دانلود آهنگهای کرمانشاهی قدیمی موسیقی کردی
دانلود آهنگهای کرمانشاهی قدیمی
راستش از اهنگهای زیر همه ش رو مطمئن نیستم که جزایری باشه البته لااقل یه دونه ش که قطعا جزایری نیست یک اهنگی هست که چند نگارش مختلف در کردی و لری ازش خونده شده اما ملودی همه ش یکیه ... مریم مریم ... مریم نورمامی بو بچیم ارای شا مامای یا شوره شوره .... -------------------------------------------------------------- دانلود آهنگ "آی مریم مریم" dl: له ی دونیای ناجور مریم مریم دوسیمان جوره تو زره شیرین مریم مریم من اشکم شوره :21: قسم و قورآن مریم مریم و هر چی پیره عاشق له دونیا مریم مریم و گیانی سیره آی مریمه ی نورمامی اول خوداو تو مامه ی (لطفا یکی درست تر و معنای درستش رو بنویسه ) بو بچیم ارای شا مامه ی دانلود آهنگ "آی شوره شوره" dl: هر شب میشینم شوهره شوهره کنج میخونه من و با این دل شوهره شوهره دو تا دیوونه آی شوهره چه نشستی واسه دلی که شکستی میم نداره مستی (اینجا میگه بدون تو می شوره شوره چو زهر ماره :p توی نسخه لری میگه یه عرق نیه و مریم مریم یه ژحر ماره )(اگه لریشم خواستین اپ میکنم) |
دانلود آهنگ تازه عروس اهنگ قدیمی کردی کرمانشاهی
|
دانلود آهنگهای کردی کرمانشاهی مرحوم یداله رحمانی
یدالله رحمانی
خدایش بیامرزاد یک هفته پیش به رحمت خدا رفتند راستش دلم نمیاد الان کارهاشون رو بگذارم تنها یک اهنگ که خودم خیلی دوست دارم به خاطر لحن بسیار صادقانه و صمیمی گفتگو و اعتراضش به معشوق کره منال دویکم گیانا تو پیرم کردی ... |
سلام دستت درد نکنه واقعا منو شرمنده کردی
|
واقعا" از مطالب عالیت ممنون ایشالاه منم سعی می کنم که آهنگای رو که دارم بذارم
|
سلام منالیل یه شه آهنگ ماموستا مظهر خالقی گولنیشان
ماموستا مظهر خالقی خوی وه ناوه رادیو کرماشان کار کردیا dl: |
سلام آقا ناصر گیان دست درد نکی برا عزیزکم
|
ZUR ZUR SEPAS SABARAT BAO HAMO LOTFATAN B:cool:EJHI KERMASHAN
|
سلام و درود خدمت دوستان هنر دوست
تقاضایی داشتم از حضورتون ترانه ای فولکلوری رو درخواست دارم ازتون که اگر عزیزی در آرشیوش داره این ترانه رو با ما هم قسمت کنه تیکه ای از شعر این ترانه این هست و قصر تیه مو ، قصر تیه مو لیمو بارمه و کس نیه مه ی ، کس نیه مه ی ارای یارمه خانم تنه تنه دیری ، تنه و نیم تنه دیری خانم له ژیر چادر خال ژیر چنه دیری له در مالگه ی و در مالگه ی هلیم کیشنه دار . . . . این ملودی رو خیلی از عزیزان اجرا کردن ، هرکسی هرتعدادی از این اجراها رو داره ممنون میشم در اختیار بقیه دوستان هم بگذاره سپاس بیکران سه ر کوتو بن |
سلام آقا کوروش نکنه خدای ناکرده فراموشمان کردی امیدوارم هرجا هستی صحیح و سالم و خوش و خندان باشی
|
اکنون ساعت 09:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |