ممنون روژینا جون :)
امضای شما هم خیلی قشنگه:53: |
از زندگی از این همه تکرار خسته ام از های و هوی کوچه و بازار خسته ام دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام دل خسته سوی خانه تن خسته می کشم آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام بیزارم از خموشی تقویم روی میز وز دنگ دنگ ساعت دیوار خسته ام از او که گفت یار تو هستم ولی نبود از خود که بی شکیبم و بی یار خسته ام تنها و دل گرفته و بیزار و بی امید از حال من مپرس که بسیار خسته ام |
من این شعرو خیلی دوست میدارم مهرگان جون |
خواهش شکوفه خانوم جون، این شعره از امضای آقا مهدی بود :دی
اتفاقی دیدمش توی نت، منم ازش خوشم میاد :53: |
سلام
بازم اومدم همه خوبن خوشن سلامتن مینا که معلومه رفته پایتخت چند روزه خبری ازش نیست مهرگان مرسی بابت شعر اقا حسین غیبت رد شد برو یه فکری به حال خودت بکن مهدی اقا چطورن اقایون بیگ بنگ واریانا غایب غزل قبل از رفتن اجازه گرفت غیبتش موجه اس ;) |
سلام .. مهرگان گیان این شعره که گذاشتی چه شبیه غزل منه !!
|
به به سلام به روی ماه غزلی خودمون{شیت شدن}
دلتنگت بودی خوش امدی دختر :):53: |
صبر کن سهراب!گفته بودی قایقی خواهی ساخت!
قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم |
ترنم چرا یه ساعت بعد ِ من اومدی ؟؟ من گناه داشتم تهنایی خو .. : )
ای به قربون روی نشُسته ت بره غزل :دی دلم براتتتتتتتت تنگ شده ه ه ه ه ه آی گفتی .. سهراب منم خعلی هوس رفتن به سرم زده امروز صبحم دلم خییییییلی دریا خواست... من یقین دارم که پشت دریاها شهری ست ... اینم ببینی بد نیست : قایق مهرگان ایی شعره که گذاشتی خیلی شبیه غزلِ من بود دیشب هنگ کردم دیدمش. مخصوصا اولش و حال وهواش ..!! . . نقل قول:
|
نقل قول:
خیلی شعر زیبایی بود همچنان در حال خواندنش هستم غزل |
نقل قول:
درود دختر گل وبلبل و دریا... این شعره محمد علی بهمنی ...نکنه از روو دست تو نوشته :d...یه آلبومم بود داشتم یکی خونده بودش همین شعرو با چند تا دیگه از شعرای محمد علی بهمنی خیلی قشنگ بود خاطره انگیز بود ....الان نمیدونم کجا گذاشتمش....پیداش کردم میزارم.... این اولن ... دوما خب معلومه پشت دریاها شهری هست...اونور دریای سمت شما میشه روسیه وقزاقستان کلیم شهره. |
الو صدا میاد :d |
سلام بر دوستان پیسی سیتی بیگ بنگ حاضر منو دور نندازین که آتیش به پا میکنم {جشن پتو} مینا خانوم سلام :cool: اول اینکه ما هم شما نباشی غصه مون میشه :d و اینکه یزد و هوای بکر و باحال کویری شب صاف و ستاره .... الان یزد روزهاش هواش خوبه و شباش سرد و صاف کویر دیگه ! کویر صفایی داره برا خودش . من از این همه روحیه ای که شما دارید غبطه میخورم بابا دست مریزاد امتحان و درس و دردسر گرفتن بلیط و غصه غذا.......... الان من بودم مینشستم یه دل سیر گریه میکردم ! کلاً با استرس اینجور چیزا اصلاً سر و کار ندارین:d ایول روحیه جداً:cool: -------------------------------------------------------------------------------------- مهدی جون تو عزیز دلمی مخلصتم به مولا ! :d من همیشه به یادتم هر وقت هر کجا رفتی دیدی یه کلاغ بالا سرت داره میچرخه بدون از طرف من اومده فضولی :d اگه یاکریم دیدی بدون ممد آرزوی خوبی و خوشی برات کرده اگه زاغ دیدی بدون دلم برات تنگ شده اگه گنجشک دیدی بدون دلواپست شدم با مرام ................. من و آریانا همیشه پشتیبان تو هستیم به قول اون جمله معروف(همه برای 3 تا ، یکی برای دوتا :d ) و اینکه خیلی چاکریم ! ----------------------------------------------------------------------------------------- و آریانا من هم باهات موافقم پشت دریاها شهری است واقعاً پشت بوته ها کلاغی است ... و خر در چمن یونجه میخورد ! بیخیال بابا ! وقتی ادبی میشین شعر میگین من عمراً تو هفت آسمون امکان نداره هیچی از شعر و اینجور چیزا رو درک کنم ترانه چرا چون با یک ملودی همراه هست من از اول همه درس هام خوب بود غیر ادبیات :d ------------------------------------------------------------------------------ مهرگان خانوم شما امتحان شبکه تون رو چیکار کردین ؟ ادمین جون چیکار کرد این همه کلاس میزاره نمیاد فروم !:d راستی من هم بدجوری گرفتارم این ترم به غلط کردن عظما میفتم ! 20 واحد همش اختصاصی !من چقدر پوستم کلفته !:d ------------------------------------------------------------------------------------ پیشاپیش پنشنبه هفته بعد شب یلدای خوبی داشته باشید ! |
....
چقدر زود شب یلدا اومد .... ادمین اینا امروز ارائه داشتن، صبا خانوم غوغا به پا کرده با انگلیسی !!!!! خودش میاد بیشتر توضیح میده ادمین همه ش درس میخونه :دی ! همه ش! |
شکوفه
[آیکون ِ غزل سرخ می شود..] آریانا اتفاقا همون پریشب که پست زدم کز کرده بودم گوشه ی اتاقم غزل ِ بهمنی رو هی زمزمه می کردم ..... از خانه بیرون می زنم اما کجا امشب/شاید تو می خواهی مرا در کوچه ها امشب.. اما ایی غزلشو نشنیده بودم.. شاید چون من همه کتاباشو ندارم/گزیده آثارشو دارم فقط/ نگفتمم از رو دست من نوشته !! گفتم تعجب کردم که شبیه غزل منه ! این یک دوم.شهرِ پشت دریاهای سهراب اینی نبود که گفتی [آیکون ِ کتک کاری!!] الو الو مینا ؟ صدات تیکه تیکه میاد مینا.. باز که آنتن پرید !! اوهوم مهرگان گیان .. خیلی زود یلدا شد .... |
|
سلام بر همگی امیدورم خوب و سلامت باشین :53:
غزل خوشحالم چشمت بهتره :) مرسی ترنم و شکوفه که یادم بودین {پپوله} چرا خاله رزیتا باز غایبه _:2: از کوروش و صبا و مونا هم خبری نیست _:2: شاد باشید :53: |
نقل قول:
آقا سلام بفهمی نفهمی من فهمیدم چی گفتید! ولی آقا نه، هر چی فکرشو میکنم، نفهمیدم! میگم دوستان، کسی که به ما نگفت آخرش این تقویم سایت کجاس! اما دیروز تولد آقای فتاحی بود گویا شیرینی داده بودند، اما من نرفته بودم، به من نرسید_:2: نقل قول:
هستیم آقا، هستیم! فقط مه الان مثلا مریضم، نمیرم یونی یه هفته :21: |
سلام گلهای زیبای بهشتی http://blog.basidoon.ir/wp-content/uploads/00000008.jpgاقایون و خانمهای محترم. ایشالا که همیشه شاد و تندرست باشید اینم تقدیم به شما |
|
نقل قول:
خانم صبا ترکوند واقعا محشر بود من تنها کاری که تونستم بکنم این بود که بعد از ارائه شون یه 10 دقیقه فقط تحسین کنم و تشکر کنم کاری که وظیفه استاد بود اما خودش رو زد به کوچه علی چپ ما شاالله ماشاالله پرفکت بود خانم صبا ارائه ش لهجه شون بسیار عالی بود کاملا تفاوت و تغییر ایشون به نسبت ترم اولی که زبان عمومی داشتیم محسوس بود لهجه شون بسیار پرفکت و عالی بود و حدود 20 دقیقه بدون وقفه بدون تپق در مورد یکی از مباحث کامپیوتر (فایل سیستم) مطلبی رو به زبان انگلیسی ارائه دادند که تحسین همگان رو برانگیخت البته امیدوارم همکلاسیهامون واقعا دچار حسادت نشده باشند . عالی بود تبریک میگم بهشون و خوشحالیم که سایت پی سی سیتی از وجود چنین افراد باسواد و متمایزی بهره میگیره . برای همه ی خوبان سایت ارزوی موفقیت میکنم . |
میخوام یه شعر از حسین پناهی بزارم.شاعری که کمتر بهش توجه شده.
مگسی را کشتم. نه به این جرم که حیوان پلیدیست و بد است. و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است. طفل معصوم به دور سر من می چرخید,به خیالش قندم. یا که چون اغذیه ی معروفش,تا به آن حد گندم. ای دو صد نور به قبرش بارد.مگس خوبی بود. من به این جرم که از یاد تو بیروونم کرد ... مگسی را کشتم. |
نقل قول:
سلام دوستان بهارجون شعر خیلی قشنگی بود . شعرهای زنده یاد حسین پناهی خیلی جالب و خاصه... اینم یه شعر دیگه همراه با صدای خود حسین پناهی. http://tarabestan.com/wp-content/upl...ein-panahi.jpg دیوونه کیه؟ عاقل کیه؟ جونور کامل کیه؟ واسطه نیار، به عزتت خمارم حوصلهی هیچ کسی رو ندارم کفر نمیگم، سوال دارم یک تریلی محال دارم تازه داره حالیم میشه چیکارهام میچرخم و میچرخونم ٬ سیارهام تازه دیدم حرف حسابت منم طلای نابت منم تازه دیدم که دل دارم، بستمش راه دیدم نرفته بود، رفتمش جوونهی نشکفته رو٬ رستمش ویروس که بود حالیش نبود هستمش جواب زنده بودنم مرگ نبود؛ جون شما بود؟ مردن من مردن یک برگ نبود؛ تو رو به خدا بود؟ اون همه افسانه و افسون ولش؟ این دل پر خون ولش؟ دلهرهی گم کردن گدار مارون ولش؟ تماشای پرندهها بالای کارون ولش؟ خیابونا، سوت زدنا، شپ شپ بارون ولش؟ دیوونه کیه؟ عاقل کیه؟ جونور کامل کیه؟ گفتی بیا زندگی خیلی زیباست؛ دویدم چشم فرستادی برام تا ببینم؛ که دیدم پرسیدم این آتش بازی تو آسمون معناش چیه؟ کنار این جوب روون معناش چیه؟ این همه راز، این همه رمز این همه سر و اسرار معماست؟ آوردی حیرونم کنی که چی بشه؟ نه والله! مات و پریشونم کنی که چی بشه؟ نه بالله! پریشونت نبودم؟ من، حیرونت نبودم؟ تازه داشتم میفهمیدم که فهم من چقدر کمه اتم تو دنیای خودش حریف صد تا رستمه گفتی ببند چشماتو وقت رفتنه انجیر میخواد دنیا بیاد، آهن و فسفرش کمه *** چشمای من آهن انجیر شدن حلقهای از حلقهی زنجیر شدن عمو زنجیر باف زنجیرتو بنازم چشم من و انجیرتو بنازم دیوونه کیه؟ عاقل کیه؟ جونور کامل کیه؟ http://tarabestan.com/files/logos/download.gifدانلود شعر «دیوونه کیه، عاقل کیه»dl: با صدای حسین پناهی |
|
http://www.irancaves.com/images/gall...Caves.com).jpg
http://www.irancaves.com/images/gall...Caves.com).jpg دلم میسوزد از باغی که می سوزد ببینید با سند هویت تاریخی مون چکار کردیم ازدست مجسمه ی شاپور اول هم نگذشتیم 10سال دیگه کل مجسمه رو دیگه نمی بینیم این فقط یه نمونه است از هیچکدوم از اثار باستانی مون به درستی مراقبت نمی شه این فاجعه است که اینجوری میراث ملی مون رو نابود میکنیم کاشکی یه ذره از غربی ها یاد بگیریم که برای تاریخ گذشتگانشون چگار می کنن |
ما رفتیم تو تاپیک مربوط بای بای
__._,_.___ |
|
فرهنگ
سلام به همه دوستان |
نقل قول:
منم میگم خوش اومدید به امپراطور آقا خسته نباشید از کار زیاد من آشغال بیرون نمیریزم:d باید نام ببری:21: |
سلام دکی |
نقل قول:
مگه مهرگان گیان چش شده ؟؟؟؟؟؟ فعلا" علی الحساب یک گل گاو زبان دم کنه بخوره تا ببینیم چه میشود;) آقا شما نام ببر ما و لنگه مان ی کاری میکنیم :d اگه جرات داری نام ببر:21::21::21::21::21: |
|
نقل قول:
نقل قول:
ممنون که به یاد من بودید. خیلی بی حالم، خیلی . . . شکوفه خانوم گفتید گل گاو زبان یاد اینا افتادم: مامانم اینقد جوشونده بهم داده: گل گاو زبان، جوشانده گل بنفشه!، بخور گل بابونه، چای کوهی، چای سبز، چای ترش!، از دست عرق کاسنی در رفتم والا اگه میخوردم از بس تلخه این گیاه .... اوه ...... امیدوارم کار هیچکس به کاسنی کشیده نشه هر چند گفته میشه درمان هزار و یک درده . . .تا اسمش میاد، میگم: خوب خوب شدم! منکه چیزیم نیست! دکتر هم گفت یه هفته فقط بنوش و استراحت کن! منم از خدا خواسته! ..... امیدوارم همگی در صحت و سلامت کامل باشند :) |
[
سلام به همه دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه مهبا جون کمرت خوبه؟ مهرگان گیان بهتری؟ شکوفه جون دندونت چطوره؟ جناب بیگ بنگ دیروز دندون پزشکی رفتی؟ ترنم جان احوالت؟ آقا مهدی خوبی؟ حسین آقا احوال شما؟ مینا جیگیلی جون منم بینهایت دوست دارم غزل عزیز شعر بسیار زیبایی سرودی آریا جان کجایی؟ امپراطور هم که پاتوق رو منور ساختن سوسانو جان تبریک تبریک فرانک جان خوبی؟ روناک چطوره؟ خاتون خانوم که کم پیداست فرگل جان کجایی دختر؟ هانی خانوم "اگه اشتباه نکنم شبهای بهاری" خیر مقدم آقا سهراب ضمن خیر مقدم و تشکر از مطالب جالبتون و از اینکه در تاپیک مناسب مطالب رو میزارید، بازم به این تاپیک سر بزنید |
سلام برهمه |
سلام
نقل قول:
من بچه دبیرستانی ام درس نمی خونم چه برسه به پارسا که دبستانیه.:d بذار بچه خوش باشه {شیت شدن}هر وقت احساس کنه باید بخونه ،می خونه.;) از جمله خودم که درسام تلنبار میشه روی هم تا شب ول می چرخم بعدش مجبورم تا 2 بیدار بمونم درس بخونم.:d |
نقل قول:
آخر سال هم یه نگاه به معدلت کن ببین چند میشه :d زبونم لال پشت کنکور میمونیا .... |
|
نقل قول:
مهم اینه که سر کلاس گوش بدی خرخونی کردن که ملاک نیست:d آقا من رفتم درس بخونم. شکوفه جون حرص نخور دیگه ، پارسا مامان پیر نمی خوادا:d بای بای |
سلام آقا |
اکنون ساعت 11:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |