فرگل جان من هم هزار بار گفتم این همون مخمله یه چند وقتی رفته خارج فیلم بازی کرده جو گیر شده موهاشو فشن زده بازم گیر بده به این مخمل بدبخت:cool:
|
فريما جون باند بازي چيه ؟؟ دو به يك نمي شه تو و اون حامد دست به يكي كردين ها !!!!!
تاري كجايي كه كمك كني بابا اينجا غريب كشم كردن كمك .... كمك .... |
نه ديگه زير ش نزن ديگه اون تاري ديد نه بابا اوضاع خيته فرار كرد. از مخمل ترسيد آخه مخمل خان بد جوري حالشو گرفت دلم براش سوخت. حيووني....
|
چيه فرگل جان اين حامدو كه ميبيني همين چند روز پيش از زير لگدو مشت اريانا و دلتنگ كشيدم بيرون يه كاري و شغلي بهش دادم اونوقت چنگ ميزنه ميبيني تو رو خدا خودش هم ميدونه كه در افتادن با تاري پلنگه يعني خودكشي حالا فعلا داره يه خورده شيرين كاري ميكنه عب نداره بخشش از بزرگانه
بعد هم من با اون فريما طرف نميشم چون يه خورده ..... عصباني و زود رنجه بابا بزرگي گفتن كوچيكي گفتن رعايت دوستي و نزاكت هم بد نيست خوب بچه ها به جاي اينكه به هم ديگه گير بدين راجع به مسائلي صحبت كنيد تا بيشتر بياموزيم نه فراموش كنيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
سلام من اومدمممممممممممممممممممممممممم مممممممم
برین کنار برین کنار نفتی نشینننننننننننننن:p وای از دست این تاری مگه اینجا عکاسیهههههههههههههههههههههه یکی به دادم برسه یه روز نبودم همه چی عوض شده |
كجائي تو نه جواب ميدي نه هستي از وقتي تاج گرفتي ديگه پيدات نيست خيلي از دستت عصبانيم:mad:
|
دیروز اومدم اوضاع سایت روبراه نبود همش قاط میزد منم رفتم اما دیشب تا دیروقت بودم
خب چه خبرا من نبودم که خرابکاری نکردی آبروداری کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از مشتریها پذیرایی کردی پول اضافه که نگرفتی؟ |
رزيتا جون اين غاصبين (فريما و حامد) در نبودت مي خواستن قهوه خونه رو تصاحب كنند تاري هم كه نبود فكر كنم كار داشت يه نفري جلوشون وايسادم ولي غريب كشم كردن ها :21:
|
قهوه خونتون اصلاً حال نميده مديريت قهوه خون باكيه؟ اين بعداظهريه يه چايي يه چيزي همينه كه آدمو مجبور مي كنيد باهاتون برخوردكنه (قابل توجه تاري)
|
خيلي خوب فعلا اينجا رو بچرخون تا من اين چند تا مزاحمو بندازم بيرون مانع كسب شدن
|
اکنون ساعت 09:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |