![]() |
آسمون .................آبیه
زمستون ...............خیلی قشنگهم فيلم ....................رو باید با آرامش دید زادگاه/................. لیوان............. نقاشی................. |
زادگاه................. من اینجاست
لیوان............. آب شکست نقاشی................. من خوب است خواب.......... مامانم.............. صندلی.............. |
خواب..........زیادی کسلی میاره
مامانم..............خیلی خیلی مهربونه صندلی.............. چهار درسته که چهارتا پا داره ولی چهارپایه که نیست میری روش:21: غرور......... ریا.............. خوش اخلاق |
غرور...یکی از افات زندگیه
ریا...تو کار نیک خوب نیست خوش اخلاق...سعی میکنم باشم. خانه داری ......... کار بیرون.......... زحمت.......... |
خانه داری .........نمی دونم
کار بیرون...........پول داره زحمت..............مال حلال دلنوازان........ مسافران...... دوچرخه....... |
دلنوازان .................. پيش داوري
مسافران ................. نديدمش دوچرخه .................. سرعت اسكيت ............. درخت ............... حلزون ............... |
اسكيت .............هیجان
درخت ...............برگ، میوه، سایه حلزون ...............دوست داشتنیه رادیو........ هیتلر....... اروپا......... |
رادیو........یک وسیله ی اطلاع رسانی ست
هیتلر.......مرد بزرگی بود اروپا.........جای سرسبزی ست آمریکا............. آسیا.............. استرالیا.......... |
آمریکا........قدرت،تکنولوژی
آسیا........وسیع و جالب استرالیا......خیلی قشنگه جانماز...... همسایه........ مهمان........ |
جانماز......چیز خوبیه
همسایه........ما مهربونه مهمان........تنفر انگیزه خر............ پسر......... دختر.......... |
اکنون ساعت 11:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |