آنکه از دشمن داشتن می ترسد ، هرگز دوست واقعی نخواهد داشت |
|
|
|
از چارلی چاپلین پرسیدند خوش بختی چیست؟ پاسخ داد : فاصله ی این بدبختی تا بدبختی بعدی خوش بختی است. |
قلبت را به کسی بسپار که قلب همه هستی برای او می تپد. |
زندگی با رویا گناه نیست. آنچه اشتباه است فرورفتن به رویاست و بیرون نیامدن از آن. هیچ رویایی . تخیلی و عقیده ای اگر نتواند سهمی در ساختن زندگی انسان داشته باشد . چیزی جز عقیده .خیال و رویایی باطل نیست.. |
دنيا اين جوريه ديگه: اگه گريه كني ميگن كم آوردي ، اگه بخندي ميگن ديوونست ، اگه دل ببندي تنهات ميزارن ، اگه عاشق بشي دلتو ميشكنن ، با اين حال بايد لحظه اي را گريست ، دمي را خنديد ، ساعتي را دل بست و عمري عاشقانه زيست |
مرگ از زندگی پرسید : آن چیست که باعث می شود تو شیرین و من تلخ جلوه کنم؟ زندگی لبخندی زد و گفت : دروغهایی که در من نهفته است و حقیقتی که تو در وجودت داری ! |
اهالي دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود، همهء مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يک پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني ايمان |
دیدی آخرش تابستون اونقدر غصه ی ما رو خورد که پاییز شد! ببین تو یادت نیست من کجای دفتر خاطرات پاییز سال گذشته نوشتم و زیرش رو امضا کردم که سرخی من از تو و زردی تو ازمن؟ که هنوز مهر نشده روی خط نه چندان صاف سرنوشتمان زرد کشیدند. خلاصه از قدیم و دور گفته اند و میگویند که پاییز فصل عاشقهاست من را به این روزکه نمیدانم چه رنگی است نشاند! به عاشقیم یقین دارم که مینویسم و گمان میکنم اگر تبریک تولد پاییز را ننویسی باید به عاشق نبودنت یقین کرد. مهم نیست اصلا فدای سرت که یک تابستان دیگر گذشت و باز هم معجزه نشدو تو نیامدی به قول خودت صبر را با وفاداریمان تا پاییز بعد شرمنده می کنیم شاید از بس رو سفید شدیم پاییز آینده جای باران برف در سرزمینمان بارید.... |
به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است |
سر قبر شخصی نوشته شده بود : کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر بدهم وقتی بزرگتر شدم متوجه شدم که دنیا خیلی بزرگ است من باید کشورم را تغییر بدم بعد ها کشورم را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم . در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم . اینک من در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم |
گوته مي گويد: «اگر ثروتمند نيستي مهم نيست، بسياري از مردم ثروتمند نيستند»، «اگر سالم نيستي، هستند افرادي که با معلوليت و بيماري زندگي مي کنند»، «اگر زيبا نيستي برخورد درست با زشتي هم وجود دارد»، «اگر جوان نيستي، همه با چهره پيري مواجه مي شوند»، «اگر تحصيلات عالي نداري با کمي سواد هم مي توان زندگي کرد»، «اگر قدرت سياسي و مقام نداري، مشاغل مهم متعلق به معدودي انسان هاست»، «اما، اگر «عزت نفس نداري»، برو بمير که هيچ نداري |
فردا و ديروز با هم دست به يکي کردند ديروز با خاطراتش مرا فريب داد و فردا با وعده هايش مرا خواب کرد وقتي چشم گشودم امروزم گذشته بود |
ابر بارنده به دريا مي گفت من نبارم تو کجا دريايي , در دلش خنده کنان دريا گفت ابر بارنده تو خود از مایی |
پرسيدم : عشق چيست ؟ گفت : آتشي است . گفتم : مگر آن را ديده اي ؟ گفت : نه در آن سوخته ام |
دست هايي که "کمک" مي کنند مقدس تر از لب هايي هستند که "دعا" مي کنند |
امروز همان فردايي است كه ديروز نگرانش بوديم |
|
|
خواستم خودمو گول بزنم |
ما در پی زندگی و اجل در پی ما می تازد
یک کیلو باش ولی آدم باش_:2: |
سعي کن مثل خورشيد زياد نور ندي چون همه از نورت استفاده مي کنن ولي اصلا نگات نمي کنن؛ سعي کن مثل ستاره کم نور بدي تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن |
ويليام شکسپير ميگه: هميشه به کسي فکر کن که تو را دوست داشته باشد نه به آن کسي که تو او را دوست داشته باشي |
افکار آدمی همان است که می اندیشد
|
نقل قول:
|
نقل قول:
اینو باید از خود اتمسفر بپرسید که این جملرو گفته. |
|
كاش مي شد سه چيز را از كودكان ياد بگيريم: بي دليل شاد بودن و پاي كوبيدن* هميشه سرگرم كار بودن و بيهوده ننشستن* حق و خواسته خود را با تمام وجود خواستن و فرياد زدن |
|
سهراب گفتي :چشمها را بايد شست...... شستم ولي !......... گفتي: جور ديگر بايد ديد....... ديدم ولي !.............. گفتي زير باران بايد رفت........ رفتم ولي !............. او نه چشمهاي خيس و شسته ام را.. نه نگاه ديگرم را... هيچ کدام را نديد !!!! فقط در زير باران با طعنه اي خنديد و گفت: " ديوانه باران نديده |
مردم اغلب بی انصاف ٬ بی منطق و خود محورند ولی آنان را ببخش . اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش . اگر موفق باشی دوستان دروغین ودشمنان حقیقی خواهی یافت ولی موفق باش . اگر شریف ودرستکار باشی فریبت می دهند ٬ ولی شریف و درستکار باش . آنچه را در طول سالیان سال بنا نهاده ای شاید یک شبه ویران کنند ولی سازنده باش . اگر به شادمانی و آرامش دست یابی حسادت می کنند ولی شادمان باش . نیکی های درونت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش . بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد. و در نهایت می بینی هر آنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم ! |
کاش ممکن بود که شما از عطر زمین تغذیه می کردید و همچون گیاهان هوازی تنها با نور پرورش میافتید. اما هم اکنون که شما برای زیستن باید به کشتن تن در دهید و کودک نوزاد را از شیر مادرش دور کنید تا تشنگی خود را فرونشانید ، بگذارید این کار شما عبادت باشد ، بگذارید تخته کشتارگاهتان محرابی باشد که آنجا پاکان و معصومانِ دشت و جنگل را به خاطر گوهری در آدمی که از آنها پاکتر و معصوم تر است قربانی می کنید . |
|
|
|
آنانیکه همیشه در آرامش هستند لاابالی ترین آدمهایند . ارد بزرگ |
|
|
اکنون ساعت 10:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |