![]() |
یارو داشته به یه خفاش میخندیده میگن مگه چشه
میگه تاحالا ندیدم یه خفاش چادر سرش کنه ----------------- چندتا جک قدیمی یه روز گاو خر با هم دعواشون میشه خره میره رو دیوار مینویسه ( گاو خر است ) ------------------------------------- یارو آب معدنی میخور میگه ای .........خیلی غلیظه --------------------------- اگه گفتید اگه مار و جوجه تیغی عروسی کنن بچشون چی میشه میشه سیم خار دار ---------------------------------------- |
اس ام اس طنز
آخرین ورژن دعای آخر ترم برای گرفتن نمره: |
شعر کامپیوتری
ای خدا hardدلم فرمت مکن فیلد ما را خالی از برکت مکن آپشن غم را خدایا on مکن فایل اشکم را خدایا runمکن deleteکن شاخه های غصه را سردی و افردگی را هرسه را نام تو passwordدر های بهشت ادرس e- mileسایت سرنوشت ای خدا حرف دلم را با کی زنم helpمیخواهم که F1میزنم |
اس ام اس خنده دار پ ن پ |
دختره میره کوه با صدای بلند داد میزنه |
یارو تو جبهه جنازه خاک میکرد طرف داد میزنه من زنده ام!!!
یارو میگه : خفه شو الان بدنت گرمه نمیفهمی تو شهید شدی............ ------------------------------------- به یکی میگن شما به اون حشره چی میگید که خیلی کوچیکه روی گل میشینه شهد گل میخوره عسل درست میکنه یارو میگه :ما بهش میگیم خسته نباشی حشره |
با توجه به گرانیهای اخیر
جهت رفاه حال مردم عید دیدنی سال92 به جای دیدار های رفت و برگشت تصورت حذفی برگزار میشود |
ﻣﺠﯿﺪ ﺩﻟﺒﻨﺪﻡ ﭼﯽ ﺷﺪﻩ ﭼﺮﺍ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟؟؟ - ﻫﯿﭽﯽ، ﺍﻓﺘﺎﺩﻡ ﺗﻮ ﭘﺎﻟﻪ. - ﭘﺴﺮﻡ، ﭘﺎﻟﻪ ﻧﻪ ﭼﺎﻟﻪ. - ﭼﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺍﺳﻢ ﯾﻪ ﻧﻮﻉ ﮔﻠﻪ . - ﺍﻭﻥ ﻻﻟﻪ ﺳﺖ. - ﻻﻟﻪ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﺩﻭﺭ ﺍﺑﺮﻣﯿﺎﺩ . - ﺍﻭﻥ ﻫﺎﻟﻪ ﺳﺖ. - ﻫﺎﻟﻪ ﺭﻭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺑﻨﺎﯾﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻦ. - ﺍﻭﻥ ﻣﺎﻟﻪ ﺳﺖ. - ﻣﺎﻟﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﻪ. - ﺍﻭﻥ ﻧﺎﻟﻪ ﺳﺖ. - ﻧﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺧﺎﻧﻢ ﮐﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ. - ﺍﻭﻥ ﺧﺎﻟﻪ ﺳﺖ. - ﺧﺎﻟﻪ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻢ. - ﺍﻭﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﺳﺖ. - ﺧﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﭘﺎﮐﺖ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﯾﻢ ﺗﻮ ﺻﻨﺪﻭﻕ ﭘﺴﺖ. - ﺍﻭﻥ ﻧﺎﻣﻪ ﺳﺖ. - ﻧﺎﻣﻪ ﮐﻪ ﺩﻭﻧﺪﻩ ﻫﺎ ﺍﺯﺵ ﻣﯿﭙﺮﻥ . - ﺍﻭﻥ ﻣﺎﻧﻊ ﺳﺖ . - ﻣﺎﻧﻊ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻣﻌﻠﻤﻮﻥ ﻫﺮ ﺭﻭﺯﻣﯿﮕﻪ ﺟﺎﻣﺪ ﻣﺎﻧﻊ ﮔﺎﺯ . - ﺍﻭﻥ ﻣﺎﯾﻊ ﺳﺖ - ﻣﺎﯾﻊ ﮐﻪ ﻫﺮ ﻣﯿﺰ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﺩﺍﺭﻩ. - ﺍﯼ ﻭﺍﯼ ﺳﺮﻡ ﺩﺭﺩ ﮔﺮﻓﺖ ﻣﺠﯿﺪ ﺟﺎﻥ ﺍﻭﻥ ﭘﺎﯾﻪ ﺳﺖ ﭘﺎﯾﻪ ﭘﺎﯾﻪ. - ﭘﺎﯾﻪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻣﯿﺎﻓﺘﻪ ﺭﻭﯼ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﺸﻪ . - ﺍﻭﻥ ﺳﺎﯾﻪ ﺳﺖ. - ﺳﺎﯾﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﮕﻔﺘﯿﺪ . - ﺍﻭﻥ ﺳﺎﺩﻩ ﺳﺖ. - ﺳﺎﺩﻩ ﮐﻪ ....... مجید دلبندم یادتونه؟؟! http://f3.ptcdn.org/images/smilies2/tonguesmiley.gif یادش بخیر |
یــه بـار هـم مـاشـیـن و بـرداشـتـیـم و بــا بـچـه هـا رفـتـیـم بـیـرون....حـالا صـدای ضـبـط تـا آخـر زیـاد هـمـه هـم داشـتـیـم مـی رقـصـیـدیـم تـو مـاشـیـن، خـلاصـه یـهـو یــه افـسـرِ جـلـومـون رو گـرفـت گـفـت بـزن بـغـل... مـنـم به بـچـه هـا گـفـتـم ادای ایـن بـچـه بـاحـالا و بـا مـعـرفـتـها رو در بـیـاریـن بـیـخیال شـه جـریـمـه نـکـنـه خـلاصـه پـلـیـسـه گـفـت ایـن چـه وضـع رانـنـدگـیـه؟ مـاشـیـن بـایـد بـخـوابـه پـارکیـنـگ!!! یــهـو مـنـم کـف و تـف قـاطـی کـردم گـفـتـم مـیـدونـی مـن کـیـم؟؟؟ اصـلا حـواسـت هـسـت بـا کـی داری حـرف مـی زنـی؟ بـگـم کـیـم ؟؟؟ بــــــگـــــــم؟؟؟ رفیـقام هـم اومـدن جـلـو دهـنـمـو گـرفـتـن گـفـتـن بـیـخـیـال نـگـو بـهـش گـنـاه داره اخــراج مـیـشه.... افـسـره هـم رنـگشـو بــاخـت و آب دهـن قـورت داد گـفـت: نـه نـمـیـدونـم، بـبـخـشـیـد شـمـا کـی هــسـتـیـن؟؟؟ مـنـم بـا یـه صـدای خـسـتـه بـش گـفـتـم: مــن یــه پــرنــدم، آرزو دارم تـــو بــاغــم بــاشــی... مــن یــه خــونــه ی سـرد و تــاریــکــم......(بـچـه هـا هـم دس مـیـزدن) هـیـچـی دیـگه هـمـگـی دور هــم بـا افـسـره کـلـی خـنـدیـدیـم و گـفـت بـاهـاتـون کـلـی حـال کـردم بـچـه هـای بـاحـالـی هـسـتـیـن آخـر سـر هـم 50 تـومـن جـریـمـه شـدیـم و مـاشـیـن هـم رفـت پـارکـیـنـگ و بــانـدهـاش هـم بـاز کـرد و خــودمـون هـم بـردن تست اعـتـیـاد دادیـم و هــمـه چــی بـه خـیـر و خـوشـی تـمـوم شـد!!!! http://f3.ptcdn.org/images/smilies2/mellowsmiley.gif |
چند تا از دروغهای معروف
. فقط امضای رئیس مونده . این لباس جنسش ترک اصله . به چشم خواهری میبینمش . همه بچه ها خوشگلن . از فکر تو تا خود صبح بیدار بودم . این آخرین سیگاریه که میکشم . منو تو جوونیام ندیدی . این بهترین کادوییه که تو زندگیم گرفتم . مرسی من نمیخورم، رژیم دارم . از این همه یه دونه مونده، همش رو فروختم . عموم فوت کرده بود نتونستم بیام . مادر نزاییده کسی رو که چپ نگام کنه . خونه رو تخلیه کنین پسرم ازدواج کرده . شما فرم رو پر کنین ما باهاتون تماس میگیریم |
(آقای همساده...کلاه قرمزی) آقو ما یه بار رفتیم بانک یارانمونو بگیریم. طرف گفت دیگه به شما یارانه تعلق نمیگیره! گفتیم چرا؟ گفت چون شما ۲۱ روزه که مردی!!!! آقو مارو به زور بردن پزشکی قانونی زنده زنده کالبد شکافیمون کردن! گفتن مرگش مشکوک بوده پلیس اومد ۲ ماه و نیم تحقیق کرد آخرش گفت تنها مظنون ماجرا خود ماییم! مارو بردن دادگاه… گفتیم خدارو شکر اولیای دم خونواده خودمونن مارو میبخشن… آقو وسط دادگاه خونوادمونو جو گرفت از قاضی اشد مجازات رو خواستار شدن!!…ها ها ها… قراره پس فردا اعداممون کنن! ............................................... (آقای همساده)آقو ﻣﺎ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﻣﺤﻀﺮ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻭ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﮐﻨﯿﻢ..... ﯾﻬﻮ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯾﻢ ﭼﯽ ﺷﺪ ﺍﻭﻥ ﻭﺳﻂ ﺍﺯ ﯾﮑﯽ ﻃﻼﻕ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ! ﻣﺎ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺯﻥ ﻧﺪﺍﺷﺘﯿﻢ... ﺍﻻﻥ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻬﺮﯾﻪ ﻣﯿﺪﻡ... ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺑﻪ ﮐﯽ.... ﯾﻨﯽ ﺩﺍﻏﻮﻧﻤﺎﺍﺍﺍﺍ ﻟﻪ ﻟﻬﻢ ........................................... دیالوگی كه امروز تو تاكسی شاهدش بودم (بین ۲ دختر) : . . . . . . . . موبایلت داره زنگ میخوره گلم - اَه پیداش نمیكنم!! نكنه خونه جا گذاشتیش؟ !! بعدشم بخاطر افراط در خنده ، راننده لطف کرد پیادم کرد ] |
اگر رستم و سهراب در زمان ما می زیستند...
اگر رستـم و سـهراب در زمان ما می زیستنـد ... http://persian-star.net/1392/2/23/nabard.jpg چنین گفت رستم به سهــراب یل که من آبـــرو دارم انــــدر محـــل مکن تیز و نازک، دو ابـروی خود دگر سیخ سیـخی مکن مـوی خود شدی در شب امتــــــحان گرمِ چت برو گــمشو ای خــاک بر آن سـرت اس ام اس فرستادنت بس نبـــود که ایمـیل و چت هم به ما رو نمـود رهـا کن تو این دختِ افراسیــــــاب که مامش ترا می نمـــاید کبــــاب اگر سر به سر تن به کشتن دهیـــم دریغــا پسر، دستِ دشـمن دهیـــم چوشوهر در این مملکت کیمـیاست زتورانیان زن گرفتــن خطـــاست خودت را مکن ضــــایع از بهــر او به دَرست بـــپرداز و دانش بجــو در این هشت ترم، ای یلِ با کـلاس فقـط هشت واحد نمـودی تو پاس توکزدرس ودانش، گریزان بـُدی چرا رشــته ات را پزشـکی زدی من ازگـــــــــور بابام، پول آورم که هــرترم، شهـریه ات را دهـم من از پهلــــوانانِ پیــشم پـــسر ندارم بجــز گرز و تیـــغ و ســپر چو امروزیان، وضع من توپ نیست بُوُد دخل من هفـده و خرج بیست به قبـض موبایلت نگـه کرده ای پــدر جــــد من را در آورده ای مسافر برم، بنـده با رخش خویش تو پول مرا می دهی پای دیـــش مقصّر در این راه، تهیمیــنه بود که دور از من اینگونه لوست نمود چنیـن گفت سهـراب، ایـــول پـدر بُوَد گفـــته هایت چو شهـد وشکر ولـی درس و مشق مرا بی خیـال مزن بر دل و جان من ضــد حال اگرگرمِ چت یا اس ام اس شویــم از آن به که یک وقت دپرس شــویم |
|
__._,_.___ |
زن داییم داشت واسه بچه اش لالائی میخوند، بعده یه ربع بچش گفت : خوب دیگه مامان خفه شو میخوام بخوابم ﯾﻪ دخترﻩ ﯾﻪ ﺷﻌﺮﯼ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺭﻭ ﻭﺍﻝ ﯾﻪ پسرﻩ ﺍﺯ ﺑﺲ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺬﺍﺭﻣﺶ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺷﻌﺮ ﻧﻮ ﻫﻢ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﻥ . . . . . . . ﺍﺗﻞ ﻣﺘﻞ ﻣﻮﺵ ﻣﻮﺷﯽ ﻋﺰﯾﺰ ﺩﻟﻢ ﭘﺲ ﮐﻮﺷﯽ ﺩﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﻠﻤﺒﻪ ﻧﮑﻨﻪ ﺗﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺷﯽ ! ﺳﻌﺪﯼ |: ﺣﺎﻓﻆ |: ﺣﮑﯿﻢ ﺍﺑﻮﻟﻘﺎﺳﻢ ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ |: داشتم میرفتم بیرون مامانم میگه خمیر دندون هم تموم شده یکی بگیر گفتم چه طعمی بگیرم؟ داداشم 6 سالشه از تو اتاق داد میزنه:دو سیب نعنا بگیررررررر:l اینا بچه نیستن , گودزیلان :| بابام رفته مسافرت هر شب ساعت ۲ اس ام اس میده : . . . . . . . . پاشو کولرو خاموش کن ! :| ﭘﺴﺮﻩ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻞ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ: ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺍﯾﺸﺎﻟﻠﻪ 9378673426 ﺳﺎﻟﻪ ﺑﺸﯽ |: ﯾﻌﻨﯽ ﺧﻼﻗﯿﺖ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺩﺍﺩﻧﺶ ﻧﺎﺑﻮﺩﻡ ﮐﺮﺩ! : )))))))))))) |
وصیت میکنم بعد از مرگم… - ﺍٓﻗﺎﻳﻮﻥ ﻓﺎﻣﻴﻞ ، ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﻦ ﺳﻪ ﻣﺘﺮ ﺭﻳﺶ ﻧﺬﺍﺭﻳﺪ! ﻣﻦ ﺗﻪ ﺭﻳﺶ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ “ﺟﺬﺍﺏ ﺗﺮِ میشید” ﻓﻘﻂ ﺗﻪ ﺭﻳﺶ!…واسه خودتون میگم! - ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎﻯ ﻓﺎﻣﻴﻞ، ﺧﻮﺍﻫﺸﺎً ﺑﺎﻻﻯ ﺳﺮ ﻗﺒﺮﻡ ﺟﻴﻎ ﻭ ﺩﺍﺩ ﻧﻜﻨﻴﺪ، ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﻬﻤﻪ ﻭ ﺷﻠﻮﻏﻰ ﺑﺪﻡ ﻣﻴﻮﻣﺪ! ﻣُﺮﺩﻡ … ﮔﻨﺎﻩ ﻛﻪ ﻧﻜﺮﺩﻡ! - ﺗﻮﻯ ﺩﺭﺍﻳﻮ E ﻋﻜﺲ ﺩﺍﺭﻡ، ﺧﻮﺭﺍﻙِ ﺍﻋﻼﻣﻴﻪ، ﻋﻜﺲ ﭘﺮﺳﻨﻠﻰ ﻧﺬﺍﺭﻳﺪﺍﺍﺍﺍ، ﺍﻭﻧﺎ ﺟﻠﺐِ ﺗﺮﺣﻢ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻪ! - ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﮔﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻴﺖ ﺭﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻫﺎﺭﺩِ ﻛﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮﻡ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﻳﺪ ﺗﻮ ﻣﺎﻛﺮﻭﻓﺮ! ﻳﺎ ﺑﺎ ﭼﻜﺶ ﺧﺮﺩﺵ ﻛﻨﻴﺪ! ﻳﻪ ﻛﺎﺭﻯ ﻛﻨﻴﺪ ﺩﺭﺍﻳﻮ D ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺘﺮﻛﻪ! ﻣﻦ ﺍﻧﺪﻙ ﺍٓﺑﺮﻭﻳﻰ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ!!! ﺣﻮﺍﺳﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ….. - ﺭﻭﻯ ﺧﺮﻣﺎﻫﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ ﻧﺮﻳﺰﻳﺪ، ﻫﻢ ﺷﻜﻠﺶ ﺧﺰ ﻣﻴﺸﻪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺪ ﻣﺰﻩ ﻣﻴﺸﻪ! ﻫﻤﻮﻥ ﮔﺮﺩﻭ ﺑﺰﺍﺭﻳﺪ ﻻﺵ، ﺧﻴﻠﻰ ﺣﺎﻝ ﻣﻴﺪﻩ! ﺭﻭﺣﻪ ﭘﺮ ﻓﺘﻮﺣﻢ ﺷﺎﺩ ﻭ ﻳﺎﺩﻡ ﮔﺮﺍﻣﻰ ﺑﺎﺩ چیه خب وصیته دیگه!!! خخخخخخخخخخخخخ تف! D: چند وقتی بود این اتو موی من خراب شده بود خوب صاف نمیکرد… خلاصه منم کلافه شدم و بردمش که درستش کنن…یارو یه نگاه بهش کرد یکمی منو نگاه کرد..بعدش درجه شو زیاد کرد داد دستم با سرعت میگ میگ از جلو چشاش محو شدم پــدر و مادر عزیزم! درسته ماه رمضون تموم شده اما دلیــل نمیشه که از آدم مثله چیز کار بکشید! بـــــــــا تشـــکــــــر! الان رفتم از وانتی نیم کیلو گِل خریدم الان دیدم عه توش سبزی گذاشته:| من ساعت خوابم رو با آمریکا تنظیم کردم … فقط مونده درسم رو تموم کنم،ویزا بگیرم، دانشگا قبول شم پذیرش بگیرم، پول در بیارم و بلیت بخرمو برم … همین ﺁﻳﺎ ﻣﻲ ﺩﺍﻧﻴﺪ ﭼﻨﺪ ﻧﻮﻉ ﻋﻨﻜﺒﻮﺕ ﺩﺍﺭﻳﻢ؟؟؟ ﻳﻚ ﻧﻮﻉ ﻋﻨﻜﺒﻮﺗﻬﺎﻳﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺗﺎر ﻣﻴﺰﻧﻨﺪ ﺑﻘﻴﻪ ﺑﻠﺪ ﻧﻴﺴﺘﻦ ﺗﺎﺭ ﺑﺰﻧﻦ ﭘﻴﺎﻧﻮ ﻣﻴﺰﻧﻨﺪ ﻳﻜﺴﺮﻱ ﻫﻢ ﺳﺎﺯ ﺑﻠﺪ ﻧﻴﺴﺘﻦ ﻣﻴﺮﻗﺼﻨﺪ زنی به دوستش گفت: من تا حالا چهار بار ازدواج کردم دوست؛ شوهر اول رو چطور از دست دادی؟ زن: قارچ سمی خورد مرد دوست: شوهر دوم چی؟ زن: قارچ سمی خورد مرد دوست: شوهر سوم؟؟ زن: شکستگی گردن دوست: چرا؟؟؟ زن: چون قارچ نمی خورد سلام اگه ۱ وقتایی مغلطه کردم لوقوز خوندم قمپز در کردم قپی اومدم به ایین وقت عزیز بدجور تو آمپاسم و محتاج لایک های شما پس بکوب لایکو بگو خب….. |
اینایی که جدیدن میان فیسبوک پست میزارن آخرش مینویسن «بگو خب» همون هایی هستن که دوره راهنمایی میرفتن مدرسه میگفتن «نــــــــه غلام» :| (مژده گونی) چیست؟ . . . . . . . خواهر کُوزی گونی من یه بار تو اینترنت داشتم میگشتم بابام اومد پشت سرم مجبور شدم کل Help ویندوز رو بخونم، این ویندوز اگه بدونید چه قابلیت هایی که نداره روز اول ترم قبل استاد دانشگاه به دانشجوها گفت ایمیلهاتون را برام بفرستین اینا ایمیل هاشونه: گودزیلا 125 جی جی سوسول پیشی ملوس نازی جیجلتو بوخولم_112 i want closer wooow2231 sharj midam _web migiram 69 قیافه استاده:|||| ميگن تو جهنم وقتي خدا عذاب الهي رو نازل ميکنه، ايرانى ها يه گوشه لم ميدن و ميگن: اي بابا! اينم که تکراريه جذابیت د..خ..ت..را به ترسو بودنشونه..!!! د..خ..ت..ری که سوسک بکشه که به درد زندگی نمیخوره :| ﻣﻦ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ ﺳﻠﻮﻻﯼ ﻣﻐﺰﻡ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺧﺎﮐﺴﺘﺮﯼ، ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯾﻪ! ﺍﯾﻨﻮ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﺗﺼﻤﯿﻤﺎی ﻣﻬﻢ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪ! :| یه یار با وفا تر از ایرانسل پیدا کردم که خعلی بیشتر پیگیر حال و روزمه . . . دهکده آبی پارس :| |
یه عده هستن همیشه منتظرن یکى مریض بشه بهش بگن تقصیر خودته ! اینارو باید بندازی توی گونی از سقف آویزون کنی با چوب بیسبال بزنیشون :| در جواب " امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند" .. ! امریکا اعلام کرد : دیگه چی کار کنیم ؟ شما بگید ، ما بُکُنیم یه بار برا دوست د..خ..ت..رم ولنتاین موکن برقی خریدم باهام قهر شد بیشعور نمیدونم چرا این کارو کرد شما میدونی :d از بازی با کلمات خسته شدم! . . . . . . . . . . . . می خوام یه کم با هویجات بازی کنم...:||| پست يه آقا پسر: "د..خ..ت..ري که ميذاره گازش بگيري د..خ..ت..ر نيست که .... زن زندگيه !!!" کامنت يه د..خ..ت..ر خانوم: "پسري هم که گاز بگيره مرد زندگي نيست هاپووووووئه " يني من خراب اين ديالوگ هاي عاشقانه ام! :| |
الهــــی! به مــــــردان در خانه ات! به آن زن ذلیلان فـــــرزانــــــه ات! به آنانکه با امـــــر "روحی فداک"! نشینند و سبـــــــــــــزی نمایند پاک! به آنانکه از بیـــــــخ و بن زی ذیند! شب و روز با امــــــر زن میزیند! به آنانکه مرعــــــــــوب مادر زنند! ز اخلاق نیکـــــــــوش دممی زنند! به آن شیــــــــــــر مردان با پیشبند! که در ظـــرف شستن بهتاب وتبند! به آنانکه در بچّــــــــــه داری تکند! یلان عوضکــــــــــــردن پوشکند! به آنانکه بی امــــــــــــر واذن عیال نیاید در از جیبشان یک ریــــــــال! به آنانکه با ذوق وشــــــــــوق تمـام به مادر زن خود بگویند : مـــام (!) به آنانکه دارند بــــاافتخـــــــــــــار نشان ایزو...نه !"زی ذی نه هزار"! به آنانکهدامـــــــن رفــو می کنند! ز بعد رفــــــــویش اُتـــو می کنند! به آنانکه درگیــــر ســــوزن نخند! گرفتـــــــــــار پخت و پز مطبخند! به آن قرمــــــــه سبزی پزان قدر! به آن مادران به ظاهــــــــــر پدر(!) الهـــــــــی! به آه دل زن ذلیــــــل! به آن اشک چشمان "ممّدسبیل"(!) به تنهای مردان که از لنگـــه کفش چو جیــــــــغ عیالاتشان شد بنفش! :که ما را بر این عهـــد کن استوار! از این زن ذلیلی مکنبرکنـــــــار! به زی ذی جماعت نما لطف خاص! نفرما از این یوغمــــــارا خلاص |
|
دوست گرامی اقای فاطمی |
با گرگ دنبه ميخوره، با چوپان گريه ميكنه ! بالابالاها جاش نيست، پائين پائين ها راش نيست ! |
خر برفت و خر برفت
|
حدس درست خانمها
حدس درست خانمها |
غضنفر و حیف نون رو بردن جهنم فرداش با لباس سیاه و کثیف بر گشتن، پرسیدن چرا این جور شدین؟ گفتن خدا وکیلى کار دو نفر نبود ولى خاموشش کردیم !! |
http://img.tebyan.net/big/1387/10/45...2243383131.jpg کـــره ای گــفــت بـــه بابای خرش پــــدر از هـــمـــه جــا بـی خبرش وقـــت آن اســــت بــــرای پســرت ایـــــن الاغ نـــــــرّه ی کــــره خــرت مــاده ای خـــوشگـل و زیـبا گیری تـــو کــه هر روز به صحرا میری وقـــت آن اســت کـه زن دار شـوم ورنـــه از بـــی زنـــی بــیمار شوم پـــدرش گــفــت کــه ای کـره خَرَم ای عــزیـــز دل بـــابــــا ، پــســرم تـــو کـــه در چــنــتــه نداری آهی نـــه طــویـــلــه ، نه جُلی نه کاهی تـــو کـــه جــز خـوردن مال پدرت پـــــــدر نـــــــرهّ خـــــر دربــــدرت هـــیـــچ کـــار دگــری نیست تو را یک جو از عقل به سر نیست تو را به چه جرأت تو زمـن زن طـلــبی بـــاورم نـیــست کـــه ایـنقدر جَلبَی بـــایـــد اول تـــو بــگـیـری کاری بــهـــر مــــردم بــبـــری تــو باری بعـد از آن یک دو تا پالان بخـری بـهــر آن کُــرّه خـــوشگـــل بـبـری یک طــویــلـه بکنی رهن و اجار تــا کــه راضــی شــود از تو آن یار بـعــد بـایــد بـخری رخت عروس بـهـر آن مـاده خــر خـوب و ملوس جُـــلـی از جــنـــس کــتـــان اعلا روی جُـــل نـقــش و نـگـاری زیـبـا بــعـــد بـــایـــد بـــکـــنی گلکاری بــهــر مــاشـیـن عروس یـک گاری وقــتی ایـــنـهــا بـــشـــود آمــاده بــعـــد از ایـــن زنـــدگــیـــّت آغـازه می بــری مـــاده خــرت را حجله بــا تـــأنــی نَـکــه بـــا ایـــن عـجـله بــشـنــو ایــن پــنــد زبابای خرت پــــــدر بـــــا ادب و بــــا هــــنـــرت تــا کـــه اســبــاب مــهــیــا نشود موسم عــقــد تــو بــر پا نشود پــس از امــروز بــرو بر سرکار تــا نـــهـــنـــد آدمـــیـــان پــشتت بار |
رباعیات اشغری گفتم به ژمال اشغری ها،شَلَواتای دوشت، به من وَشله ی ناژور نژن قَشّاب شِفَت ژربت شاطور نژن توهین به خودم هرشِه دلت خواشت بکُن شَرکوفت به منقل و به وافور نژن *** ای دوشت، بیا کنار منقل باشیم پای بَشِ وافور معطل باشیم بُگژار که لِژّت ببریم اژ دَم و دود هرشَند در اِژتماع، انگل باشیم *** گویند که اهل شِرت و پِرتیم، بگَن دارای بشات و خرت و پرتیم، بگن امابخدا ما بَشِه شهری هشتیم هرشند که اهل شهرهِرتیم،بگن *** هرشند که توی گَند و مَندیم همه یا اهل اراژیف و شَرَندیم همه اما شروژُلف و یال و کوپال ببین تا پی ببری که شَربلندیم همه *** هرشند که اهل دود و مودیم رفیق یا یکشره درحال رکودیم رفیق اما توبیا ببین که اژ کوهِ ژغال بی دغدغه در حال شعودیم رفیق *** خوابیدم ودیدم که شِه بَش ها ژده ام کردم شِه نژاعی و شِه کَش ها ژده ام القِشه ژخواب خوش که بیدار شدم دیدم عَژَبا ، فقط مگش ها ژده ام! *** ژانا ، ژ بخار آب ، غِلژت نطلب وژ زِنشِ تقلبی تو لِژّت نطلب گرمُتٌشِلی به اشغری های ژمان باننگ بشاژ و هیش عِژّت نطلب *** یک روژ، ژمیع اشغری های وَلات رفتیم به قشد پیک نیک شوی قَلات آنژا به کنار منقل و ژیر درخت |
|
اگه یه روز یکی با همه ی قلبش دوست داشت حواست باشه تو خاص نیستی اونه که آدم کمیابیه و در حال انقراض مواظبش باش . . :21: یکی از بچه های فامیل که ۵سالشه اومده به مامانش میگه “از بازیهای مسخره تبلت خسته شدم یه چیز پیشرفته تر میخوام …” ما بچه بودیم کاغذ میجویدیم میزاشتیم تو لوله خودکار پرت میکردیم طرف تخته سیاه … :24: ﺑﺎﻍ ﻭﺣﺶ ﻣﻤﻠﻮ ﺍﺯ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﻮﺩ، ﺍﺯ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮﯼ ﺑﺎﻍ ﻭﺣﺶ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺷﺪ: ” ﺑﺎﺯﺩﯾﺪﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﺍﺯ ﺩﺍﺩﻥ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﻪ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﻓﺮﻣﺎﯾﯿﺪ .” ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﻣﺠﺪﺩا ﺍﺯ ﺑﻠﻨﺪ ﮔﻮ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪ ” ﺑﺎﺯﺩﯾﺪﮐﻨﻨﺪﻩ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﻓﺮﻣﺎﯾﯿﺪ !” ﺍﯾﻦ ﻫﺸﺪﺍﺭﻫﺎ ﺑﺎ ﻟﺤﻦ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ : ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻋﺰﯾﺰ ﺧﻮﺍﻫﺸﻤﻨﺪﯾﻢ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻏﺬﺍ ﻧﮕﯿﺮﯾﺪ !” {شیت شدن} |
گـلـه مـيـكـرد زِ مـجـنـون لـيـلـي
گـلـه مـيـكـرد زِ مـجـنـون لـيـلـي كـه شـده رابـطـه مـان ايـمـيـلـي حــيــف ازان رابـطـة انـسـانـي كـه چـنين شـد كـه خـودت ميداني عـشــق وقـتـي بـشـود داتكـامي حـاصلـش نـيـسـت بـجـز نـاكـامـي نـازنـيـن خـورده مگـر گـرگ تورا؟ برده يا "داتكام" و"دات اُرگ" تورا؟ بــهــرت ايـمـيـل زدم پـيشـترك جـاي "سابجكت" نـوشـتم بـه درك بـه درك گـر دل مـن غمگين است بـه درك گـر غم مـن سنگين است بـه درك رابـطـه گر خورده تَـرَك قـطـع آنـهم بـه جـهـنـم، بـه درك! آنـقـدر دلـخـور ازيـن ايـمـيـلـم كـه بـه ايـن رابـطـه هـم بـي مـيـلم مـرگ لـيـلي، نِت و مِت را ول كن هـمـه را جاي "اوكِي" ، "كنسِل" كن OFF كـن كـامـپـيـوتـر را جـانـم يـار مـن بـاش و بـبـيـن مـن ON ام اگـرت حـرفـي و پـيـغـامـي هسـت روي كـاغـذ بـنـويـس بــا دسـت نــامـه يـك حـالـت ديـگـر دارد خـــط ِ تـو لـطـف ِ مـكـرر دارد خسته ازFont و زِFormat شدهام دلـخـور از گـردالـيِ @ شــدهام كرد "ريـپـلاي" بـه لـيـلـي مـجـنـون كه دلم هست ازين "سابجكت"خون بـاشـه فـردا تـلـفـن خـواهـم كـرد هرچه گفتي كـه بكن خـواهم كـرد زودتـر پـيـش تـو خـواهـم آمـد هي مـرتـب بـه تـو سر خـواهـم زد راسـت گـفتـي تـو عـزيـزم لـيـلـي ديــگر از مــن نــرسـد ايـمـيـلي نـامـه اي پـسـت نـمـودم بـهـرت بـه امـيـدي كـه سـرآيـد قـهـرت |
داداشم و من دچار یه نوع بیماری شدیم. برامون دعا کنین. ما هر روز ،روزی تقریبا 35 بار میریم سراغ یخچال درش رو باز میکنیم 5 دقیقه نگاه میکنیم بعد بدون اینکه چیزی برداریم درش رو میبندیم. دکترا جوابمون کردن. خداااااااااااااااااااااا |
|
|
كلاغ آمد چريدن ياد بگيره پريدن هم يادش رفت ! كلاغ از وقتي بچه دار شد ، شكم سير بخود نديد ! كلاغ از باغمون قهر كرد، يك گردو منفعت ما ! كلاغ خواست راه رفتن كبك را ياد بگيره راه رفتن خودش هم يادش رفت ! كلاغ، روده خودش در آمده بود اونوقت ميگفت : من جراحم ! كلاغ سر لونه خودش قارقار نميكنه ! |
اگر عقل امروز رو داشتم ، كارهاي ديروزم رو نمي كردم . . . . . . . . . . . . . . ولي اگر كارهاي ديروز رو نمي كردم ، عقل امروز رو نداشتم ! |
شهرام شب پره با همین شعر "این شبی که میگم شب نیست، اگه شب مث اون شب نیست. امشب مث دیشب نیست، هیچ شبی مث امشب نیست" معافیش رو گرفت ...
چرا خانمهای که تو آژانس هواپیمایی کار میکنن به شدت احساس خود داف پنداری میکنن؟؟؟ عزیزم تو یه کارمند ساده ای که مقنعه ات دوتا خط طلایی داره !!! همین... |
جوک های جدید و خنده دار
واحدهای پولی ایران : ریال ، تومان ، چسب زخم ، رنگارنگ ، آدامس خرسی و خورده ندارم ! ******* ما یه بار گازمون قطع بود مجبور شدیم سماور رو عصبانی کنیم که جوش بیاره، بعد چایی خوردیم! ******* یه بز هم دورو برمون نیست بهش ثابت کنیم چه علف شیرینی هستیم! ******* من اگه دو دقیقه به پایان عُمرم مونده باشه، یه سر میرم تو خونه ی این همسایه بغلیمون ببینم تو این چند سال با دریل رو دیوار داشته چیکار میکرده! ****** یعنی این روغنی که از لقمه کوکو میریزه تو دست ادم از دمپایی خیس دستشویی دردناک تره ****** ای خداااااااا . . .کی میشیم دوتاااااا . . .بعد بشیم 3تاااااا . . . . .بعد بشیم 4 تا این تاکسی راه بیافته ****** این روزا اگه تو خونه باهاتون مهربون شدن فرار کنید ، قضیه خونه تکونی جدیه ****** دلم واسه نسل های بعدمیسوزه.... بایه مشت پدربزرگ ابرو برداشته چیکار میکنن.. ******* الان تعداد دخترا ازپسرا تو سفره خونه ها بیشتره! فکرکنم پسرا میرن کلاس گلدوزی وسفره آرایی تازه وقت آرایشگاه هم دارن ... بعدشم قلیون واسه پوست شون ضرر داره ******* پیانو میزنم آروم میشم یعنى اگه میزدم آروم میشدم فى الواقع اگه داشتم و میزدم آروم میشدم، در حقیقت اگه داشتم و بلد بودم و میزدم آروم میشدم ******* زنگ زدم مامانم که واسه تولد بابا چی کادو بگیرم؟ میگه از این ماهیتابه پیرکسا بگیر اونایی که داشتیم شیکسته |
هموطن گرامی پدرمون رو درآوردی!
به شما سبد کالا تعلق نگرفته خدا شاهده اگه یکبار دیگه به5000499 پیامک بزنی یارانه 45/500 تومانی شماهم قطع خواهدشد! |
شعر طنز : (با اجازه از خواجه حافظ شیرازی)
دیدار شخص هالو با حافظ در صف اتوبوس و به هم ریختگی اوضاع و شرایط امروز با زمان حافظ ... http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...ttAy5cUCrgF_1V http://blogcod.parsskin.com/zibasazi...nandeh/147.gif ۱ ـ نیمه شب پریشب گشتم دچار کابوس دیدم به خواب حافظ ،توی صف اتوبوس ۲ ـ گفتم سلام حافظ گفتا : علیک جانم گفتم کجا روی تو ؟ گفتا : وَالله خود ندانم ۳ ـ گفتم بگیر فالی گفتا : نمانده حالی گفتم :چگونه ای تو ؟ گفتا در بندِ بی خیالی ۴ ـ گفتم که تازه تازه شعر و غزل چه داری ؟ گفتا که می سُرایم شعر سپیدباری ۵ ـ گفتم ز دولت عشق ؟ گفتا که کودتا شد گفتم رقیب؟ گفتا : او نیز کلّه پا شد ۶ ـ گفتم کجاست لیلی؟مشغولِ دلربایی؟ گفتا شده ستاره در فیلم سینمایی ۷ ـ گفتم بگو ز خالش ؟ آن خال آتش افروز گفتا عمل نموده دیروز یا پریروز ۸ ـ گفتم بگو ز مویش گفتا که مِش نموده گفتم بگو ز یارش گفتا : ولش نموده ۹ ـ گفتم: چرا ؟چگونه ؟ عاقل شُدَست مجنون؟ گفتا : شدید گشته معتاد گَرد و اَفیون ۱۰ ـ گفتم کجاست جمشید؟جام جهان نَمایَش؟ گفتا خریده قسطی تلویزیون به جایَش ۱۱ ـ گفتم بگو ز ساقی حالا شده چه کاره؟ گفتا شُدَست منشی در دفترِ اداره ۱۲ـ گفتم زساربان گو با کاروان غمها گفتا آژانس دارد با تور دور دنیا ۱۳ ـ گفتم بگو ز محمل یا از کجاوه یادی گفتا : پژو ،دوو ،بنز یا گلف نوک مدادی ۱۴ ـ گفتم که قاصدک کو؟ آن باد صبح شرقی ؟ گفتا که جای خود را داده به فکس برقی ۱۵ ـ گفتم بیا ز هُدهُد جوییم راه چاره گفتا به جای هدهد دیش است و ماهواره ۱۶ ـ گفتم سلام مارا باد صبا کجا بُرد؟ گفتا به پست داده آوُرد یا نیاوُرد ؟ ۱۷ ـ گفتم بگو ز مُشک آهوی دشت زنگی گفتا که اُدکُلن شد درشیشه های رنگی ۱۸ ـ گفتم سراغ داری میخانه ای حسابی؟ گفت آنچه بود از دَم گشته چلو کبابی ۱۹ ـ گفتم بلند بوده موی تو آن زمانها گفتا که حَبس بودم از ته زدند آنها ۲۰ ـ گفتم شما و زندان ؟ حافظ ما را گرفتی؟ گفتا : ندیده بودم هالو به این خرفتی !!!!!! |
اکنون ساعت 03:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |