من به كسي گير نمي دم دوست ندارم هيچ كسي هم ازم ناراحت شه شوخي كردم تا يه كم بخنديم امروز همه اعصاب ما رو خراب مي كنند ديگه ....
جناب تاري از فالودتون ممنون .... |
حامد سريع برو بيرون اعصاب مصاب نرم پول قبلي رو بده والا ميدم بندازنت تو اب يه خورده حال بياي
|
بیابابا این هم پولت 2750 کوتاه بیا دیگه 50تومنش کمه بنویس به حساب حالا سفارش مارو میاری یا دوباره قاطی کنم:21:
|
شما كه بازم بد اخلاق شدين پيشنهاد ميكنم يه ليوان آب يخ بخوريد تا اعصابتون بياد سرجاش به همه گير ميدين ها ....
|
نقل قول:
|
نه قربون دستتون . من امروز حوصله ندارم شما هم حالا هي گير بدين :mad:
|
فعلا تعطيل تا رزيتا بياد من دس تنها نمتونم كا رداااااااااااااااااااااااارم
|
هیییییییییییییییییییی...
اییییییییییییییی بابا...:37::29::37: |
کورش جان سلام سایت سسنگین شده احوالی از فقیر فقرا نمی پرسی
|
سلام بچه ها
جهت حمایت از خوردنیهای افسرده و دلتنگ برای همه تون لبو و چغندر گرفتم از بس کسی نمیخوره بیچاره ها غمبادددد گرفته اند http://www.niksalehi.com/news/khabar/laboo.gif فرگل خانمم که میگه اعصاب مصاب ندارم خو برای چه اذیتش مکنین خو گفتین فروم سنگین شده ؟ الان یه تاپیک میزنم ببینم قضیه چی بوده برای من مشکلی نیست اما یکی دو تا از بج ها هم پی ام گذاشتن برام... |
اکنون ساعت 08:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |