![]() |
سلام کورش من که باور کن دو ساعت نشستم تلفظ کنم ببینم که چه اسمسه ستاره س استار استاریه خلاصه برای تلفظ مخم صوت کشید بابا به فارسی مینوشتی راحت ئه ستیره خلاصه به جمع کردها خوش امدی
|
نقل قول:
خوب آره منم کرد نیستم اسمم نجمه هست... اما گشتم تا معادل کردیشو پیدا کنم...:دی مرسی از اطلاعاتی که بهم دادی کلی استفاده کردم... البته با اجازه منم مثل اون بچه شیطونه می شم یه وقتااااااا:دی اما خوشحالم اینجام و بین شما دوستای گل هستم با هانا کامکار هم تو فیس بوک دوست هستم...وگرنه ما کجا و کامکار ها کجا_:2: حالا دیگه سواد ما از کردی همین قد هست دیگه!!شما به بزرگواری خودتون ببخشید;) ولی ممنون که چگونگی نوشتنشم گفتین:) نقل قول:
میخواستم تستتون کنم;) |
حالائه ستیر تست زدی دیدی که من هنگ کردم
|
نقل قول:
الان چاکی؟! مدیر سایت محترم من بلد نبودم درست بنویسم اون موقع...:(:17::17::17: میشه یوزرم رو عوض کنید به ئه ستیره؟! یا به شکل انگلیش اون؟!_شکات_شکات_شکات :30::30::30::30: |
چکی نه چاکی
ب عبارت خط کردی چه کی ده نگی کرماشان |
نقل قول:
|
چاکی یعنی خوبی
....................... {پپوله} |
نقل قول:
واقعا یاد روزهای گذشته بخیر به قول دانه سیاست های شبکه زاگرس معلوم نیست داره برای کجا میره خدا وکیلی مسئولا زحمت میکشن خو یه کم زحمتشان قشنگتر باشه شبکه اصفهان از بازیگرایی مثل شهاب حسینی که اصفهانیه دعوت میکنه ولی شبکه ما حتی از کسایی مثل میرزا مراد خان جان حتی یه یادی هم نمیکنه که ما بدانیم ای هنرمندای عزیزمان در چه وضعیتی هستند |
نقل قول:
نقل قول:
حالا داشتن یا نداشتن و این که خوبه داشت یا بد ه داشت رو کار ندارم مهم اینه که عکسش خوشگله!_باوش منم عاشق گربه سانان از نوع یوز پلنگ و پلنگ و این حرفام :دی |
ببخشید اصلا من دیگه فارسی حرف میزنم تا نگی غلط املایی گرفتم
|
اکنون ساعت 02:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |