستي قلبي فردا ميشکند دگري قلب تو را . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * . زندگي کتابي است پر ماجرا ، هيچگاه آن را به خاطر يک ورقش دور نينداز . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مثل ساحل آرام باش ، تا مثل دريا بي قرارت باشند . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * . جائي در پشت ذهنت به خاطر بسپار ، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * يک دوست وفادار تجسم حقيقي از جنس آسماني هاست که اگر پيدا کردي قدرش را بدان . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
هميشه خواستني ها داشتني نيست ، هميشه داشتني ها خواستني نيست . . . |
امروز را براي ابراز احساس به عزيزانت غنمينت بشمار شايد فردا احساس باشد اما عزيزي نباشد . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هيچ وقت به خدا نگو يه مشکل بزرگ دارم به مشکل بگو من يه خداي بزرگ دارم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اگر صخره و سنگ در مسير رودخانه زندگي نباشد صداي آب هرگز زيبا نخواهد شد . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * کسي را که اميدوار است هيچگاه نا اميد نکن ، شايد اميد تنها دارائي او باشد . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شاد بودن تنها انتقامي است که ميتوان از دنيا گرفت ، پس هميشه شاد باش . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
براي آنان که مفهوم پرواز را نميفهمند ، هر چه بيشتر اوج بگيري کوچکتر ميشوي . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * برنده ميگويد مشکل است اما ممکن بازنده ميگويد ممکن است اما مشکل . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * فرق است بين دوست داشتن و داشتن دوست دوست داشتن امري لحظه ايست ولي داشتن دوست استمرار لحظه هاي دوست داشتن است . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * …. وقتي پايت خواب مي رود نمي تواني درست راه بروي لنگ مي زني! وقتي قلبت خواب مي رود نمي تواني درست فکر کني عاشق مي شوي . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اگر روزي عقل را بخرند و بفروشند ما همه به خيال اينکه زيادي داريم فروشنده خواهيم بود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
علف هرز چيه؟؟! گياهي که هنوز فوايدش کشف نشده . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * از انسانها غمي به دل نگير؛ زيرا خود نيز غمگين اند؛ با آنکه تنهايند ولي از خود ميگريزند زيرا به خود و به عشق خود و به حقيقت خود شک دارند؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زنان هوشيارتر از آن هستن که مردانگي خود را به همسران خود نشان بدهند . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تاريک ترين ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشيد است پس هميشه اميد داشته باش . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چه خوب مي شد اگر ، اطلاعات را با عقل اشتباه نمي گرفتيم و عشق را با هوس و حقيقت را با واقعيت و حلال را با حرام و دنيا را با عقبي و رحمان را با شيطان |
وقتی بهعلاوه خدا باشی منهای هر چیزی زندگی میکنی!
دیـــــدن لـبـــخـنـــد آنهـایـی که رنج می کــشند از دیدن اشک هــایشان درد ناکتر است ما کاشفان کوچه های بن بستیم، حرف های خسته ای داریم... این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند انسانها گاهی آنقدر احمقند که مثل عروسکهای خیمه شب بازی روزی هزار بار دستهای خود را بر سر میرسانند ولی نخهای را که از ان اویزانند را نمی یابند چشمان تو حروف را، بی استفاده می کنند! کافی است نگاه کنی زندگی را دور بزن و آنگاه که بر بلندترین قله ها رسیدی لبخند خود را نثار تمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند بزرگترین اقیانوس جهان آرام است،پس آرام باش تا بزرگترین باشی. همیشه به خاطر داشته باشید که دنیا هرگز مدیون شما نیست ، زیرا قبل از شما نیز وجود داشته است |
اگه یک چشم اشک نداشته باشه می سوزه. |
جوانی صندوق در بسته ای است که فقط پیران می دانند درون آن چیست . دوکلوس
|
زمستان بدون بهار قلب عاشق شکست خورده است . فردریش نیچه
|
کسی که به کسی حسد می ورزد، دلیل بر آن است که به برتری او اعتراف کرده است. هراس وال پول
|
خوشبختی پروانه است. اگر او را دنبال کنید از شما می گریزد ولی اگر آرام بنشینید، روی سر شما خواهد نشست. " هیوم
|
وقتي انسان دوست واقعي دارد كه خودش هم دوست واقعي باشد. امرسون
|
وزن یک تهمت ، سنگین تر از هزار هزار دشنام است . اُرد بزرگ
|
بچه ها به پنج دليل دوست داشتني اند:
1_گريه مي كنند چون گريه كليد بهشته. 2_قهركه مي كنند زود آشتي مي كنند چون كينه ندارند. 3_چيزي كه مي سازند زود خراب مي كنند چون به دنيا دلبستگي ندارند. 4_با خاك بازي مي كنند چون تكبر ندارند. 5_خوراكي كه دارند زود مي خورند و براي فردا نگه نمي دارند چون آرزوهاي دراز ندارند |
یادم باشد : حرفی نزنم که دلی بلرزد و خطی ننویسم که کسی را آزار دهد ، |
بزرگترین تراژدی زندگی این است که خیلی زود پیر میشویم و خیلی دیر عاقل. |
زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند ...
ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر مي تواند تنها يك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي .... براي ازدواجش ــ در هر سني ـ اجازه ولي لازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانون گذار مي تواني ازدواج كني ... او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي شوي .... او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني ... او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد .... او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني ... او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر ... " دکتر علي شريعتي" |
اگر نرم باشی تو را له میکنند،اگر خشک باشی تو را میشکنند. |
درخت صبر اگر تلخ است لیکن ثمر شیرین دهد هرگه برآید.
|
آسمان زیباست ،اما زیبا تر کسی است که این زیباترین سایبان آبی را آفرید. |
ساعت حرکت قطار که می رسید همین که قطار راه می افتاد بچه ها می دویدند سنگ بر می داشتند و قطار را مورد حمله قرار می دادند من تعجب می کردم که اگر به این قطار باید سنگ زد چرا وقتی که ایستاده یک ریگ کوچک هم به آن نمی زنند!و اگر باید برایش اعجاب قائل بودند این معما برایم وجود داشت تا وقتی که بزرگ تر شدم و وارد اجتماع شدم. دیدم این قانون کلی زندگی ما ایرانی هاست هر کسی و هر چیزی تتا وقتی که ساکن است مورد تعظیم است اما همین که به راه افتاد و یک قدم برداشت نه تنها کسی کمکش نمی کند بلکه سنگ است که به طرفش پرتاب می شود و این نشانه ی یک جامعه ی مرده است ولی یک جامعه ی زنده فقط برای کسانی احترام قائل است که متکلمند نه ساکت!متحرکند نه ساکن!به خبرند نه بی خبر! استاد شهید مطهری(ره) |
دردم را به كه گويم ؟
خواستم با نسيم بگويم ،سر گرم چمن بود . خواستم بنشينم كنار دريا ،سر صحبت را باز كنم،با ساحل غرق ...گفتگو بود پيچك ناز مي كرد بر سپيداري كه بر تنه اش پيچيده بود و ..................... خواستم با تو بگويم اما در خلوتت صداي غريبه اي را شنيدم . درد خود را نگاه خواهم داشت ،شايد اين سوختن خوشتر از آن افروختن باشد |
ثروت اگر با عقل توام نباشد ،بدبختی می آورد. |
بهشت و دوزخ ما در این جهان در دستان خود ماست . نیکی پاسخ نیکی است و بدی سزای بدی . نتیجه زندگی ما حاصل اعمال ماست .
وظیفه هر انسان در زندگی اش کار و کوشش و آبادی و پیشرفت جهان است . هر کس باید بیاندیشد که کیست ؟ از کجا آمده است و برای چه در این جهان زندگی میکند ؟ خداوند این جهان زیبا را برای شادی انسان در مسیر نیک آفریده است کسانی در زندگی سرافراز و آسوده خواهند زیست که در زندگی به ندای وجدان درونی خویش گوش فرا دهند و آن را ارج نهند . زیرا وجدان درونی همه انسانها آنها را به سوی کردار نیک رهنمایی میکند . زرتشت |
به سکوت ایمان دارم و حاضرم ساعت ها درباره ی مزایا یش برای شما صحبت کنم. |
شاد بودن هنر است شاد کردن هنری والا تر لیک هرگز نپسندیم به خویش که چو یک شکلک بی جان شب و روز بی خبر از همه خنـدان باشیم بی غمی عیب بزرگیست که دور از ما باد . {پپوله} یک شبی مجنون نمازش را شکست بی وضو در کوچه ی لیلا نشست عشق ان شب مستش کرده بود فارغ از جام الستش کرده بود گفت یارب از چه خوارم کرده ای بر صلیب عشق دارم کرده ای خسته ام زین عشق دلخونم نکن من که مجنونم تو مجنونم نکن مرد این بازیچه دیگر نیستم گفت ای دیوانه لیلایت منم در رگت پنهان و پیدایت منم سالها با جور لیلا ساختی من کنارت بودم و نشناختی ؟؟؟ |
اکنون ساعت 07:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |