![]() |
کاش همیشه درکودکی میماندیم تابه جای دلمان سرزانوهایمان زخم میشد... |
تنها امید من که نا امیده امید من دوباره ته کشیده لحظه به لحظه فکر نا امیدی این لحظات امونمو بریده اون که میگفت با دستای دل من از قفس بی کسی آزاد شد چی شد که با گریه ی من شاد شد؟ با شبنم اشک من آباد شد؟ از وقتی رفت یه روز خوش ندیدم خواستم دلم یه گوشه ای بمیره خسته شدم چه انتظار سختی یکی بیاد جون منو بگیره قلب من از تپیدن ش خسته شد نبضم با ضربه های معکوس مرد قلب من از خستگی خوابش گرفت این دل نا امید و مایوس مرد شاید صدای زخمیه دل من مرهم زخمای دل تو باشه زخمای دلت شاید که قصه ی جدایی من نذاره هیچکی از کسی جدا شه از وقتی رفت یه روز خوش ندیدم خواستم دلم یه گوشه ای بمیره خسته شدم چه انتظار سختی یکی بیاد جون منو بگیره قلب من از تپیدن ش خسته شد نبضم با ضربه های معکوس مرد قلب من از خستگی خوابش گرفت این دل نا امید و مایوس مرد محسن یگانه (ضربان معکوس) |
لای شبهای پنهانی سرشار از سرور و شادمانی در پی غرور پنهانی عاری از رخوت و دلمردگی بامید صدای آسمانی تکیه بر امید و ارزوهای پوشالی وقتی که دیگه پای رفتن نداشتم..ندایی از کوچه های دلتنگی بازهم مرا میخواند...و من پاسخش گفتم وقتی که غرق انتظار بهمراه آسمان می گریستم. |
امروز تلخترین روز زندگانیم شود شاید
شاید دیگر کسی برایم ترانه ی زندگی نخواند این اولین باری ست در زندگی بر خورده ام به سدی عظیم اما نمی توانم به خود اجازه دهم تا شکست خورم حال گر چه شکست خورده ام اما به فکر جبران چگونه میتوانم ؟ جبران کنم شکستم را چگونه میتوانم ؟ زندگیم را برسانم به سر منزل معهود اما میدانم فردایی هست نا امید نخواهم بود تا که هست آن بالا خدایی برایم نا امید نخواهم بود ... |
دنیای ما اندازه هم ن ی س ت !
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...py6ka893kf.jpg . . دنیای ما اندازه هم نیست من خیلی وقتا ساکتم، سردم وقتی که میرم تو خودم شاید پاییزِ سالِ بعد برگردم دنیای ما اندازه هم نیست میبوسمت اما نمیمونم تو دائم از آینده میپرسی من حال فردامم نمیدونم تو فکر یه آغوش محکم باش آغوش این دیوونه محکم نیست صد بار گفتم باز یادت رفت دنیای ما اندازه هم نیست . . Paeeze Sale Baad.mp3 |
از هایده .... ای قبله ی من، خاک در خانه ی تو بی منت می، مستم ز پیمانه ی تو ای قبله ی من، خاک در خانه ی تو در دام توام، بی زحمت دانه ی تو من خسته و بیمارم، درمان منی شور شعر و آوازی، در جان منی ای تو هوای هر نفس عشق تو میورزم و بس دل کنده ام از همه کس پناه من، توئی و بس تا در دل تو زنده ام از عالمی دل کنده ام در خود رها گشتن، خوش است در تو فنا گشتن، خوش است تویی تویی بهانه ام شاعر هر ترانه ام شعله ی شوریدگی ام تویی تویی زبانه ام تو زخمه ی ساز منی صدای آواز منی رمز من و راز منی نقطه ی آغاز منی بر جان من آتش بزن ای عشق من، ای عشق من باید تو باشی آتشم تا تن در این آتش کشم من چون شبم تو قصه ها تا من بسوزانم مرا بی مرگی از تو مُردن است این معنی عشق من است |
چه ساده بودم که گمان میکردم
به دورم میگردند کسانی که دورم میزدند!!! |
شبی با خیال تو هم خونه شد دل نبودی ندیدی چه ویرونه شد دل نبودی ندیدی پریشونیامو فقط باد و بارون شنیدن صدامو غمت سرد و وحشی به ویرونه می زد دلم با تو خوش بود و پیمونه می زد نه مرد قلندر نه آتش پرستم فقط با خیالت شبا مست مستم الهی سحر پشت کوها بمیره خدا این شبا رو از عاشق نگیره نه یک شب که هر شب دلم بی قراره می خواد مثل بارون بباره بباره شب مرد تنها پر از یاد یاره پر از گریه تلخ بی اختیاره شب مرد تنها شب بی تو مردن شب غربت و دل به مستی سپردن شبای جوونی چه بی اعتباره همش بی قراری همش انتظاره |
امشب خیلی دلم گرفته
دارم این ترانه رو گوش میدم خواننده : استاد گلپایگانی نشسته ام من و ، شکسته های دل ، شکسته و رسوا ، غریبم و تنها خدا خدا دلم گرفته ، دلم گرفته جهان پُر از غمه ، یه دشت ماتمه ، برای زندونه شراره های غم ، درون سینه ام ، یه عمره مهمونه جهان پُر از غمه ، یه دشت ماتمه ، برای زندونه شراره های غم ، درون سینه ام ، یه عمره مهمونه جهان پُر از غمه ، یه دشت ماتمه ، برای زندونه شراره های غم ، درون سینه ام ، یه عمره مهمونه جهان پُر از غمه ، یه دشت ماتمه ، برای زندونه شراره های غم ، درون سینه ام ، یه عمره مهمونه آه ای خدا ببین ، ببین آبرویم دگر ز غم ، شکسته در گلوم رها کن از مستی ، دلی که بشکستی شکسته دل صدا نداره ، صدا نداره دلی که خاموشه ، دگر نمی جوشه ، درین جهان بها نداره بها نداره نه شوق و تمنّایی ، نه حسرت و فردایی که دگر ز جهان دلم گرفته ، دلم گرفته رها کن از مستی ، دلی که بشکستی شکسته دل صدا نداره ، صدا نداره دلی که خاموشه ، دگر نمی جوشه ، درین جهان بها نداره بها نداره نشسته ام من و ، شکسته های دل ، شکسته و رسوا ، غریبم و تنها خدا خدا دلم گرفته ، دلم گرفته |
ردپای اشک مرادوباره مزا مادر اگر به مرگ خندیدم اگرشکست فرزندت اگر گسست لبخندت مرا مزامادر هواهنوز چرکین است زمین هنوز تفدیده دلم عجیب خونین است ببین ببین مادر ردپای اشک ها را دویده خط برخط چکیده جا برجا مراببین مادر چه نازخوابیدم به دورازاین دنیا تو را به خواب می بینم گاهی بهانه می گیرم گاهی گلایه ای دارم از خودم ،زمین، دنیا از خدا نمیدانم ببین ببین مادر تا کجا رسیده ام دیگر مگو که کفر می گویم بغضی شکسته ام که می بارم پنجه های تنهایی می فشارد گلوی من - هر چند - لطف روزگار هم گاهی میزند به سینه ام خنجر زمین هنوزپرکینه و جنگ روز با شب دقیقه ها در تب و مردمان در مسخ میان این همه نفرت میان این همه کینه مرگ است که عریان است مرگ است که بی کین است مرا مزا مادر این بار همین کافی است بگذار بخوابم باز - بگذار - که مرگ شیرین است .... |
اکنون ساعت 07:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |