پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   شعر و ادبیات (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=49)
-   -   * جملات کوتاه و پر معنا * (http://p30city.net/showthread.php?t=973)

Maad 06-06-2008 07:38 AM

ارد بزرگ :
اگر روانتان در گفتگویی مورد حمله قرار گرفت شما با کلمات نمی توانید بیزاری از واژها بجویید ، تنها سکوت و ترک گفتگو ، نجات دهنده روان آسیب دیده شماست .

Maad 06-06-2008 07:38 AM

لئوبوسكاليا :
عشق هميشگي است اين ما هستيم كه ناپايداريم ،عشق متعهد است مردم عهد شكن، عشق هميشه قابل اعتماد است اما مردم نيستند.

Maad 06-06-2008 07:40 AM

لقمان: اگر سخن چون نقره است، خاموشی چون زر پربهاست.

----------------------------------------------
ارد بزرگ : گاهی تنها درمان روانهای پریشان ، فراموشی است.

فردریش نیچه :
از فلاسفه می خواهم که به دنبال حقیقت نروند چون حقیقت نیاز به پشتیبان ندارد.

شامفورت :
داروهای تلخ را با روپوش شیرین می پوشانیم چرا حقیقت و اخلاق را نیز با لباسهای زیبا نپوشانیم ؟

شوپنهاور :
وقایع خوش زندگي مثل درختان سبز و خرمي است که وقتيکه از دور نظاره شان می کنيم خيلي زيبا به نظر می رسند ولي به مجرد آنکه نزديکشان شده و در داخلشان می رويم زيبائيشان هم از بين می رود ، شما در اين موقع نمی توانيد بفهميد زيبائیش به کجا رفته ، آنچه می بينيد چند درخت خواهد بود و بس.

Maad 06-06-2008 07:41 AM

آگاتا کریستین :
من تنها با مردی ازدواج می کنم که عتیقه شناس باشد ، زیرا فقط در این صورت است که هرچه پیرتر شدم در نظر شوهرم عزیزتر خواهم بود .

اُرد بزرگ : گاهی برای رسیدن به پیشرفت می بایست راه کوهستان را برگزینیم .

------------------------------------------------------
شاتو بريان: گاهي بي رنگي از هر رنگي زيباتر و مفيدتر است.

بزرگمهر :
آن که به خداوند پاک و مهربان بیش از دگران امید و بیم بسته است ، بیش از همه در خور ستایش است .

ارد بزرگ :
کیهان دارای اساسی آرامانی است . آرمان به آن پویایی بخشیده ، و برآیندی شگرف در درون و پیرامون آدمیان بر جای گذاشته است .

Maad 06-06-2008 07:42 AM

سانتایانا : آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند .

------------------------------------------------------
اُرد بزرگ : سخن بدون پشتوانه ، یعنی گزاف گویی .

Maad 06-06-2008 07:43 AM

جبران خلیل جبران :
و کدامین ثروت است که محفوظ بدارید تا ابد؟
آنچه امروز شما راست ، یک روز به دیگری سپرده شود.
پس امروز به دست خویش عطا کنید ، باشد که شهد گوارای سخاوت ، نصیب شما گردد ، نه مرده ریگی وارثانتان.

سانتا بان : تولد و مرگ اجتناب ناپذيرند ، فاصله اين دو را زندگي كنيم .

----------------------------------
بزرگمهر :آن که در طلب کمال است باید خرد ور و با دانش باشد .

ویلیام جییمز :
ایمان و باور ما در ابتدای هر مسئولیت دشواری تنها عاملی است که موفقیت نهایی مان را تضمین می کند.
وقتی انتظار بهترین پیشامد را دارید نیروی مغناطیسی از مغزتان خارج می شود که بهترین ها را جذب می کند .
اگر انتظار بدترینها را داشته باشید از مغز قدرت دافعه ا ی رها می کنید که سبب می شود بهترینها از شما بگریزد حیرت انگیز است

اُرد بزرگ :
سرآمد دشواری و سختی دانایست ، و دانا چشم خویش را بر بسیاری از زیبایی های زود گذر گیتی خواهد بست .

Maad 06-06-2008 07:44 AM

فردریش نیچه :از ابرانسان است كه انسان هاي برتر دلگرمی و شجاعت مي گیرند .

--------------------------------------------------------
اديبان : غذايي را بخور كه مي پسندي ,لباسي را پبوش كه مردم مي پسندند.

شوپنهاور:
اولین درسی که والدین باید به فرزندان خود بیاموزند، صداقت است.

ارد بزرگ :
سرپرستانی که از ارزش سربازی می کاهند ، و پدرومادرانی که ، پیشدار میهنداری فرزندان خویش می شوند ، به کشورشان پشت می کنند .

لقمان :
سخنان سودمند را باید نشر کرد مانند افشاندن تخم گندم ، هر چند آب و هوا و زمین به رویاندن و بار آوردن دانه ها یاری نکند باز در گوشه و کنار خرمن ، سنبلها و خوشه های معدود سر دهد و خواهد رویید .

Maad 06-06-2008 07:45 AM

بزرگمهر :
آن که طالب آسایش جان و تن است باید شکیبا و بردبار باشد ، در دوستی و داد و ستد با مردم کژی و کاستی و فریبکاری نکند . چون گناهی از کسی بیند و بر او دست یابد ببخشد ، و کینه خواه و تیز خشم و دشمن سوز و نا بردبار نباشد

Maad 06-06-2008 07:45 AM

سام منتز : بهترین درمان برای قلوب شکسته این است که دوباره بـشـکـنـد .

-------------------------------------------
بزرگمهر :آن که آرزوی سروری دارد باید هنر بسیار داشته باشد.

Maad 06-06-2008 07:46 AM

آندرو متیوز : هرکسی درس مخصوص به خود را می گیرد. ما می توانیم به سه طریق واکنش نشان دهیم
زندگی من مجموعه ای از درسهایی است که به آن نیاز دارم، درسهایی با نظم و ترتیب تمام در زندگی ام روی می دهد.( این سالمترین برخورد است و حد اکثر آرامش ذهن را تامین می کند.)
زندگی یک مسابقه بخت آزمایی است اما من از هر اتفاقی که در زندگی روی می دهد نهایت استفاده را می برم (این دومین انتخاب خوب است و کیفیت متوسطی را به زندگی می بخشد)
چرا همیشه همه بلاها سر من می آید؟ (این طرز برخورد نهایت ناکامی و بدبختی را تضمین می کند)
ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم.

Maad 06-06-2008 07:46 AM

جبران خلیل جبران :
هنگامی که در سکوت شب گوش فرا دهی خواهی شنید که کوهها و دریاها و جنگلها با خود کم بینی و هراس خاصی نیایش می کنند .

Maad 06-06-2008 07:47 AM

شوپنهاور :
جمع مال ، تحصیل کامیابی ، کسب دانش و شهرت ، هیچکدام با تندرستی برابری نمی کند . برای حفظ تندرستی باید از هر چیز که برای تندرستی مضر است پرهیز کرد . مخصوصاً از شهوت روانی .

Maad 06-06-2008 07:47 AM

فردریش نیچه :
اکنون به شما مي گويم که مرا گم کنيد وخود را بيابيد.وتنها آن گاه که همگان مرا انکار کرديد، نزد شما باز خواهم آمد.

Maad 06-06-2008 07:49 AM

ارد بزرگ : ساده باش ، آهوی دشت زندگی ، خیلی زود با نیرنگ می میرد .

----------------------------------------------------
آلکس مک کنزی : وارد عمل شدن بدون برنامه ریزی علت همه شکست هاست

Maad 06-06-2008 07:50 AM

جبران خلیل جبران :
زجر کشیده ! تو آنگاه به کمال رسیده ای که بیداری در خطاب و سخن گفتنت جلوه کند .

Maad 06-06-2008 07:50 AM

سرنگ : با گریه به دنیا می آیی اما چنان زندگی کن که با خنده از دنیا بروی .

--------------------------------------------------------------
لائو تسه : يک مسافر خوب از خود هيچ ردي بر جا نمي نهد.

Maad 06-06-2008 07:51 AM

جبران خلیل جبران :
چون عاشقی آمد، سزاوار نباشد این گفتار که : خدا در قلب من است ، شایسته تر آن که گفته آید : من در قلب خداوندم.

Maad 06-06-2008 07:52 AM

بزرگمهر :آن که پیروی خرد است دل به هوس نمی سپارد .

-----------------------------------------------
سنگا : اختراع پول ، قاتل خوشبختی بشر شد .

Maad 06-06-2008 07:52 AM

فردریش نیچه :
ارزشها و تغییرات آنها به افزایش قدرت آنانی که ارزشها را مقرر می دارند ؛ مربوط می شوند. میزان ناباوری ؛ ( میزان ) (( آزادی اندیشهء )) مجاز بیانی از افزایش قدرت است. هیچ انگاری آرمانی است متعلق به بالاترین درجه ء قدرتمندی روح ؛ و سرشارترین زندگی – گاهی ویرانگر و گاهی ریشخند آمیز.

Maad 06-08-2008 06:22 AM

بزرگترین افسوس آدمی این است که حس می کند می خواهد اما نمی تواند، و به یاد میآورد زمانی را که می توانست اما نمی خواست...

Maad 06-08-2008 06:23 AM

فوربس : كسي به حساب مي آيد كه ديگران را به حساب بياورد.

Maad 06-08-2008 06:24 AM

مام علی (ع):
زبانت را در خزینه قرار بده و خوب حفظ کن همانطور که از طلا و نقره خود محافظت میکنی زیرا چه بسا کلمه ای سخن گفتن (نابجا و نا مناسب) نعمتی را از تو می گیرد و نقمت و بلایی را بر تو فرو می فرستد.

Maad 06-08-2008 06:25 AM

انسان بايد در دنيا مانند مهماني باشد كه او را به ضيافت دعوت كرده اند آنچه را پيش روي او آورند بخورد و آنچه که ندهند را مطالبه نكند.

Maad 06-08-2008 06:25 AM

امام علي(ع) :
هر كس باور كند كه كلام او نيز جزو عمل او به حساب مي آيد (و بايد براي آن حساب پس دهد) سخن كم گويد مگر در آنچه مربوط به خودش است.

Maad 06-08-2008 06:28 AM

آتش و دریا
من با عشق آشنا شدم
و چه کسی این چنین آشنا شده است ؟
هنگامی دستم را دراز کردم ، که دستی نبود.
هنگامی لب به زمزمه گشودم ، که مخاطبی نداشتم.
و هنگامی تشنه ی آتش شدم ، که در برابرم دریا بود و دریا و دریا.....!
دکتر علی شریعتی

Maad 06-08-2008 06:30 AM

جرج الیوت :
برای ارواح بشری چه چیزی بالاتر از این است که در هر رنج و محنتی غمخوار یکدیگر و در هر شادی شریک خنده های هم و در خلوت خاطرات یکدیگر تنها تصاویر ماندگار و ابدی وجود هم باشند .

Maad 06-08-2008 06:30 AM

فن لوبرتيس :
وقتي با انگشت به كسي اشاره مي كنيم ، به ياد داشته باشيم كه سه انگشت ديگر به طرف خودمان بر گشته اند .

Maad 06-08-2008 06:32 AM

جان استیل :
همیشه به خاطر داشته باشید که دنیا هرگز مدیون شما نیست ، زیرا قبل از شما نیز وجود داشته است .

اکنون ساعت 04:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.