![]() |
نقل قول:
|
نقل قول:
کوره که م{جشن پتو} |
السلام علیکم:d:d:d{شیت شدن} |
?????????????????????? سلام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
سلام منيش هاتم خاصين گشگسبان
|
هزار بار امدم نبودید
|
له زهیو ئهسرهیل واران ههلکهنیدهم خهم دیوری وههاران ههلکهنیدهم غهریبی کهیده کوولم چیو مهلیوچگ سفیدهی سوو له داران ههلکهنیدهم گلاراو ئهر بکهم مهینم مهکهن دی هنای هیوری له شاران ههلکهنیدهم هه چیو کهنگلاشنگی دهیدهم وه واوا له ملک سهوز جاران ههلکهنیدهم خهیالی ئهسپ رهم کردی وههاره هه چیو تهنیا سواری ههلکهنیدهم |
همشهر های گل بلبل عرق بیدمشک سراب قنبرو البالو و هلو بیاین به تاپیک کلکل بحرفین
|
سلام به همه ماشاالله اینجا چه قدر شلوغ شده
خیلی خوبه که اینقدر پر رونق باشه اما یه پیشنهاد به کورش : بهتره برای مدیریت بحثها یه مقدار تنوع هم باشه مثلاً یکی مثل من خیلی معنای اصطلاحاتو نمی دونه و بعضی ها شاید مثلاً تاریخ و خوب نشناسن و ... بعضی ها شاید ترجیخ بدن موضوعات روزانه و معمول رو درباره ش صحبت کنن و و و ... تجربه نشون داده که بحثهای اینجا به مدیریت احتیاج داره و اینکه موضوعی مطرح بشه که بقیه درباره ش صحبت کنن اما برای اینکه جو سنگین نباشه بهتره یه مقدار گستردگی موضوع رو هم لحاظ کنیم نمی گم تا حالا این طوری نبوده اما فکر میکنم برای اینکه این قسمت به سمت و سویی پیش بره که همه ازش لذت ببریم این کار لازمه |
سلام همشهری های محترم
از سوالای دانه من فقط گزینه چهارم رو می دونستم که الان می خوام معنیشو بگم هفت کوست بکفه همانطور که زاگرس عزیز گفت یک نوع دعای شره که در کل به معنی مردن یعنی به کسی بگی ای بمیری هی در بین یه طایفه از کردها رسم بر اینه که وقتی کسی میمیره کوس یا رحل یا طبل و دوزله میزنن حالا کوست بکفه یعنی کوس بیافته جلوی پای خودت یعنی بمیری البته این اصطلاح در بین کردهای کلیایی رواج نداره اینکه من از کجا فهمیدم بماند حالا دانه نیم نمره بده خدا مالت آوا بکاد |
اکنون ساعت 10:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |