![]() |
وقتی که خیال میکنی دنیا به تو پشت کرده، یک خرده فکر کن، شاید این تو هستی که به دنیا پشت کرده ای...
|
دلم برایش تنگ است.
سر خط همین |
برای دیدن یار دست از تلاش برمدار:53:
|
اين را حك ميكنم بر اين شيشه و ميروم ....شايد اين فرصت آخري باشد براي شناختنش ..براي صدا كردنش ..براي بوييدنش ..براي لمس كردن نوازشش........شايد نوري بيايد يا دري گشاده شود ......پلك بستن خطاست تا سحر بايد ايستاد و ديد آيا در دست گدايش آنچه طلب ميكند ميدهد ..............شايد اين سحر شروعي باشد يا پاياني ..هر چه هست شيرين است .......................من هستم ...او هست ........همين برايم كافي است..............من زبان دارم ....او هم ايستاده و به من گوش ميدهد ...من دست دارم و به سويش و او آماده ي بخشش............من چشم دارم و دريايي و او هم دل دارد و دلي مهربان...همه چيز مهياس ...همه ميگويند گره كور است و گشايشي در كار نيست .....اما هميشه وقتي گره با دست من باز نميشود بالاخره او مي آيد ...دستش طلاس ....به هر چه نظر ميكند تسليم ميشود ..به هر چه دست ميزند آرام ميگيرد .....آن سرو مي ايستد و همچنان پا برجاست به لطفش... اين عهد من با اوست ....كنار زدن ابرها ديگر با اوست ........به نور نياز است براي سبز ماندن
|
خدایا مرا یاری ده تا هر لحظه از یادت غافل نشوم
|
هر که با بدان نشیند، نیکی نبیند.
|
با دوستان با تجربه مراوده کن
|
هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است . |
امروز یک اتفاقاتی افتاده که یکم دلم گرفته از بعضی افراد.یک تصمیماتی زده به سرم که شاید ........!.اگه الان قرار باشه چیزی روی شیشه بخار گرفته بنویسم.حتما این شعر را می نویسم.:
ما آزمودیم در این شهر بخت خویش باید بیرون کشیداز این ورطه رخت خویش |
امروز و امشب هم گذشت..هم چنان مي ايستمو نظاره اش ميكنم و انتظارش ميكشم تا بازگردد.............................................. .......................آزمون پشت آزمون .........چقدر ساده از آزمون هاي گذشته رد شدم..منابع آزمون ساده و روان است و همه ي آن را حفظم اما نميدانم چرا به هنگام پس دادنش دوست دارم تقلب كنم يا خودم را به گيجي بزنم.......اي بابا بخار شيشه همش پاك شد:d
|
اکنون ساعت 02:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |