![]() |
بابا يه ادم خوبي پيدا بشه يه اهنگ از سلنديون بزاره بابا مهمون دارم ابروم رفت
|
در میان من و تو فاصله است گاه می اندیشم می توانی تو به لبخندی این فاصله ها را برداری.. تو توانایی بخشش داری دست های تو توانایی آن را دارند که مرا زندگانی بخشند چشم های تو به من آرامش می بخشند و تو چون مصرع شعری زیبا سطر برجسته ای از زندگانی من هستی دفتر عمر مرا .. با وجود تو شکوه دیگر رونقی دیگر هست می توانی تو به من زندگانی بخشی یا بگیری از من آنچه را می بخشی البته آهنگ نیست!!!ولی قشنگ هست!;){شیت شدن}:) |
من تا حالا اینجا چیزی تقدیم نکردم نه ؟
بابا از ما بگذرین پیر مرد عشایر و کرد و کرماشانی که از این کارا نمیکنه تاپیک خوبیه شما ادامه بدین ترانه: يه شب مهتاب... شعر:احمدشاملوخواننده:فرهادمهرادآهنگساز:اسفنديارمنفردزاده مهرداد درسته یه اهنگ عالیه رحمت به روح فرهاد و شاملو و تمام کسایی که برای شعر و موسیقی ایران زحمت کشیده اند من هم اهنگ نبود ارامی به دل نوشادم از استاد بنان نبود ارامی به دل نوشادم دهد این دل آخر به خدا بر بادم نتوانم که بنالم ز پریشانی //.... رو به تمام دوستای گل این سایت و این تاپیک تقدیم میکنم |
كردستان
از جمشيد |
نرو .. تو هم مثل من نمی تونی دووم بیاری .. نرو . تو هم مثل من توو غصه کم میاری .. نرو . نروووو . تو هم میپوسی میمیری بی من نرو . تو هم طاعون غم میگیری بی من .. نرو . نروووو . نرو .. تو که میدونی من بی تو، تو بی من یعنی حسرت . تو که میدونی بی جواب میمونه عشق و عادت . توکه میدونی کم میشم .. . تو که میدونی کم میشی .. . تو که میدونی هم آغوش غم میشی .. نرو . بری جواب روزاتو چی میدی؟ . حرفای ما رو تو گوش کی میگی؟ . تو میدونی توی این بچه بازی ، من و تو هر دو بازنده ی بازیم . نرو که رفتنت صلاح ما نیست.. ببین جدایی تو نگاه ما نیست . نرونذار بگن عشق یعنی حسرت.. نذار که این تمنا بشه نفرت . نرو .. تو که میدونی من بی تو ، تو بی من یعنی حسرت . تو که میدونی بی جواب میمونه عشق وعادت . تو که میدونی کم میشم .. . تو که میدونی کم میشی .. . توکه میدونی هم آغوش غم میشی .. پس نرو . نرو .. نرو |
میلاد:
براي روز ميلاد تن من نمي خوام پيرهن شادي بپوشي به رسم عادت ديرينه حتي برايم جام سرمستي بنوشي براي روز ميلادم اگر تو، به فکرهديه اي ارزنده هستي منو با خود ببر تا اوج خواستن بگو با من که با من زنده هستي که من بي تو نه آغازم نه پايان تويي آغاز روز بودن من نذار پايان اين احساس شيرين بشه بي تو غم فرسودن من نمي خوام از گلهاي سرخ ابي برايم تاج خوشبختي بياري به ارزشهاي ايثار محبت به پايم اشک خوشحالي بباري بذار از داغي دستهاي تنها بگيره هرم گرما بستر من بذار با توبسوزه جسم خستم ببيني آتش و خاکستر من تواي تنها نياز زنده موندن بکش دست نوازش بر سر من به تن کن پيرهني رنگ محبت اگه خواستي بيايي ديدن من که من بي تو نه آغازم نه پايان تويي آغاز روز بودن من نذار پايان اين احساس شيرين بشه بي تو غم فرسودن من ....................... |
اهنگ شام مهتاب داریوش.من خیلی دوستش دارم.
در این شام مهتاب به پایت نشستم ... .... ... |
كيانا جون اگه صفحه قبل و ديده باشي من تقديمش كردم با متن شعر..و باز خم تقديم تو...و...
یه کاری کردی به قلبم که بدونت حتی مردن سخته حتی بی تو خوبم لذت از زندگی بردن یه کاری کردی که از یاد نمی ری حتی یه لحظه درد عشقت کرده پیرم اما باور کن می ارزه دیدن تو گرچه از دور واسه من یه جور امیده یه چیزی مثل یه جادو که بهم رهایی می ده این مهمه که می دونم واسه من چقدر عزیزی من که جام عشقو دادم چه بنوشی چه بریزی یه کاری کردی به قلبم که بدونت حتی مردن سخته حتی بی تو خوبم لذت از زندگی بردن یه کاری کردی که از یاد نمی ری حتی یه لحظه درد عشقت کرده پیرم اما باور کن می ارزه دیدن تو گرچه از دور واسه من یه جور امیده یه چیزی مثل یه جادو که بهم رهایی می ده این مهمه که می دونم واسه من چقدر عزیزی من که جام عشقو دادم چه بنوشی چه بریزی پیشکشت همه نفس هام ، نازنین ، خوب همیشه نیمی از تنم شدی تو که ازم جدا نمی شه پیشکشت همه نفس هام ، نازنین ، خوب همیشه نیمی از تنم شدی تو که ازم جدا نمی شه .............. رضا صادقي |
آهنگ مشكوك از شادمهر
|
نقل قول:
اولا که به سایت ما خوش امدی .چون گفتی تازه واردم .گفتم بهت خوش امد بگم. دوما من فرصت نکردم و نمیکنم که متاسفانه همه پست هارا بخونم.تازه من این اهنگ را خیلی دوست دارم.اگر دیده بودم هم باز هم تقدیمش میکردم .چون اهنگ قشنگیه. سوما به فعالیت خوبت توی سایت ما ادامه بده.پست های قشنگی میزنی. |
اکنون ساعت 06:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |