- رزیتا خانم شکر شما حال شما که خوب باشه ما هم ---مثلا خوفیم دیگه :)
-شکوفه جان کلاس چنده پارسا فک کنم همراش بری جلو یه بار دیگه دیپلم بگیری :d -روژینا هم فک کنم ادبیات و شیمی 20 بگیره ما بقی درسها رو 20 بدون 2 :24: |
نمره هاش بد نیست امروز که دیکته بیست شد تا حالا هم از 18 کمتر نشده من اصلا" با نمره مشکلی ندارم
من دلم میخواد خودش درس بخونه دلم میخواد به من متکی نباشه پارسا تا من پیشش نشینم درس نمیخونه من اگه خودش بخونه و 15 بشه راضی ترم تا با من بخونه و بیست بشه آقا حسین الان کلاس چهارمه و راست میگی ی دور دیگه باید دیپلم بگیرم مهدی جان امروز آمپول اضافی نداشتم الان بهترم:d ولی گرز هم گزینه خوبی هست |
رزیتاااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا ؟؟
{قیژه} چشمام صورتی شد خواهر به منی که با چشم درد وحشتناک میام پی سی، رحم کن عزیزم! _:2: |
یکی منو سیاه کنه:)
|
اون وقت شب میشه همه جا تاریک میشه جلو پامون رو نمیبینیم میافتیم توی چاه پی سی سیتی :d
|
نقل قول:
|
سلام بر بروبچ
حاج مهدی یه چیزی بده حال ما رو جا بیاره شکوفه خانم خدایی هر وقت پستت رو خوندم به یکی گیر دادی کاری جز گیر دادن بلد نیستی |
نقل قول:
مثلا" حاج مهدی چی بده حال شما رو جا بیاره؟؟؟؟؟؟:rolleyes::rolleyes::rolleyes: آقا ی کاری نکن که بهت گیر بدم شما هم ی کار میکنی که بهت گیر دادن همچین حال میده:24::24::24::24::24::24::24::24: ولی خوشم اومد که منو شناختی;) ببین تو خونه ازم چی میکشن:d:d:d:d:d |
ماششششششاالله سرعت همه! در حد لالیگا! |
نقل قول:
جانا سخن از زبان دل ما گفتی:d |
یادم رفت اینو بنویسم، خاله رزیتا مه یَک عشقی مُکُنَم وَختی مینم ای هَمه پستای شما درباره کرماشانه! |
رزیتا خانوم سلام
آره رفتم دندون پزشکی و آخرین سیاهه رو برکندم از دندان ! خلاصه باز دوباره گفت برو عکس از هر کدوم از دوندونات بگیر جداگانه اسم عکسش رو یادم رفت طرف مثل اینکه خوشش اومده میخواد ما رو موندگار کنه تو مطبش ! اون دفعه چنان فکم رو کشید میخواست توی دندوم نمیدونم گلاس چیچیه بزاره بعدش هم میگفت اسید و از اینو نمیدونم g5 از این گفت که من فقط چشمو بستم تا این کابوس هر چه زودتر تموم شه اینقدر دهنم رو باز کرد که نزدیک بود فکم در بره ! خلاصه مسواک بزنین که کارتون به دندون پزشکی فقط به چکاپ بکشه وگرنه به دندون پر کردن هیچ رقمه عادت نخواهید کرد ! ---------------------------------------------------------------------------------------------- ادمین هم که اومد و گفت عنوان بزارید برای پستهاتون بچه های بد !{B Adabi}{قاط} کوروش عصبانی نشو داداش من چاکرتم اینقدر حرص میخوری آخرش کار دست خودت میدی ها _باوکه-رو میدونم که به طرز دهششششششششتناکی در حال درس خوندن هستی ! بخون که منم دارم میخونم ، بخون که من اگه نخونم این ترم پدرم در میاد :d --------------------------------------------------------------------------------------------- مهرگان خانوم داداش نعمته اگه خواهرا میدونستن داداش چیه همشون چن تا چند تا میخواستن ! :d بچه دبستانی اصلاً تا سوم راهنمایی باید راحتش بزاری ولی بعد از سوم باید پوستشو بکنی مثل مامان من !:d ------------------------------------------------------------------------------------------ خدمت شما عرض شود : مدتی در خدمت شما نیستم (با صدای بلندگوی فرودگاه بخونید !) شوخی کردم بابا گفتم یه تیریپ ادمین بیام کوروش منو بااانند نکنی اینقدر بهت گیر میدم ! از روی محبت قصد و غرضی نیست !:d اینقدر درس نخون دیگههههههه{قیژه} |
|
سلام به همه دوستان |
سلام بر همه ی عزیزان
امیدوارم همگی سر حال باشین و شاد و سلامت من هم خوبم کمرم هم خیلی بهتره ممنون از احوال پرسی شما عزیزان ولی باز هم برای یک مدت ده روزه در خدمت شما نیستم دلم براتون خیلی تنگ میشه مواظب خودتون باشین دوستتون دارم |
نقل قول:
سهراب چی زدی ؟ نکنه توپ توپی ؟! چی بیاره بخوریم ، من هم هستمااا ;) -- آقا شکوفه به پستم گیر داد گفت چرا 2 تا 2 تا تاپیک میزنی مرافه گفتم والا من نزدم ، من یه تاپیک زدم نمیدونم چرا شده دو تا {داش مشتی} یه اشتباهی توی خود سایت شده . _:2: خدا به داد پارسا برسه :d |
قهوه خونه - درد دل - همفکری - بحث داغ
سلام به همه دوستان عزیز |
نقل قول:
حالا کی قراره بان بشم ؟ {شیت شدن} وقتی برگشتم دوباره جشن پتو دارم .. آره ؟ {جشن پتو} |
مخلص داش حسین:cool: |
سلام به همه |
نقل قول:
آب ، برق ، گاز ، تلفن ، اینترنت +ADSL2 همه چی داره ؟ آدرس بده اول برم نگاش کنم :) |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
(سازمان حمایت از بانوان پی سی :d) نقل قول:
|
اینجوری میخوای با خودت خلوت کنی؟!!!
چته غزلی؟:) |
سلام به دوستان گل
شکوفه جون قربونت بشم من گله ای ازت نداشتم از راهنمایی هایت هم ممنونم :o خواستم بگم خودتو زیاد درگیر نکن من نگران سلامتیت هستم. آقا مهدی و رزیتای عزیز از خوش آمدگویهای شما ممنونم امیدوارم تو این سایت دوستان خوبی برای هم باشیم.{پپوله} |
نقل قول:
نفمیدم راسیاتش... |
ای سردسته تفنگدارها :d من اگه موبایل فروشی داشتم :rolleyes: |
آقا چیه موبایل فروشی ! دردسر خالصه
تعمیراتش هم که از فروشش پر دردسر تره فقط خرید و فروش گوشیهای کارکرده قابل صرفه . داش مهدی پایتم فلش نوکیا هم 7000 تومان میگیریم :d |
ای گرانفروش:d فلش 4000 تومنه
ساقی جون بیا دیگه خواهر، غیبتت بسیار طولانی شده مهرگان میای سری میزنی و دریغ از یک پست غزل جان تو فکرش نرو، تازگیا لب دریا رفتی گلم؟ منم نرفتم:d |
به به |
بچه ها های :d |
|
سلام بر همگی:24::53:
خرابتونم رفقا:cool: عصبی نشو مینا خانوم بچه ها یکی یکی دارن میان{پپوله} اقا مهدی از همکارت طرفداری میکنیمرافه خاله رزی راست میگه گرون فروشه گوشی X6لفلش میده رضا عسکری 345000تومن بعدشم بهش می خنده {قیژه}کجایین چرا کسی پیداش نمیشه{قاط}{قاط} |
|
آقا مهدی دو ماه پیش فلش کردم |
آقا کی میگه من گران فروشم همین دیشب به ای مهدی اچ ای وی یه گوشی p910 اریکسون دادم 20 تومن گرونه ؟! خدمات تعمیرات واسه دوستان گذاشتم رایگان .
رزیتا گیان شما هم گوشی بیار مشتری شو فلش مجانی خوفه ه :d درود به داداش مهدی که همه جا هوای منو داره . بیا جلو یه ماچ آبدار بده داش مهدی :53: |
|
سلام رفقا !
|
سلام بر دوستان گرامی مینا خانوم ، مهدی عزیز (فدای مرامتم:cool:)
مهرگان خانوم و آریانا که الان دارم تو فروم میبینمش و ادمین که به به! دوباره برگشته به فروم و من میدونم این یه حرکت به جلو هست الان همه درساش رو خونده و برای رد گم کنی اومده فروم و خدمت شما عرض شود رزیتا خانوم که همیشه انرژی مثبت هستند و روحیه میدن به امثال دانشجوهای پنچری مثل من واقعاً مرسی و سلام بر حسین عزیز و سهراب از شیراز . و شکوفه خانم و همه دوستانی که در این فروم هستند -------------------------------------------------------------------------------- مینا خانوم من الان دارم مراحل عرفان رو طی میکنم کلاً تو فضا هستم:d اکثر مواقع چون چند تا درس رو باید با هم بخونم آخرسر که از سر جزوه بلند میشم شروع میکنم به گفتن چرت و پرت ! نمونه مثالش هم دیروز صبح بود که به یکی از دوستام ساعت 4 صبح زنگ زدم براش داشتم شعر میخوندم دوستم از پشت گوشی صدامو ضبط کرد بعداً رفتم دانشگاه بهم بلوتوث کرد و قشنگ تا یه 2 ، 3 ساعتی داشتم فقط میخندیدم :24: گاهی اوقات بدجوری شفت میشم ! یه کارهای میکنم که خودم خبر ندارم مثلاً عجله داشتم برای خوردن شام و رفتم سر سفره که رو میز پهن بود حالا مادر و پدرم هم نشستن : غذا کله پاچه از بیرون و کتلت دست پخت مادرم ، آش رشته نذری و 4، 5 نوع غذا بود سرجمع ....... رو میز فکر میکنید من داشتم چی میخوردم ؟ نون و دوغ :d بعد مامان ، بابام همینطوری 5 دقیقه داشتن تماشام میکردن :d خلاصه اینقدر بگم که دارم بکس و باد میکنم دیگه ! تا ببینیم چه شود ! شما هم موفق باشید در دروس خودتون انشاءالله :77: --------------------------------------------------------------------------------------------- چرا جدیداً همه عینکی میشن یا چشماشون ضعیف میشه ؟ تو خانواده ما هم پدری و هم مادری همه عینکی هستند ! فقط من یه دونه عینکی نیستن شاید این عامل موروثی نباشه و ما به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی به چشمامون صدمه میزنیم یادتون باشه سلامتی نعمتی هست که تنها زمانی که از دست بره ارزششو میفهمید همیشه قدر سلامتی خودتتون رو بدونید و اگر دعایی برای کسی میکنید اول براش آروزی سلامتی براش بکنید |
دورود به همه ی دوستان :53:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
زیر سایه یزدان ...چه خبر از کرمانشاه رزیتا جان ؟ نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اولن خیر مقدم میگم حضورتونو با تاخیر....امیدورم از نزدیک با هم.. در این تاپیک آشنا بشیم... نقل قول:
............. به بقیه دوستان شکوفه خانم ...ترنم ...ابریشم ومهدی هه و حسین و آنا اله آبها الیه راجعون و سهراب هژی چطوری؟ ..کوروش و نجمه و ستاره و گلبرگ و سایر دوستان شروین و سنبل مینا مهرگان و فرگل و صبا و غیره و غیره دورود میفرستم :53: |
آریانا اشتباه نکن من آخر درک و استدلال زیر این پوسته ظاهری یک دنیا مفهوم و رازهای سر به مهر هست که نمیتونم بیانش کنم ، خلاصه اینقدر و بهت بگم که علم الان داره از وجودم سرریز میکنه دیگه :d چیکار کنیم همه که آی کیوشون 250 نمیشه :65: |
اکنون ساعت 01:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |