![]() |
مرسی بچه هااا |
تجربيات اعضاي پي سي سيتي در رابطه با استفاده از لوازم آرايشي
سلام |
آره مینا جان خوبه استفاده کن سرم ابرو سینره رو
|
اصلاح صورت
ببخشید من یه سوال فنی برام پیش اومده ! نمیدونم اینجا بپرسمش یا نه ! |
مهرگان جان وکس خیلی خوبه امتحان کردی؟ |
|
پاك كننده آرايش چشم ماي EYE Make_up remover
|
شیر پاک کن مای MY CLEANSING MILK JOJOBA EXTRACT
شیر پاک کن مای http://www.namayeshgah.com/files/812...190-MedPic.jpg - پاک کننده عمقی هر گونه آلودگی و آرایش از سطح پوست و کمک به اکسیژن رسانی بیشتر |
شیر پاک کن سی گل 3 در 1
شیر پاک کن سی گل 3 در 1 |
با سلام به دخترای گل تالار ........امیدوارم حالتون خوب باشه و شاداب و پوستتون زیبا................................................
عارضم خدمتتون که نه بخوام بی ادبی گنم شما خودتون استاد هستید.............منم یه چند نکته ای رو اضافه میکنم................................ در مورد کرم های ضد افتابی که استفاده میکنید و وسایلی که کلا میخواین استفاده کنید اول باید خودتون تشخیص بدید که صورتتون چه نوع پوستی داره........چرب ؟خشک ؟ عالیه و مرطوب؟ و ...انواع واقسام پوست که براتون میگم............................ تو کرمهای سفید کننده و برنز کننده من سینره رو پیشنهاد میکنم...................که کارش عالیه........................... تو ریمل بونژوا با تو جه به دوامش و فرمژه های بیشتر.......................... در مورد خط چشمها پودرهای گریم آکوا...................... بازم میگم براتون.......................... ولی من همه کاراموزامو تو کلاسا دعوت میکنم که پوست و موشونو با مواد گیاهی سالم نگه دارن که تا چند روز دیگه به عرضتون میرسونم...شاید بدردتون خورد. |
اکنون ساعت 12:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |