سلام دوست عزیز خوش اومدین :53::53::53: جسارتا : باید با واو می گفتین Amir Abbas Ansari تمام ناتمام من، با تو تمام می شود شاعر بی نام و نشان، صاحب نام می شود واو وفا مجوی زخوبان که در شکستن عهد چو در شکست سر زلف خود سبک دستند P3G4H دوش مرغي به صبح ميناليد عقل و صبرم ببردو طاقت و هوش شراب تلخ میخواهم که مردافکن بود زورش که تا يک دم بياسايم ز دنيا و شر و شورش " س " |
سبحانالله من و تو ای دُرّ خوشاب
پیوسته مخالفیم اندر هر باب من بخت توام که هیچ خوابم نبرد تو بخت منی که برنیائی از خواب ل |
لب دریا همه کفرست و دریا جمله دینداران ولیکن گوهر دریا ورای کفر و دین باشد ... " ن " |
نان من پخته است چون خورشيد، هر جا ميروم
در تنور آتشين ز انديشهي نان نيستم ی |
یک دست جام باده و یک دست زلف یار رقصی چنین میانهء میدانم آرزوست ... " ش " |
شب وصل است و طي شد نامه هجر
سلام فيه حتي مطلع الفجر س |
ساده لوحان جنون از بیم محشر فارغند بیم رسوایی نباشد نامهء ننوشته را ... " ک " |
کسی حرف منو انگار نمی فهمه
مرده زنده خواب و بیدار، نمی فهمه کسی تنهائی مو از من نمی دزده درد ما رو در و دیوار نمی فهمه "ح" |
حديث از مطرب و می گو و راز دهر کمتر جو که کس نگشود و نگشايد به حکمت اين معما را " ج " |
جان بی جمال جانا میل جهان ندارد
هرکس که این ندارد حقا که آن ندارد ی |
اکنون ساعت 10:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |