كسي به حساب مي آيد كه ديگران را به حساب بياورد. فوربس
با رنج عمیق درون ، آدمی از دیگران جدا می شود و والا می گردد . |
امر سياست در ايجاد فرصت نيست , بلكه از فرصت اسفاده كردن است . رایش اول
بداندیش همیشه ، کارش گره می خورد . اُرد بزرگ |
گریه در روزهای مصیبت ، چون باران در صحرای سوزان سبب ادامه زندگی می گردد .
|
سکوت شمشیری بوده است که من همیشه از آن بهره جسته ام . نادر شاه افشار
هنگامیکه امید در کسی بمیرد کینه و انتقام در او زنده می گردد ، هرقدر امید کمتر باشد ، عشق بزرگتر است . ترنس |
هر چه بیشتر عمر می کنم بیشتر اطمینان پیدا می کنم که تفاوت عمده انسانها ، تفاوت بین انسان ضعیف و قوی ، بین انسان بزرگ و کوچک میزان توانایی یا اراده استوار و خلل نا پذیر آنهاست . به این معنی که انسان قدرتمند هنگامی که هدفی را برای خود مشخص می کند دو راه بیشتر پیش رو ندارد : یا مرگ یا پیروزی. توماس فاول باکستون
|
زیبارویی که می داند ، زیبای ماندنی نیست ، پرستیدنی است . اُرد بزرگ
هرکس نبوغی دارد ، اما اغلب فقط برای چند دقیقه ! |
خوش نامی بزرگترین فر و افتخار هر آدمی است . اُرد بزرگ
تنها به قصد دست یافتن به امور محال است که بشر می تواند به بالاترین حد امور ممکن دست یابد. سنت بور |
افزایش ناگهانی مردم سبب کاهش ادب ،فرهنگ و فرهیختگی می گردد آنهم از آن رو که نسل و تبار پیش از آن نمی تواند بایستگیها و وظایف خویش را همچون آموزگار بدرستی انجام دهد .
|
باید پیوسته به پروردگار بی همتا رو آوریم ، در هر کاری او را بینا دانیم و باور کنیم که روزی ده مختار اوست .
انسان فـرزانه با مشعـل دانش و حکمت، پيش رفته و راه بشريت را روشن می سازد . |
خاموشی بیشه نبرد ، فریادها در سینه دارد . اُرد بزرگ
هرگز نباید چیزی را که نمی توانید بهتر از آن را جایگزینش سازید از بین ببرید . پلورک |
اکنون ساعت 03:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |