مهرگان گیان دانشگاه ازاد علوم تحقیقات قبول شدم |
|
نقل قول:
بچه ها کجایین.. |
اقا مهدی من چهل باری این اهنگ محمود زاده که گذاشته بودی را گوش دادم البته با هدست...:d خوشم اومده ازش...کلی بهم انرژی میده اسممو میگه:21: |
وای مهدی از دست تو |
|
نقل قول:
وای خدا چقدر خندیدم........................ خدا رو شکر من هم چاقم هم مو کوتاه:d |
سلام به همه اعضای خوب پیسی سیتی مهدی جان ، شکوفه خانم ، مینا خانم ، مهرگان خانم ، صبا خانوم ، ادمین ، غزل خانم که هی پیغام میزنه غیب میشه ! و باقی دوستان تاسوعا و عاشورا نزدیکه و مدرسه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هم تعطیله من دسته روی میرم خیلی ترجیح میدن تو حاشیه وایسن و نگاه کنن اما من میرم دسته . محرم حال و هوای خوبی داره برای من برعکس همه که تا نام حسین (ع) رو میشنون یاد عزا و خرما و سینه زنی و .... من با یاد حسین در دلم شوری میفته که میخوام منفجر بشم حسین یعنی بریدن از همه چی بغیر خدا فقط خدااااا ! ------------------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزی که همیشه به یادش هستم حامد هست که میدونم روزهای سختی رو داره سپری میکنه حامد برادر عزیز انشاء الله هر چه زودتر نتیجه تلاشها و زحماتت رو بگیری و دانشگاه خوبی قبول بشی ، خوب درسهات رو بخون و بدون قلب ماهم همراه با تو تپش میکنه هر وقت استرس داشتی به یاد بچه های پیسی باش ، ما در کنارتیم . ----------------------------------------------------------------------------------------- آریانا پستی که در مورد چشمت زده بودی رو دیدم یه چند تا توصیه خیلی کوچولو : گامای کارت گرافتو تو تنظیمات کارت گرافیک کم کن همین گاما هست که اکثراً چشم رو دچار مشکل میکنه !( اگه گاما رو پایین بیاری متن ها رو میتونی خوب ببینی اما برای دیدن فیلم و عکس دچار مشکل میشی) یک قسمت هست که کیلو هرتز نشون میده تو تنظیمات روزلوشن، روزلوشن رو 1024 *768 بزار و کیلو هرتز که مربوط به مانیتوره رو در آخرین حد ممکن بزار (اگه crt هست رو 100و اگه ال سی دی هست رو 75 ) صورت مانیتورت رو به سمت پایین قرار بده نه بالا و در نهایت اگر خیلی چشمت رو آزار میده نور مانیتور رو پایین بیار و کنتراستش رو افزایش بده اگه تنظیماتت درست بود پس یه برنامه ساعت زنگ دار بزار و هر دو ساعت پاشو و چشماتو ماساژ بده خوردن هویج هم یادت نره ! قطعاً موثره |
سلام و درود بی پایان به همگی :53: |
|
نه ! این همه گل هست این گل آدمو یاد گلهای گوشتخوار میندازه ! (من کلاً کارم زدن تو ذوق بقیه هست :d) جدای از شوخی خوبه و قشنگه چرا قشنگ نباشه ! خیلی هم قشنگه فقط آدمو یاد...... :d |
نقل قول:
کجای گل لاله واژگون شبیه گل گوشتخواره!! لاله واژگون از گلهای مورد علاقه منه |
آره لاله واژگون میدونی این گل و خیلی جاها دیدم هر وقت تلویزیون جوگیر میشه موقع عید یا موقعی میخوان یه چیز معنوی نشون بدن اون میزارن ولی به قول سهراب : گل شبنم چه کم از لاله قرمز دارد ؟ البته اینهایی که گفتم شبیه گوشتخوار هست و اینها شوخی بود ولی من دنبال زیبایی تو چیزهایی هستم که پنهانند لاله رو همه دوست دارن اما هیچکس گل شبنم و هم مثل لاله دوست داره ؟ نمیدونم من امشب چقدر فلسفی شدم نیست همه تو امضاهاتون از این شعر های عجیب غریب میزارید ما رو هم جوگیر کردید ! |
محمد جان امشب تو فاز فلسفی هستی ها |
سلام و ...:d
محمد جان دست گلت درد نکنه، چرا به فکر خودم نرسیده بود؟!! نور مانیتور رو کم کردم، کلی چشممان در امان ماند مهرگان آواتارت قشنگه |
خواهش میکنم رزیتا خانم :) -------------------------------------------------------------------------------- مهرگان خانم ظاهراً ما گفتیم آواتارش قشنگ نیست ناراحت شد از دستمون !_:2: شوخی کردم مهرگان خانم ! غل...... کردم :d بابا من بدبخت چیکار کنم دو کلمه حرف میزنم کسی ناراحت نشه از دستم !_:2: شوخی کردم مهرگان خانم آوتارتون قشنگه -------------------------------------------------------------------------------------- |
|
سلام به همگی!
آقا ناراحت نشدیمان! اختیار دارید آقا محمد! این گل لاله واژگون مامانم میگه تو کوه های پاوه زیاده، بعد جاهایی هم رویش میکنه که صعب العبوره معمولا، بعد اشک هم میریزه گویا، نمیدونم من که تا حالا ندیدم، البته کنده شده ش رو دیدم اما اگه بری پیشش، و یه شعر محلی رو بخونی و اسم امام حسن و امام حسین توش باشه، این گله گریه ش میگیره :eek: کی باورش میشه؟ دشمن! آقا یه سوال فنی! وقتی لپ تابم رو بهینه شارژ میکنم، یعنی وقتی داره شارژش تموم میشه و شارژش رو وصل میکنم، نور مانیتورش کم میشه چرا؟ تاریک میشه یعنی. قبلا اینطوری نبودا. بعد یع مدتی هم هست که به طور محسوسی زوذ شارژش تموم میشه . . . چیکار کنم آقا، چیکار کنم؟ :) وای آقا مهدی! پسور وایرلس منم شماره موبایلمه !!!!!! برم عوضش کنم!!!! |
|
ممنون، اما برا من اون warm me ... رو نداره، فقط یه دونه از این دایره آبی کوچیکا که علامت خظر دارن! اون پایین جای این مربعه هست احتمالا که میگید، بعد نوشته: your current plan might reduce system performance
|
|
سلام دوستان خوبم ، تو رو خدا اینقدر با هم سر گل مشاجره نکنید ، بیاین این هم یه http://www.ashpazonline.com/weblog_p...1290922406.gifدسته گل واسه همتون . خوش به حال اون کسی که زودتر میاد. رزیتا خانم یه مدت نبودید به هر حال خوش اومدین غزل خانم قدم نو رسیده مبارک ، دختر دایی تون رو میگم . اینم کادوی من: http://persianv.com/photo/albums/dol...sianv_(14).jpg |
|
سلام، عصر آدینتون بخیر:53:
آقا مهدی، منو لنگه م از روان نویس افتادیم:21: من کوچیکتر از اونم که ببخشم:d تا ببینم لنگه م بیاد چه تصمیمی بگیره از دو حال خارج نیست یا میبخشه و ختم به خیر میشه یا نمیبخشه و ....{داش مشتی} پس شرط احتیاط حکم میکنه سلاحو آماده کنم کوشی شکوفه جون؟ اینقدر کدو حلوایی نخور یه خورده ترخینه بخور:d |
:d:d:d:d:d |
نقل قول:
به به چه با سلیقه، عجب کادویی به دختر دایی غزل دادید! من حسودیم شد:p .............................. پس چی آقا مهدی، خوبی لنگه بودن اینه که به نیابت هم، میشه حکم صادر کرد:21: تازه خدمتتون عرض کنم که خاصیت تفنگ داری اینه که هم جزء غایبینن، هم جزء حاضرین و هم مفقود ا... ساقی کجایی خواهر؟ راستی سمت من در تهیه فیلم جدید چیه استاد؟ |
|
خوشحالم که اصولا اهل عقب نشینی هستید:d
"عجب تفنگداریما 1 تنه{داش مشتی}" استاااااد؟!! کیه کیــه کیـــه "با همون لحن بخونید":d مهرگان جان، بیا خاله فدات;) یه سمت خوب بده ننه من فقط تفنگداری بلدوم:24: سری قبل بنده خدا آقا مهدی موهاش سفید شد ولی من نویسندگی یاد نگرفتم که نگرفتم، بیا اولین فیلم شرکتتو وسترن بساز اینجا تفنگدار زیاده یاد بازی لوک خوش شانس افتادم{شیت شدن}مگه از این بازی خسته میشدم من:d از لنگه جان هم که خبری نیست از اون قیمه نذریت چیزی نمونده؟:d برا خودم نمیگم، آقا مهدی خودش میگه شکموئه:21: |
|
آقا ما هستیم :d |
آقا سلام به همه، تفنگدار و تفنگ ندار!!!!!
آقا مهدی یه چیزی بگم؟ صبا از قلمت افتاد . . . الان به همراه جومونگ میاد . . .! آقا من که تو این شرکته هوچ سمتی ندارم ! کوچیک همه تونم هستم! دفعه قبلم باز سابقه فیلمسازی داشتین اینجا؟ اون اخراجیای چهار چه جوری بوده؟ سه تفنگدار هم ساختین؟ تفنگدار سوم کو پس؟ :d دیگه اینکه، ادمین هم تو این پروژه فیلمسازی جدید باشه! ما که تو تاپیک استوری آو پی سی سیتی اومدیم یه نمایشنامه انگلیسی بنویسیم، ظاهرا معلق مونده چون فقط آقا محمده که پایه س! پیشنهاد میدم ایشون نویسنده بشن! |
نقل قول:
کاش همه چی مثل این ناراحتی معده بود ، اون کوتاه مدت بود و با مراجعه به پزشک و مصرف دارو خوب خوب شدم اما .......... کاش الان یه درد سخت افزاری داشتم متاسفانه دچار مدل نرم افزاریش شدم اونم از نوع حاد در کل بی خیال ماجرا ، همینکه نفسی میاد و میره خدا رو شاکریم |
نقل قول:
ناپیدا بودی کاکو ؟ دلم تنگ دلت شد حسین جان ! نرم افزارتو قربون بده دست خودم تا ریجستریتو اسکن کنم سلامتیتو برگردونم برادر ! ----------------------------------------------------------------------- مهدی جان تو لپ تا وارد هستیا ، میخواستم لپ تاپ بخرم یکی از دوستام گفت الان تو تایلند سیل اومده قیمت سخت افزار رفته بالا اگه لپ تاپ بگیرم چه مارکی بگیرم ؟ از نرم افزارهای گرافیکی مثل کتیا هم استفاده میکنم . یه چیز خوب بگو که یکبار خریدی تموم شه دیگه کار خودم میتونم اون قسمت کانفیگ و گراف و سیپیو رو بخونم با امکانات مشکل ندارم با مارک مشکل دارم ----------------------------------------------------------------------------- مهرگان خانوم با راهنمایی های مهدی جان دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشی . فیلمنامه آره استعداد منو شما کور کردید از دستتون میرم دادگاه لاهه شکایت میکنم ! ------------------------------------------------------------------------------- مینا خانوم سلام با روانشناسی چطورید ؟ میبینم که با دانشجوهای دکترا هستید ! اصلاً من نمیدونم دختر جماعت چه وظیفه داره بره دکترا بگیره هی ما هیچی نمیگیم{قاط} مینا خانوم من امروز برنامه ریخته بودم واسه درس خوندن گند زدم به برنامه ریزیم :d من اصولاً حرف شما دخترها رو باور نمیکنم میگید درس نخوندیم ! این فقط پسرها هستند که میتونند و جراتشو دارند که درس نخونند ------------------------------------------------------------------------------- جریان این فیلم چیه منو هم روشن کنید من از اونایی هستم که پام بزارم تو یه پروژه میترکونمش نه مثل پارس جنوبی:d ----------------------------------------------------------------------------- |
نقل قول:
محمد جان سلام :53: مرسی ، شما خوب باشید ما هم خوبیم. -کم پیدا رو قبول دارم اما ناپیدا یه کم بی انصافیه ! :d یه مدت درگیر کارهای ثبت یه شرکت بودیم که بالاخره موفق شدیم تازه اول راهه دیگه ، یه چند ماهی هم که باید چوب خوریشو بکنیم لپ تاپ اگه میخوای بخری در حال حاضر من برند fujitsu رو پیشنهاد میدم قطعات که بستگی به میزان هزینه ای که میزاری هست و محصول کشور آلمانه . |
سلام به همه دوستان |
نقل قول:
میخوای بری لاهه؟ میگم اینجا چقد نیسان ارزون شده! چقد هم ماشین خوشدستیه!!!!!!:21: دخترا همیشه درست میگن! البته من از اوناییم که معتقدم قعطیت وجود نداره، اینو از مینا گلبرگ عزیزم یاد گرفتم. درست هم هست بهشم ایمان دارم . . . بگذریم، جونم واسه تون بگه تو کمپانی مهرگان گستر نسل پردازش! به سفارش آقا مهدی، فیلم توطئه ی خانوادگی رو بسازیم! منم اسپانسرم! هرکسی در هر زمینه ای مهارت داره میتونه شرکت کنه! ظاهرا اینجا قبلا پروژه های اخراجی های چهار و سه تفنگدار رو هم داشتن:21: تازه شم مگه چیه دخترا دکترا بگیرن؟{قاط} |
یادم رفت این گرز فرانک خانوم دست جیگیلی چیکار میکنه؟؟ |
دورود به دوستای گلم...
رزیتا جان دورود کجا بودی حالا دلمون واست تنگ شده بود؟ |
نقل قول:
|
مرسی از جوب مفید حسین جان و مهدی جان برای لپ تاپ مخصوصاً مهدی که رنکینگ مارکها رو گذاشت ایول بابا ! بابا بازار پایتخت :d حتماً آویزه گوش میکنم حسین جان هم تبریک میگم انشاءالله شرکتت موفق بشه بری تیم ملی ، سرمایه دار خفن شی ، دعا کن من هم زودتر این درسم تموم شه برم تو کار پول ----------------------------------------------------------------------------- مهرگان خانوم اصولاً دکترا برای مردهاست :d حالا چرا عصبانی میشد دکترا رو کی میخواد بگیره ! هنوز نه به باره نه به غاره !(چی گفتم :d) ما هنوز هنر کنیم لیسانس زپرتیمونو بگیریم حالا برای دکترا که بماند . در هر صورت دکترها برای مردهاست اگر نتونستید این حقیقت رو بپذیرید یه چند روزی تلقین کنید در نهایت قبول میکنید ! -------------------------------------------------------------------------------- سلام بر آریانای عزیز چشمهات بهتر هست ؟ |
اکنون ساعت 09:01 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |