سلام.به برو بچ حالتون خوبه.من تازه اومدم.
"به یاد هم باشیم شاید سالها بعد در گذر جاده های بی تفاوت از کنار هم بگذریم،بگوییم آن غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود" |
کارائی دیگر پوست هندوانه
پوست هندونه فقط برای این کار نیست کارائی دیگری هم دارد و اون اینکه که موقع سلمونی میزارند روی سر آدم و دور تا دور آنرا اصلاح می کنند
|
سلام به همه بچه های بی حال پی سی |
سلام به دوستان عزیز و دوست داشتنی |
|
:21::21::21: |
گفتم که قول میدم مسواک بزنم;) |
سلام بچه ها
چرااااااااااا هیچکی روز دانشجوتبریک نگفت چه کار بدی کردین :d اقا مهدی از کجا معلوم که موبایل فروش نباشی به به اقا اریانا از اینورا راه گم نکردی برادر غزل و مهبا ومینا و رزیتا غایییییییییییییییییب :p دندون درد فک کنم اینجا مسری شده مثل سرما خوردگی :p بچه های بد چرا مسواک نمیزنیین با ید به به جناب کورش بگم دیگه هر کی مسواک نزنه اینجا را نده اقا جواد شما چطوری برادر خبریم از براد حسین نبود ها |
نقل قول:
خدا نکنه کجا میخواید برید بابا شما یه طوری صحبت میکنید آدم میترسه ! انشاءالله که همیشه سالم و سلامت باشید و همیشه پای ثابت فروم . عزاداری های شما قبول ، انشاءالله با همه بچه های پیسی سیتی به کربلا مشرف بشیم .:53: نقل قول:
اون شعر مسواک مال اونموقعی بود که حال داشتم و خوشحال بودم الان دمقم چون همش باید درس بخونم حالم داره بد میشه ! خسته شدیم تا کی آخه بشینیم رو صندلی همش استرس امتحان داشته باشیم ، کی تموم میشه این دوران :confused: الان باید کلی بشینم بخونم اونم نه یک درس (روزی 9 ساعت ! گاهی هم 12 ساعت !) اگه نیسان سراغ داری اجاره کن بیاد منو زیر بگیره راحت شم :d نقل قول:
|
نقل قول:
بدترین لحظه دندون پزشکی اون لحظه ای هست که دندونتو دارن با سوزن سوراخ میکنن وای خدا آدم دیوانه میشه ! بوی سوختگی رو حس میکنی از بینیت بعد یه سری چیزا رو میریزن تو دهن برای پر کردن دندون وای خدا ! مخصوصاً بیحسی بعد پر کردن من کاملاً درک میکنم و آرزو میکنم هیچکس کارش به دندون پزشکی نرسه که سوهان روح است بچه ها تو رو خدا دندوناتو مسواک بزنین در موردبحث کردن حق با شماست ! خوب چیکار شکوفه خانم :d تو خونه که نشستیم پدر و مادرم نه با خودشون و نه با من حرف نمیزنن خونه مون همیشه سکوت محض ! دانشگاه هم که میریم دو کلمه صحبت کنیم دوستاهام همه دنبال درس و گزارش و اینا میان هی آدمو یاد میان ترم و پایان ترم و گزارش کار ...... اصلاً آدم پشیمون میشه طرفشون رفت ! خلاصه به دوستام هم زنگ میزنم یکی دانشگاهش تموم شده داره واسه ارشد میخونه موبایلش سایلنته یکی دانشگاهش تموم نشده اصلاً موبایلش خاموشه ! یکی دیگه ............... خلاصه اینقدر دور و برم سکوت هست که سرم درد میکنه واسه بحث کردن ! |
ترنم، مینا ، مهبا ، ستاره ، آنا ، محمد ، کوروش ، صبا ، مهرگان
. . روزتون مبارک بچه ها ...... : ) (تاریخ ارسال پست : 16 آذر 90 /مممم کسی که جانمونده؟) |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
این مهرگان گیان گلم هم که همش توو تاپیک انگلیسی مینگلیسیه ...بیا اینجا دخترم اول تووو پاتوق خودمون پارسی رو قشنگ و کامل زیر دست اساتیدی مثل من یاد بگیر بعد هر جا خواستی بری برو.....
|
سلام آریانا گیان! و سلام به همه:53: |
غزل بانو گیان، میخواستم بگم اون لینک آهنگ دنیای ما اندازه هم نیست خیلی قشنگ بود، هم شعرش هم آهنگش.
برا گروه رستاکه؟ |
غیبت میکنید پشت سر من شکوفههه {قیژه} |
مرسی آقا، مرسی :)
آقا من تا حالا اونقدرا دور نشدم مثلا اونقد که هم از نظر فاصله دور باشم از خانواده هم از نظر زمانی، زمان زیادی دور باشم، و نمیدونم مینا گلبرگ چی میگه:d نمیدونم من طاقت دور بودن رو دارم یا نه! آقا من غیب میشم؟ راس میگی والا! چه بکنم خو آنا؟ الان از صب نشتم پای پی سی، هی جم نخوردم، کمرم گرفت درد! ای خو نمیشه زندگی گاهی باید آدم غیبش بزنه! ادمینه چرا نمیگی؟ اونم غیبش زده خو! ====================== مینا امضاتون قشنگه .... |
|
سلام به همه بچه های فروم پیسی سیتی
مهدی ژان کژایی بابا {داش مشتی} من نمیدونم چرا از بین همه وقتی تو نیستی احساس میکنم یه چیزی رو از دلم کندن هر کی غیبت کنه شما باید باشی داداش مهدی . خانم توکلی هم یه مدتی هست که نیست امید کجایی پسر ؟ مجتبی جان من هر وقت خجالت بکشم سوال بپرسم تو باید باشی به سوالام جواب بدی ! کجایی؟ میگن دلم آدمیزاد به همنوعاش وابسته هست من الان دلم برای شما اینطوری شده http://www.gif-paradies.de/gifs/lieb...erzen_0066.gif -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- آریانا الان که میبینم اصلاً حالمم خیلی خوبه :d جون داداش یه لحظه توهم زدم فکر کردم حالم بده ! نه کهریزک چیه بابا ! من هنوز جوونم کلی آرزو دارم . :63::77: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
به به ! بیگ بنگ! کجا بودی آقا؟ روزت پساپس مبارک آقا، مبارک |
اقا محمد منم تو نباشی غصه م میشه...:d |
آقا درشتم نوشتم تقویم سایت کجاس! خب ج (درزبان اس ام اسی!) نمیدین خب! موفق باشید آقا، موفق باشید اجمعین:) |
سلام آریانا جون مرسی عزیزم.ادبی صحبت کردن مگه بده؟:)
اندازه فونتش خوبه....... |
نقل قول:
|
خدایی حال کردم
شیر زن به این میگن:d [IMG]http://*****************/images/sy5m9tt17c0rwfnep7x.jpeg[/IMG] |
شکوفه عزیزم !!!!!!! داری رکورد می زنییییییییییییی ؟؟
ایی همه پست ؟؟ چشام کالباسی شد قربانت بره ایی دختره غزل ! {B Adabi} |
:dغزل جون خدا به دادتون برسه از اون شبایی هست که هیچ کاری ندارم جز اینکه تو پی سی باشم و پست بزنم |
بزن قدش شکوفه ! چون منم کلی کار دارم زدم به بیخیالی.. آخه مگه آدم چقد زنده ست که نیاد و کنار دوستاش باشه ..
آریانا تازه پستتو خوندم ! تو باز به من گفتی ادبی ؟؟ تیکه میندازی ؟؟ میدم طرح ببر روی کیفم بخورتتااااااا ... بچه پررو ! {قاط} اِ اِ تازه دیدم نوشتی کلاس میذارم ! من کلاس میذارم ؟؟ چرا دروغ میگی ؟؟ قدیما آره ولی به جون خودت که میخوام دنیا نباشه بیخیال ِ شاگردای خنگم شدم ! حالا شاید در آینده کلاسی چیزی گذاشتم براشون.. روز بچه که مطمئنا نیست.اونو اختصاصا گذاشتم برا خود ِ خودت ! گرفته که .. خو نیس یه مدت ِ ندیدمتتتتتتتتتتت غمباد کردم !! http://www.getsmile.com/emoticons/sm...53/aiw/cry.gif آشنای بهاری .. عزیزم با عرض سلام و خوش آمد و سپاس از حضور گرام، اگر می شود لطفا کمی کوچکتر و تیره تر بنویسید بانو که ما هم درست حسابی مستفیض بشیم .چش و چالمون درد گرف به مولا ! |
نقل قول:
یه عکس از کیفت میگیری قشنگ از نزدیک طرحشو لمس کنیم...تو که از همه جا عکس مکس میگیری.. |
نه راسیاتش نمیشه ! وختی کیفمو میذارم مامان اینا منو قایم می کنن میگن ایی بچه ما نیست حالا من بیام عکسشو برات بذارم ؟؟ مهرگان گیان بخاطر ایی که گفتی بیا تاپیک خارجه و اینا اومدم اون ورا یه سر بت زدم .. کلی هم با جمله ئه حال کردم بسی موتوشکریم : ) |
سلام
غزلی خوش امدی :53: وکلی خوشحالم که اینجایی وبابت تبریک هم خیلی ممنون دست گلت درد نکنه شکوفه عکست قشنگ بود راستی غزل تو قسمت بچه های کرماشاه برات غیبت زدم برو موجه هش کن تا از انضباطت کم نشه :24: اینجا الان فقط اقا مهدی و اقا حسین ورزیتا گیان غایبن برای درس خواندنم مه خودمه زدم بی عاری ولی واقعا باید شروع کنم دیگه ها فعلا رخصت :21: |
|
نقل قول:
اقا مهدی نکنه خودتی :d |
چطور اون داد زدن نامردی نیست :d |
|
|
سلام دوستان عزیز!
آقا چه خوشی داره میگذره! آقا مهدی اینترنتی پرداخت نمودیم، فرداش شاتل وصلید! راستی آقایون هم که با هم صحبت میکنن به هم میگن گلم؟ چه جالب! از این عکسا، عکس شکوفه خانوم خیلی جالب بود و عکس آخری ترنم گیان! |
ماااااااااااااااااا اوووووووووومددددددددیِمممممم :cool:
سلام به همگی دوستان چه حاضرین و چه غائبین : مهدی ، ترنم ، مهرگان ، شکوفه ، جواد ، غزل ، آریانا ، محمد ، مینا ، آناهیتا و...... -دست نگه دارید آقا غیبت من و رد نکنید ، خلاصه هر جوری بود خودمو رسوندم وگرنه باید میرفتم مامانم و میاوردم عضو سایت میکردم تا غیبتم موجه شه :d آقا چی شده دو روز نبودیم 600 تا پست زده بودین داداش مهدی ما رو هم تنها گیر آوردید دارید کتک میزنید . {قاط} آقا این بی انصافیه که ..... |
سلام من اومدم بازم ولی همه رفتین درس بخونید :دی
من یه چیزی کشف کردم! قبلا از این پایین سایت این رنگ آبی کسل کننده رو نارنجی میکردم چون قشنگتره، الان یه کاری کردم برا من دیگه همیشه نارنجیه !!!! اینقده قشنگ و شاده! دوتا جمله هم اون بالا مینویسه همیشه! جالبه! شما هم نارنجی کنید! زنده باد نارنجی! مینا گیان اون تاپیک بامبو رو دیدید؟ من یه چیزی نوسیدم شاید به کارتون بیاد :) مثل همیشه امیدوارم موفق و سلامت باشید همگی :) |
سلام به همگی
مهرگان جون درست میگی منم الان نارنجی کردم خیلی خوشگل شد. معلومه که سلیقت خوبه;) زنده باد نارنجی |
اکنون ساعت 11:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |