نقل قول:
|
مهدی منظور این جمله نبود ولی خوب یه کمی متوجه شدم چی گفتی:d |
سلام آقا سلام!
چه خبره؟ شر به پا کنیه؟ آقا پایه م، هم برای این، هم برای اون طور شر هایی که مینا گفت! جانم براتان بگه صبا راس میگه، ادمین سرکلاساشم نمیاد، با وجود اینکه در دانشکده حضور داره:65: مه نگفتم اینه ادمین آن میشه توی سایت، همه جا میره همه چیزم میخونه، اما پست نمیذاره:65: بازم مه نگفتم اینه تازه آواتاری هم که الان گذاشته پنجره های خوونه ش شکسته:65: مه گفتم؟ نه!!! آقا من و صبا تو سرویس دانشگاه بودیم، صبا گفت شبیه سوسانوئه، منم گفتم که اااا! آره راس میگی! میگم چقد آشنا میزنی برام!!! یه هو اینقد که آب و تاب دادیم به حرفامون یکی برگشت ببینه واقعا صبا شبیه سوسانوئه؟ و دوباره برگشت. منم بلند تر گفتم میگن منم شبیه بانو یوهام:21: اون دختره دوباره برگشت نگامون کرد:21: البته من شبیه اون شاهزاده تسو هم هستم، شبیه ماری (اون سه تا دوسته: اویی، ماری، هیوبو!) هم هستم:24: شکوفه خانوم مرسی احوالپرسی، خیلی خوشحال میشه آدم وقتی کسی به یادش باشه. ای کاش اوناییم که به یادشونی، به یادت باشن، و از این ناراحت نشن که چرا به یادشونی_:2: خیلی عذاب آوره ........................ آقا مهدی من از دیدن پستای شما خوشحال میشم همیشه، به همه اهمیت میدید!:) دوستان، من به این نتیجه رسیدم که دنیا چیزی جز انعکاس اعمال خودمون نیست! خوبی کنی خوبی میبینی و خدای نکرده دلی رو بشکنی یا بدی ای کنی، نتیجه شو میبینی .... کاش اینجوری نبود! مینا گیان لینک دانلود که نذاشتی . . . منم یه آهنگ قشنگ از اسم خودم دارم، ولی حیف کوردیه! والا میذاشتمش! سوسن هم این آهنگ رو خونده! راستی ترنم نیستش، مهبا هم نیستش هر چی پی ام بهش میدم میگم بیا، نمیاد!;) آناهیتا گیان هم نیستش چرا . . . مثل همیشه امیدوارم همه هر جا هستن، موفق و سلامت باشن:):53: ا راستی من از این خیلی خوشم میاد:rolleyes:! |
نقل قول:
نقل قول:
.... در آخرم به روح و جسم تمامی افرادی که آمدند و رفتند و هستند و خواهند امد به این تاپیک دورود میفرستم:53: |
نقل قول:
خداوند سلامتی عطا کند:63: |
نقل قول:
آره بچه ها! راس میگه! شکل تسو داره!:p اقا مه دارم جدی جدی از ادمین می ترسم! نیاد بگه دختره بووووووووووووووووق! یا نیا دانشگاه یا از اینجا برو بیرون یا کم آمار غلط به مردم بده ذهن مردمه منحرف کو! ولی خو چه بکنم، ادم خوبیه، او وخت (!) آدم بدی مث مه رودار میشه اذیتش مکنه! دیدین په ها(به کره ای یعنی سرور من!:65::dقابل توجه آقا مهدی که از این به بعد بهش می گم وزیر اعظم!:d:21:)!(چنی سخته بیچاره سوسانو چه میکشید؟!) من اصلا تمایلی ندارم برای شما مشکلی ایجاد بشه، هم اکنون نیز عذابمان در وجدان است بسی ! (ببخشید من اینقدر ایران بودم به زبان فارسی بیشتر عادت دارم تا کره ای!):24: بچه ها رفتم پرو لباس! اینقد قشنگ شده بود ها! دلتان بسوزه! ولی خو هر 10 تا کلکم با دماغم شده یخ! |
|
سلام مهرگان خانم ، از اینکه عکس تسو جان رو گذاشتی ممنون ،من سریالهای خارجی رو بیشتر میپسندم تا ایرانی . سریالهای ایرانی هیچ محتوایی ندارن . فقط جنبه وقت تلف کردن دارن.هر وقت سریال ایرانی تلوزیون پخش میکنه ، باید جعبه دستمال کاغذی پیشت باشه. |
[/INDENT]من آماده ام تا این وظیفه بشر دوستانه را به نحو احسن انجام بدم:d |
سلام بر همگی
امروز دیگه به خاطر سرماخوردگی رفتم دکتر شکوفه جون منم سرم خیلی درد میکنه می فهمم که چی میکشی فکر نمیکنم که حالا حالا هم خوب بشم ولی تحمل میکنم آقا مهدی من از بس سرمایی هستم حتی وقتی اهواز بودم توی آذر ماه یک روز از شدت سرما جلوی در دانشگاه غش کردم دوستام از بس خندیدن گفتن مثلا تو دختر کوهستان و سردسیری ولی چکار کنم سردمه مینا منم ثبت نام کن توی کانون حال خرابا می خوام تو سریال شر به پا کنی هم شرکت کنم صبا منم بازی مهرگان روله من که بیشتر از قبل میام تو پیدا نیست زودی آف میشی نمیایی کلی با هم بحرفیم دلم خو تنگیده برات آریانا خیلی خوشحال شدم که اومدی دلمون تنگیده بود برات خیلی وای اینقدر دلتنگ غزل و ترنم و رزیتا و اناهیتا هستم آبجی فرانک خو چرا خبری از روناک نیست خودت هم بیشتر بیا آبجی جونم کاکو شیرازی ها هم خبری نیست ازشون مواظب خودتون باشین دوستتون دارم |
درود بر مهبا گیان |
مهبا جان چطوری |
ممنون آقا مهدی برای اینکه به قول بچه قشنگ جواب میدین و نظرات براتون مهمه :53:
غزل امکان زیر باران بودنش بیشتره {شیت شدن} آقا مهدی کاکو هم ایشالا زودی میاد :) مرسی مینا جیگیلی خودم ممنون که منو می درکی همیشه حرفات برام یه نور تو تاریکیه خوشحالم ترو دارم {پپوله} میگم چند وقته بد جور جای مونا جون (خاتون) خالیه اصلا نیومده برامون از دانشگاهش بگه و اینکه چکارا کرده امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشه :) |
[QUOTE=مهدی;231370] من آماده ام تا این وظیفه بشر دوستانه را به نحو احسن انجام بدم [/QUOTE] خو بسم الله! [QUOTE=مهدی;231370] صبا خانوم درد وجدان گرفتی از اذیت ادمین حالا اگه فروم دیگه بودی به ادمینش این حرفها زده بودی الان اعدام شده بودی حالا که درد وجدان درد گرفتی میخواد بریم سر یکی دیگه شر بزاریم [/QUOTE] اقا مهدی این وجدان درد یه اتفاق لحظه ای بود! خوب شدم! بچه ها امروز ادمین از دستم عصبانی بود فکر کنم، اصن.... .ولش کو! فرض کنید ادمین امروزم دودر کرد نیامد، توطئه رو ادامه بدین! [QUOTE=مهدی;231370] اسم باحالی هست ولی من کلا از این فیلم جومونگ و اخلاق و رفتار و .... که مردم درباره این فیلم دارن اصلا خوشم نمیاد [/QUOTE] آقا مهدی منم از اینکارا خوشم نمیاد اما این قضیه سوسانو رو جدی گفتم! |
اِاِ؟
چرا پستم ایجوری شد؟ حتما مال اینه ادمین امروز از دسم عصبانی بود!_:2: |
سلام به همه دوستان گل قهوه خونه ایی:53:
همه پستها رو حتما سر فرصت میخونم دلم برای تک تکتون تنگ شده و تبریک ویژه به مینا جیگیلی و دوستان دیگه که ارشد و غیر ارشد قبول شدن |
|
آقا سلامونلیکم! (کره ای بودا!!!)
آقا مجدد ورود پیروزمندانه ی رزیتای عزیز رو تبریک میگویم. بازم توی بیست نوشته اخیر میبینیم: رزیتا، رزیتا، رزیتا، رزیتا . . . چه اسم قشنگی:53: دارم آهنگ یارا یارا گاهی رو دی ال میکنم! آقا یه سوال فنی! حریم خورخه جون چیه قضیه ش؟ من کلا خوشم از فیلم نمیاد! هر فیلمی رو که میبینم، حتی اگه وسطاش خیلی خوشم بیاد، آخر هر فیلمی معمولا میگم: چه مسخره! که چی؟ الان چی شد؟ وقتمو گرفت کلی کار داشتم! (تا حالا امتحان کردید اگه ریموت دستتون باشه و وقتی همه به تلویزیون خیره شدن، کانال رو عوض کنید؟ یا مثلا تو ماشین وقتی یه آهنگ باحال میرسه و همه جوگیر میشن و میخونن با صدای بلند ! بعد آهنگو عوض کنید:21: آی خدا!) آقا مهدی امضاتون عوض شده . . . همه مون خوشحالیم:) |
سلام آقا:d |
نقل قول:
اگه میدونستم اشتباه برداشتن میکنید درست تر مینوشتم، ببخشد آقا، ببخشید! منظورم این بود: آخه چرا خسته اید؟ مگه نگفتید همه مون خوشحالیم تو پست قبلیتون آقا ببخشید منظورم این بود، نه اون! امیدوارم همیشه خوشحال باشید:) |
آقا ما چیزی بدل نمیگیریم منظورت رو هم گرفتم شوخی نوشتم |
خوبی اینجا اینه که پستها شمارش نمیشه پس دو پست پشت سر هم و کوتاه اسپم نیست :d |
نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی ! |
سلام
احوال همگی خوبه ایشالا؟ بچه ها فردا نذری دارم امروز از صبح رفته بودم خرید الان رسیدم خونه مثل میت ایشالا همه دلتون خوش باشه |
|
چه جالب عکس آواتار من:) |
آره مهرگان خانوم درس میخوندم ای خدا کی ما از دست این درس خوندن راحت میشیم
همچین میچزونن ما رو تا پاسی رو بدن !{داش مشتی} البته همونطور که میدونید من یکی از نوابغ آینده هستم مدرکم و بگیرم رو زمین نمیمونم (نیست میت هستم !*) در هر صورت دانشجو باید درس بخونه راست میگین برین به ادمین بگین شما دخترا شونصد بار کتابو دوره میکنید بعد میگید هیچی نخوندیم ما هم ساده باور کردیم الان من حاضرم شرط ببندم یه 7 ، 8 باری دوره کردین درس ها رو ته دیگشم خوردین ! چرا به ادمین گیر نمیدین 24 ساعت داره درس میخونه ! -------------------------------------------------------------------------------------- اقا مهدی دندون آسیابتو پر کردی ؟ من دندون جلوییم رو فقط یکم تراش داد اول یه خیلی منو ترسوند که میخواد عصب کشی کنه و از این برنامه ها بعد فقط یکم تراش داد روکش گذاشت دندون جلوییم تقریباً هیچ مشکلی نداشت ولی من دندون آسیاب سمت چپم یه مقدار پوسیدگی داره که باید برم دکتر . انشاءالله بی دندون نشیم صلوات بفرست :d راستش رو بگم اولش یکم ترسیدم بعدش دیگه ترسم ریخت الان دوباره میخوام یکشنبه برم میترسم ! ----------------------------------------------------------------------------------------- شکوفه خانم نذریتون قبول باشه انشاءالله اجرتون با امام حسین ما رو هم در عزاداری خودتون سهیم بدونین --------------------------------------------------------------------------- |
|
آره بیگ بنگ! هیچی نخوندم! بیچاره میشم این ترم! همه درسامو میفتم! وای..... هیچچچچچچچی نخوندم چکار کنم؟ |
سلام به همه
آخه من تعارف کنم میتونین بیاین ؟:d خوب تشریف بیارید غذای امام حسینه:53: مهرگان جون قیمه نذر دارم:) ممنون محمد خان :) |
|
|
نقل قول:
مهرگان گیان از چند نفر از بچه های ما بپرس کی جزوه منو نداره؟ آقا بخدا بعضی وقتا دعوا می کنم میان به زور می برنش! خوب شد گفتی! من چون اصولا کارم شب امتحانیه(مگر اینکه خیلی بیکار باشم خودم خجالت بشم بدرسم یا از درسی خوشم بیاد که به ندرت پیش میاد یا مجبور باشم!) اگه جزوم به رنگ باشه، قبل از هر امتحان یه بار به دیار باقی می شتابم! خیلی رنگی رنگی می نویسم، خطمم تعریف از خود هست(!) خوبه، میشه خیر برا بقیه! آقایون اصولا جزوه نمی نویسن گوش می دن! بعد بخونن یا نخونن ضرر نمی کنن! نقل قول:
شما اگه نمی خونین در عوض گوش میدین اما نمی دونم چرا اینکار برای ما اینقدر سخته! البته اینم بگم که آدمی که بخونه و بگه نخوندم هم تو دخترا هم پسرا زیاد هست! خدا رحم کنه! بدیش اینه که من ترم هفتم، خدای نکرده مشکلی پیش بیاد جا می مونم، جای جبران نداره! نقل قول:
یکم اعصابم خورد بود! نقل قول:
شدیدا التماس دعا! ایشالا این ماه هرکی حاجت داره به حاجتش برسه و هیچ کی دست خالی این ماهو تموم نکنه! نقل قول:
گلبرگ جون این ادامه همون شرگذاشتن بود! الکی گفتم! |
|
|
صبا جون من شبکه شدم 17 :d |
:24: |
|
اقا مهدی شما خسته نیستین :65::65: :d ساعت یک شبه هااااا :d |
نقل قول:
ساعت ها می ایند و می روند حالا اسمش یک باشد یا دو فرقی نمی کند چه معنی داره یک خانوم اونم دانشجو تا این وقت شب بیدار باشه هان :24: فیلم هم واسه کمپانی مهرگان گستر پرشیاست تدارکات شامل تغذیه هم میشه و من اول گفتم ولی من شکمویم:21: شب پر التهابیست:d |
اکنون ساعت 11:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |