isn - سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال گفت: با شرايط موجود براي فصل آينده، قول قهرماني نمي دهم، اما در اين راستا تمام تلاش خود به کار خواهم بست. شنبه 22 خرداد 1389 |
isn - امير قلعه نويى درباره انتخاب پرويز مظلومى به عنوان سرمربى جديداستقلال گفت: به هر حال به مظلومى تبريك مى گويم. او كار و مسئوليت حساسى را پذيرفته و بايد همه استقلالى ها جمع شوند و به او كمك كنند. مظلومى به عنوان سرباز به استقلال آمده و اميدوارم كه او در استقلال موفق باشد و وظيفه همه است كه به او در اين راه كمك كنند. شنبه 22 خرداد 1389 |
isn - مازيار زارع كه در پايان ليگ هشتم از پرسپوليس راهى ليگ امارات شد، پس از توافق نهايى با مسئولان باشگاه پرسپوليس قرارداد دو ساله اى را با اين تيم امضا كرد.زارع روز پنج شنبه با حضور در دفتر حبيب كاشانى قرارداد ۲ساله اى را با باشگاه پرسپوليس امضا كرد و سپس قراردادش را در هيأت فوتبال استان تهران به ثبت رساند. شنبه 22 خرداد 1389 |
isn - كفاشيان در خصوص جمله مدير عامل سابق استقلال كه گفته بود رئيس فدراسيون فوتبال خوردن گل گاوزبان را به من توصيه كرد، گفت: در جلسه اى حضور داشتيم كه آقاى واعظى هم آنجا بود. ايشان در آن جلسه خيلى عصبى به نظر مى رسيد و من وقتى ديدم نمى تواند خودش را كنترل كند به او با مزاح گفتم گل گاوزبان بخور تا حالت بهتر شود. فكر مى كنم براى ايشان خوردن گل گاو زبان بد نباشد. شنبه 22 خرداد 1389 |
isn - على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال گفت: قصد داريم ۳ بازيكن خارجى استخدام كنيم. چاره اى جز اين نداريم. از سهميه داخلى هم ۳ بازيكن مانده است. دوستان قبل از اين ۳ بازيكن جذب كرده بودند. ما ۱۳ ۱۴، بازيكن را از دست داده ايم و تنها مى توانيم ۶ بازيكن جذب كنيم. به همين خاطر بايد در انتخاب هايمان دقت كنيم. شنبه 22 خرداد 1389 |
|
http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - بائو هافبك پرسپوليس گفت: از هيچ كس ناراحت نيستم اما با وجود على دايى جاى من ديگر در پرسپوليس نبود. دوشنبه 24 خرداد 1389 |
http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - بهتاش فريبا دستيار پرويز مظلومى در استقلال شد. به دنبال انتخاب پرويز مظلومى به عنوان سرمربى استقلال گزينه هايى براى مربى گرى اين تيم مطرح شده بودند كه ديروز بهتاش فريبا بازيكن اسبق استقلال به عنوان دستيار پرويز مظلومى انتخاب شد. سه شنبه 25 خرداد 1389 |
برگزاری تورنمنت ۶ جانبه تهران با حضور استقلال و پرسپولیس
|
ليگ دسته اول - همه همديگر را متهم مي كنند!
بازيكنان و مربيان و مديران ليگ دسته اول همديگر را به فوتبال كثيف متهم ميكنند و آب از آب تكان نميخورد. به نظر ميرسد همه نسبت به اين اتهامات سنگين بيحس شدهاند |
اکنون ساعت 09:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |