تو نگاه آدما میشه خیلی چیزا رو که تو دلشونه خوند چون چشما هیچ وقت دروغ نمیگن
|
چرا ميگن چشمها هيچ وقت دروغ نميگن ايا هيچ وقت فكر كرديد
البته اينها حرفهاي خوبيه اما سوال من اينه كه چطور ميشه ايد سپيدي رو سپيد نگه داشت فقط دوست دارم راه حلهاي واقعي شو بدونم نه حرفهاي قشنگ رو چون بين حرف تا عمل يه كم فاصلست اينطور نيست |
نقل قول:
|
با ايمان /صداقت / يك رنگي / وفا / خوب بودن و خوب زيستن و خيلي چيزاي مهم ديگه .....
|
فر گل اینجا قهوه خونست پس بدو سفارش بده تا برات تهیه کنم!
|
خوب اينهائي كه گفتي چي بيده
اجازه بدين ابجيه ما داره يه چند وقتي ميره سفر من بعنوان شيريك بايد يه نفر براي اينجا پيدا كنم كه موقتا كار كنه خوب پيشنهادات خودتونه بدين بررسي ميشه و نفر منتخب بعدا اعلام ميشه فعلا رزيتا خانم اگه پيداش بشه تو اولويته |
دوستان سفارشات پذیرفته میشود!!!!!!111
معلومه که چی بید اگه چشماتو باز کنی میفهمی که چی بید |
ببخشيد با شما نبودم با فرگل بودم در ضمن اينجا صاب داره دااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااش نيومده سفارشم ميگيري اول باس از تاري فشفشه و دلتنگ ايزه بگيري در خواست بدي بعد يه لنگ پا بياي تو
نكنه تو هم شيتيل ميخواي ابجييييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييي:cool:{داش مشتی} |
خوب دوستان من میخوام یکمی قلیون بکشمو از خدمتتون مرخص بشوم. پس تا بعد بابای
{داش مشتی} خوب دلتونم بخواد که سفارشاتتونو قبول کنم. دیگه نمیگم تا التماسم کنین وقتی این 3 چها ماهی که دلتنگ میره احتیاجتون میفته |
اينايي كه بالا گفتم جواب سوال تاريه كه ميگه چطور ميشه سپيدي قلب آدما رو نگهداشت ...
|
اکنون ساعت 07:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |