نقل قول:
... حتما باید بگم سردار رحیمی راجع به رقصیدن زیر بارونم چی گفته؟ برو توبه کن دست از این کارات بردار.... |
برادر ما توبه نکردیم خدا مارو به قول مهدی Drared میبره جهندم
شما توبه کاران جایتان بهشت باد !! . . همین امروز زیر بارون راه رفتم چترم نداشتم.تو کجا بودی که ببینی ؟؟ اینکه نمیبینی مشکل خودته ! زیر بارونم توو حیاط خونمون می رقصم نه توو کوچه و خیابون که که سریع منکراتیارو خبر کردی ! |
نقل قول:
خیر ببینی! مرسی!من خیلی باقالی دوس دارم!دستت درد نکنه!:cool: |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
باشه برادر ما رفتیم بخوابیم
http://www.qalamro.com/images/smilies/%28731%29.gif |
سلام منالیل، پسرخاله مهری دوس ندارم، همون مهرگان خوبه!
شرکتم که مال من نیس مال باباس! ولی من نمیتونم باید حتما حتما حتما اسم من تو اسم شرکت فیلمسازی باشه! آقا خوش باشید. شکوفه خانوم من عاشق باقالی ام! ذرت هم دوس دارم! آنا صبا مشتی از او باقالیت میدی منم بخورم؟ اصن بیا تا با هم بریم در فنی :p باقالی بخوریم! نظرت چیه؟ :24: آواتارمم بشت بعدا میگم یعنی چه! |
نقل قول:
در خدمت بودیم:65: مهرگان جون و صبا جون قابل نداشت نوش جون ایشالا ی روزی در تهران ازتون پدیرایی کنم:) |
نقل قول:
مهری مخفف اسمت بود ...چشم خانوم دیگه تکرار نمیشه ...آخه این بر وبچه ها منو آری صدا میکنن.. دیگه توو دهنم افتاده این طرز بیان... علی ایها الحال موفق باشی در کار فیلم سازی....منم هر چی فکر کردم جز همونایی که گفتم و اسم های عجق وجق دیگه, اسمای استخون داری به ذهنم خطور نکرد دخترخالکم... |
نقل قول:
آواتار آدم باید یه نشونی از شخصیت آدم داشته باشه، ولی اونا به من نمی خورن! من دخترکم؟!_:2: خدا!{قیژه} بابا بخدا بزرگ شدم! هرکی هم قیافمو می بینه همینو میگه!رفتم خیاطی زنه فکر کرد اول دبیرستانم، رفتم کتاب بخرم یارو می گفت خانوم به سنت می خوره؟ امروزم رفتم یه خیاطی دیگه،سریع همه چیو حساب کردم خانمه گفت معلومه رشتت ریاضیه! بابا بخدا بزرگ شدم! نقل قول:
چی توایده کر مردم؟! اینا می گن باقالی تونم جو گرفتددها!باقله! فردا ساعت از صبح بیکارم ولی هستم برای گرافیک، بیا یه دقه با هم میریم سه راه مسکن باقله مخوریم میایم! نقل قول:
|
نقل قول:
|
ویییییییییییییی
چقد حرفیدین سلــــــــــــــــــــــــام خوبین خوشین هوای سرد بهتون میچسبه مینا جان اصلانم :d قندیل نبستم چون قربان تا غدیر یعنی عید تا عید درس و دانشگاه وتعطیل کردیم اومدیم ولایت خودمون کلیم حال میده هاااا خدایش وقتی سنندج برف اومد من نبودم حیف شد حدودا 20 روز میشه تعطیلیمون تا یک شنبه اینده هم خونه خودمونم هورااااااااااااااااااا{شیت شدن}{جشن پتو}{شیت شدن} اما بازم برف میاد ناراحت نیستم اریانا گلم غزلی جونم میگم شما دو تا دوئل بکنیین :d غزلی خانومم خوبی دلم کلی برات تنگ شده بود همه انارا نوش جونت شکوفه عزیزم بابت باقالی ممنونم حسابی خوردم اما خیلی با ذرت حال نمیکنم به به اقا مهدی منور کردی قهوه خونه رو مهرگان جان خیلی خوش هاتی مینایه عزیز نیاز به گفتن نداشت :dمن کلی دختر خوبین :p خوش باشین فعلا |
:eek::eek::eek::eek:
از شما بعیده دوسه روزه کجاین اهالی محترم قهوه خونه |
سلام سلام صدتا سلام بر همگی
خوبین ، خوشین دوستان گلم ؟ دلم براتون تنگ شده بود خیلی زیاد من این روزا همه اش گرفتارم اصلا هم درس نخوندم حتی نمی خواستم ارشد شرکت کنم چون قبول نمیشم ولی باز به اصرار مامی شرکت کردم تا ببینم چی میشه خیلی دوستتون دارم آرزو میکنم بتونم بیشتر و بیشتر کنار شما عزیزان باشم |
سلام به هممممممممممممه!
اینقدر حالم افتضاس حساب نداره! دیروز یکی از بهترین روزای زندگیم بود، همه چیز برای چند ساعت اونطوری بود! نه ترسی نه ناراحتی ای! همه چیزایی که یه عمر آرزو داشتم تجربه کنم اتفاق افتادن!خود خودم بودم!هیچی از رفتارم خلاف خودم نبود!عالی بود! اما امروز!خدا رو شکر بازم! اما از صبح موفق نشدم اخمامو باز کنم! بعضی وقتا اتفاق هایی که هر روز آدمو آزار می دن و تو هر روز سعی می کنی به روی خودت نیاری، یهو تحملشون سخت میشه و دلت می خواد بزنی به کوه!امروز از اون روزا بود!خدا رو شکر الآن بهترم! ایشالا هر روزتون مث دیروز من باشه! |
سلام
به به مهبا خانوم گل خدارو شکر سرحالی ماهم دلمون برات تنگ شده بود بشین بخون هنوزم دیر نشده برا ارشد ها موفق باشی دختر صبا خوشحالم یه روز خیلی خوب رو تجربه کردی بشین فک کن چه چیزی باعث شد دیروزت خوب باشه و از امروزت ناراضی باشی مطمئن باش به یه نتیجه خیلی خوب میرسی و باعث میشه اون علتی که باعث ناراحتی امروزت شده کمرنگ بشه و اون چیزی که باعث خوشحالی دیروزت شده قدرت بیشتری پیدا کنه (:eek:عجب حرفایی زدم :p) |
ترنم جونم هیچی باعث نمیشه از ارزش دیروز چیزی کم بشه!
اما کلا یه نکته جالب بهم ثابت شد: وقتی خیلی برای چیزی زور می زنی و نمیشه و زیادی دیگه بهش اهمیت می دی و دیگه خودتو و بقیه چیزای خوب زندگیتو یادت میره، هیچ وقت بهش نمی رسی، اما دقیقا لحظه ای که بیخیالش می شی و می فهمی زندگی بدون اون هم می تونه زیبا باشه، خدا چیزی رو که می خواستی جایزه بهت میده، اما قبلا بهت نمیداد چون ممکن بود خودتو بشه ببازی!اما حالا می تونی فقط به جای اون یه زیبایی اینو بذاری کنار بقیه زیبایی هایی که تو اون مدت پیدا کردی! حالا یه عالمه چیز باهم داری! دیروز این اتفاق افتاد و من لحظه هایی رو تجربه کردم که همیشه آرزوشونو داشتم! امروز خوب نبود چون بد شروع شد و منم توش زیاد اشتباه کردم! |
مهدی
اخی اخی _:2: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...jO88EkX4oq&t=1 الان بهتریhttp://vista.ir/include/lifestyle/im...156a53b9cb.jpg انشاالله زودتر خوب شب |
سلام به همه دوستان عزیز پاتوق |
مهدی به خدا من حالم خوب بود
این مهدی اچ سرما خورده بود 2 شب پیش که پیش هم بودیم مهدی اچ تمام ویروس هاشو به من منتقل کرد {قاط} من هم که اهل دکتر رفتن و آمپول نیستم قرص هم کم میخورم بیشتر تو این مواقع داروهای گیاهی رو ترجیح میدم |
سلام بر همگی {پپوله}
چشم ترنم جونم سعی میکنم مرسی عزیزم :53: صبا من هم چند روز پیش تجربه ترا داشتم چیزی که از دست داده بودم و برای از دست دادنش کلی غصه خورده بودم و کلی تلاش کرده بودم که برش گردونم ولی فایده نشده من هم دیگه بی خیال شدم توی این مدت هم چیزهای زیبای دیگری بدست آوردم که یکدفعه گمشده ام رو پیدا کردم در حالی که منتظرش نبودم حالا همه رو با هم دارم :) آقا مهدی امیدوارم هرچه زودتر خوب بشین فقط دیگه مواظب منور باشین که گم نشه شاید با منور یه سفر دسته جمعی رفتیم مثل تماشای دوئل آریانا و غزل ولی صفا رو با خودمون نمی بریم که تنبیه بشه تنهایی نره سفر اون هم سفر خارجه :p آقا حسین ایشالا شما هم زودی خوب بشین کار خوبی میکنید که دارو گیاهی استفاده میکنید:) جای آریانا و مینا جیگیلی و غزل بانو و شکوفه جون و بقیه خالیه :53::53::53::53::53: |
سلام سلام
خب بچه ها که بازم هیچکدوم نیستن غزل غایب مینا غایب شکوفه غایب اریانا غایب فردا با مادرشون میان قهوه خونه تا تکلیفمو باهاشون روشن کنم این چه وضعه شه :d |
سلام خوبید شب همه خوش
|
سلام سارا خانوم خوبی
شب تو هم پر از ارامش |
مرسی عزیز :53:خوبید
|
سلام به همه دوستان خوبم . گلهای زیبای بهشتی . دوری از شما واقعا سخته ولی چاره ای نیست بایستی تحمل کرد . حالتون چطوره ،ایشالا در پناه ایزد منان شاد و خرم باشید . خانمهای محترم و اقایون عزیز ، خیلی دوستون دارم . سارا خانم خیلی خوش اومدید:cool::53::53:{پپوله} |
مهندس جواد پرگشایی نبینم دپرس باشی ، بابا بار غم و غصه دیگه بیشتر از من ! _:2:
امروز دپ دپ بودی !؟ همش تقصیر این مهدی اچ ه یه موزیک شاد نمیزاره اونجا کسی گوش بده گیر داده به تصنیف و ایرج و ... ول نمیکنه :d یه بندری شاد نمیزاره حال کنیم . رقاص هم که زیاد داریم اولیش خودم تازه رفتم تو نخش سری بعد مسابقات شبکه تی وی پرشیا وان ... شرکت کنم !:65: |
سلام . ای بابا حوصله داری؟کدوم موزیک شاد . توی دلمون پره از موزیک شاد . مهدی اچ ای رو که میبینی ،وضع مالیش خوبه . تازه گیها هم که پژو خریده ، مبارکش باشه ،ایشالا که تو مسابقه تی وی پرشیا وان شرکت کنی و گل بکاری دوست خوبم. |
من هم سلام و شب خیر عرض میکنم.
|
سلام به همه دوستان عزیز پاتوقی |
سلام من كه اومدم حضورم رو اعلام كنم البته بدون بزرگترم حالا مي تونم بيام سر كلاس يا اخراجم :o
|
اجازه آقا مهدی؟
حاضر! |
سلام خوبین؟خوشین؟ سلامتید؟ ایشاله که ;)
ما هم داریم میگذرونیم و تحمل میکنیم .این هوای سرد رو :) اینجام که ی چای به ما ندادید گرم بشیم بچه ها چه قد خوبه کرسی داشته باشیم انقد دوست دارم که نگو البته انواع خوراکیا و شیرینیا رو بچینن برامون ما فقط بخوریم و بخوابیم :24: شب یلدا حتما ی کرسی میزارم خیلی قشنگ میشه هر کی میاد بیاد از الان گفتم نگی نگفتی:dاینم دندونام |
سلام به همگی |
شکوفه جون من که هستم، تازه از راه رسیدم.
|
دستتون درد نکنه |
نقل قول:
خوش اومدید 8تای دیگه کین؟:rolleyes: نقل قول:
در مورد مهمونا هم دیدم دست تنهام در رفتم:d:21: |
سلام شب بخیر
|
سلام خانم دختر دریا شب شما هم به خیر -------------------------------------------------------- امشب سرم درد میکرد قهوه که خوردم حالم فوق العاده خوب شد نمیدونم لامصب این قهوه چی توش داره که اینقدر حال منو خوب میکنه ! در هر صورت الان حالم خیلی بهتر هست برم دندونم مسواک بزنم دوباره بیام آخه رفته بودم دندون پزشکی دکترم آقا هست اول دندونام رو دید بعد ییک بلایی اون شب سرم آورد که اصلاً نمیخوام به یادش بیارم موقع برگشت اصلاً فوق العاده دپ بودم الان حالم بهتر است تا یکشنبه هفته بعدی که ویزیت دارم ! تو رو خدا به خاطر من برید دندوناتون رو مسواک بزنید تا کارتون به این دندون پزشکهای قاتل نرسه حالا من هیچی ، دو تا دکتر دندانپزشک تو یک مطب هستند مشتری بغلی داشت عصب کشی میشد یک ناله هایی میکرد که دل آدم پرپر میشد _باوکه-روبعد من دیگه اینطوری شده بودم :20::102: کارم که تموم شد فرار کردم ولی دوباره برگشتم چون کاپشنمو جا گذاشتم منشی خندید آخه چهره من در ابتدا یه مقداری خیلی گردن کلفت نشون میده ولی ناله که میکنم نمیدونم چررا صدام زیر میشه !:o |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 10:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |