پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تاپیکهای سریالی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=160)
-   -   سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !! (http://p30city.net/showthread.php?t=3112)

امیر عباس انصاری 12-05-2008 02:29 AM

سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!

نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 28584)

خوب سوال من (بهتره بریم تو سیاست)
گلسنوست (glasnost) و پرستوریکا (perestroika) چیست و در چه موردی به کار بسته شد؟؟

سلام
زرشک
تاپیک به این خوبی چرا خوابیده؟؟{قاط}

سوال منو کسی بلد نبود؟{قاط}

پريسترویکا اصطلاحی است روسی برای اجرای اصلاحات و معنی واژگانی آن "بازسازی ساختاری" است. گلسنوست (glasnost) و پرستوریکا perestroika یا همان «فضای باز سیاسی» برای آزادی مطبوعات و مردم در بیان مشکلات اجنماعی.

سوال من:
بهترین هدیه برای پاگشا کردن یک زوج تازه ازدواج کرده در ایران چیست؟:53:

marykhosh 12-16-2008 11:14 AM

پول چون همه را خوشحال می کنه
سوال:اولین چاپخانه در کدام شهر درست شد

امیر عباس انصاری 12-16-2008 04:01 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط marykhosh (پست 35685)
پول چون همه را خوشحال می کنه
سوال:اولین چاپخانه در کدام شهر درست شد

سلام و خوش آمدید:

اولین ماشین چاپ را چه کسی ساخت؟
اولین بار عمل چاپ در كشور چین و یا ژاپن در قرن پانزدهم انجام گرفت. در آن زمان ها و حتی صدها سال بعد از آن، كتاب آنقدر كمیاب و درست كردن آن به قدری سخت و مشكل بود كه كمتر كسی برای خواندن و یاد گرفتن به كتاب دسترسی داشت.چاپچی های اولیه كلیه نوشته ها و تصاویر را روی قالب های چوبی حك كرده و آنها را توی مركب زده و بعد روی منگنه ها می گذاشتند. بعداً كلمات به تصاویر اضافه می شدند.
شیوه تازه ای لازم بود تا كار كندن روی چوب را، كه با دست انجام می گرفت و بسیار هم طولانی بود، كوتاهتر و آسانتر كند. ولی قریب به هزار سال گذشت تا واقعاً یك تغییر و تحول اساسی در روش نوشتن كلمات ایجاد شد. خیلی ها در این راه كوشیدند ولی بالاخره مردی بنام گوتنبرگ كه یك آلمانی الاصل بود و در مینز می زیست، یكی از كسانی بود كه در این باره موفق شده و این مشكل را حل كرد. گوتنبرگ دانست كه باید از حروف چاپی فلزی منقول استفاده كرد و با این روش بود كه اولین كتاب خود را به نام «انجیل گوتنبرگ» بین سال های ۱۴۵۳ و ۱۴۵۶ چاپ كرد.ماشین گوتنبرگ، از حروف جداگانه ای تشكیل شده بود، و جابجا كردن و چیدن آنها بسیار آسان بود. یعنی می توانستند آنها را به صورت كلمه، سطر یا صفحه بچینند و هر موقع كه صفحه تمام می شد، می توانستند آن حروف را مجدداً برای چیدن صفحه دیگر به كار برند.البته امروزه هم به این روش عمل می شود، و با وجود این، خیلی از مخترعین بعدی، توانسته اند تغییرات زیادی در این روش بدهند كه نیتجه كار آنها باعث سرعت زیاد در فن چاپ گردیده است.

سوال من: برای داشتن یک زندگی خوب از نظر شما اولین گزینه لازم چیست؟

GolBarg 12-16-2008 05:21 PM

تفکر سالم:)

اگه بدونی تا فردا بیشتر زنده نیستی چیکار میکردی؟؟{داش مشتی}:65:

امیر عباس انصاری 12-16-2008 09:06 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Mina110 (پست 35724)
تفکر سالم:)

اگه بدونی تا فردا بیشتر زنده نیستی چیکار میکردی؟؟{داش مشتی}:65:

کار خاصی نمی کردم... معمولی:)
چون بالاخره دیر یا زود اتفاق میافته;)

سوال من: چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم میشه کلیدهاشو محکمتر فشار میدیم
؟؟!!!

GolBarg 12-16-2008 11:15 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 35727)

کار خاصی نمی کردم... معمولی:)
چون بالاخره دیر یا زود اتفاق میافته;)

سوال من: چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم میشه کلیدهاشو محکمتر فشار میدیم
؟؟!!!

واقعا کار خاصی انجام نمیداین راستشو نگفتین حداقل می گفتین کارهایی که دوست داشتینو و انجام ندادینو انجام میدین :p
اخه فکر میکنیم که باطری اون تموم نشده خود کنترل خرابه{قاط}
خوشکل ترین اسم دختر ؟؟

امیر عباس انصاری 12-16-2008 11:26 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Mina110 (پست 35751)
واقعا کار خاصی انجام نمیداین راستشو نگفتین حداقل می گفتین کارهایی که دوست داشتینو و انجام ندادینو انجام میدین :p
اخه فکر میکنیم که باطری اون تموم نشده خود کنترل خرابه{قاط}
خوشکل ترین اسم دختر ؟؟

خوشگل ترین اسم دختر از نظر من:

دیانا

سوال من:بزرگترین شاعر فارسی زبان از نظر شما کیست؟؟

chooooobin2000 12-17-2008 01:35 PM

بهتر سوالی پرسیده بشه که جوابش نظر شخصی نباشه
به نظر بنده حقیر حافظ

سوال من :کره زمین از چپ به راست میچرخه یا از راست به چپ؟؟؟؟:39:

امیر عباس انصاری 12-17-2008 09:07 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط chooooobin2000 (پست 35757)
بهتر سوالی پرسیده بشه که جوابش نظر شخصی نباشه
به نظر بنده حقیر حافظ

سوال من :کره زمین از چپ به راست میچرخه یا از راست به چپ؟؟؟؟:39:

خوش آمدین چوبین جان:53:
علت اینکه تمایلات شخصی در برخیسوالات پرسیده میشه اینه که نظر درونی فرد بیان بشه.
همه سوالها که لازم نیست جامع و علمی باشه، فقط سوال جواب داده بشه و روند تاپیک که نوعی تبادل نظر و بحث دوستانه است ادامه پیدا کنه... باقیش حله ببم جان{جشن پتو}

جواب شما
فکر کنم کره زمین از چپ به راست میچرخه چون باباش که خورشیده از راست به چپ میچرخه پس کره خورشید (به بچه خورشید خورشیدغاله یا کره خورشید هم میگن) احتمالا از چپ به راست میچرخه یابهتره بگم بستگی به وضعیت و زاویه دید بیننده داره که اگه از چپ براست میچرخه روبروی زمین وایستاده و اگه دور سرش میچرخه لابد چکهاش برگشت خورده و اگه نمیچرخه یحتمل مرده لازم نیست دیگه چرخش زمین رو تجربه کنه اگر هم برعکس میچرخه لابد رفته استرالیا سروته شده....:D:D

سوال من:
برای شات دان کردن کامپیوتر چند روش وجود دارد؟؟

behnam3638 01-02-2009 02:32 AM

سلام
عرضم به خدمتت به تعداد موهای سرتون راه هست برای شات دان کردن کامپیوتر

اول اینکه می تونی خیلی ساده ابتدا start بعدش shut down بعدش ok رو فشار بدی و خاموش می شود کامپیوتر شما :p
دوم اگر وقتش رو ندارید و یا حوصله ندارید با دکمه ی shut down که روی کیس هست خاموشش می کنید
سوم اینکه اگر اعصاب ندارید و می خواید تلافیش رو روی کامپیوتر در بیارید به کمک دکمه power پشت کامپیوتر این کاررا انجام می دهید
چهاروم اگر حوصله بلند شدن از سر جایتان را ندارید و همچنان عصبی هستید برق کامپیوتر را کشیده..در این صورت کامپیوتر شما خاموش می شود :p
پنجم اگر به صورت متوالی اعصابتون بیش از حد خورده برای نشون دادن مقدار عصبانیت فیوز خونه را می پرونید و با این کار کامپیوتر شما خاموش می شود {شیت شدن}
یه چندتا راه دیگه هم هست ولی تا اینجاش کافی بود
جوابتون رو گرفتید جناب امیر عباس خان؟ {قاط}

سوال من : تنهایی رو چقدر دوست داری؟ چرا ؟ :53:

اکنون ساعت 01:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.