نقل قول:
و همین جور بقیه دوستان! به ما هم میرسد؟! |
سلام اینجا چه خبر بوده بازم که ریخت و پاش
این تاری عوض بشو نیست که نیستتتتتتتتتتتتتتتتت مالزی چه خبر تاری؟؟؟؟؟؟؟؟ |
سلام رزيتا جون
تو كجايي ؟ دلتنگم كه رفته من تنها موندم و اين بچه ها هم كه اعصابمو خراب كردن . قرار شده هر كي هم هرجا مي خواد بره از قبل خبر بده . تو هم همينطور اگه جايي خواستي بري خبر بده تا اون روز منم نيام تو فروم تا اينا برا خودشون خوش باشن . مرسي كه اومدي |
دوستان خواهش ميكنم يه خورده جنبه بدني
بابا نا سلامتي اينجا همه با هم دوست هستيم اين همه بي تابي بي معنيه لبخند 1 2 3 عكس قشنگي شد رزيتا گيان خوشكگم نيستي زودتر باو مشتريل راه بناز ا بس تپ و توز كردن شكت بيمن هايده كوره مشكلي ارات پيش هاتيه داشي نگران بيه زود خبر بيه و ايمه باشد منتظرم |
نه بابا اين برادرمون هم كرد از آب در اومد ؟؟؟؟؟
اگه ميشه عكسي رو كه انداختي برامون بفرست :21: |
حامد نودو پنج همين طوري يه جورايي قاطي هستي ديگه لازم نيست قاطي كني ! البته قيافت ميگه تقصيرخودته اين چه عكسيه!!!! (مخمل برق گرفته ):21:
|
http://www.3jokes.com/images/2007/Da...e-1/dqhksm.jpg
اميدوارم از عكست خوشت بياد فرگل اي بخنديم اي بخنديم تا دلمون درد بگيره اي دلم اي واي دلم:21::24::24::24::24::24: |
هيچم خنده نداشت خيلي هم خوشگله :p:p:p
|
خوشحالم كه خوشت اومد پسنديدي مخصوصا اب دهنش كه اويزون شده تو كاريكاتور كر كر خندست
|
واي خوب نگاش نكردم عكاس باشي مثل اينكه عكس خودت رو اشتباهي فرستادي اين كه پسره ؟؟؟ :21::21::21:
|
اکنون ساعت 07:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |