رزيتا خيلي ممنون واقعاًً خوشمزه بوددست پخت خودته ؟:41:
|
چی میخواین از جون این برادر شکموی من:p
ددددددددد اگه این نباشه باید هرچی غذا هست بریزیم دور:21: دیگه خندق مثل این از کجا بیاریم:D |
رزيتا اخه مگه مه برارت نيستم ارا ايقد من پيش اي بچه ها ضايع مكني دوست داري برم بي برار بشي ها نه بگو هاااااااااااااااا ميخواي هاااااااااااااااااا نه هااااااااااااااااااااااا
|
سلام
رزیتا خانم اگه تاری از او کتلت چیزی گذاشته یکمی هم به ما بدین مردیم از گشنگی :d |
حامد خان بفرمایین
ببخشید بدون مخلفاته تاری به همه چی ناخنک میزنه:phttp://www.hanifworld.com/Feb-ghaza/19-Kookoo.jpgه :p نقل قول:
ولی یه خورده خودتو کنترل کن چاقی زیاد هم خوب نیست آخه یه جورایی هم به من حق بده معده ت خیلی بزرگ شده فردا پس فردا بخوایم برات آستین بالا بزنیم هیشکی نگامونم نمیکنه ها آ الهی آبجی دورت بگرده مراقب سلامتیت باش قهوه خونه ورشکسته میشه به جهنم بی برادر نمونیم |
باشه خوشكگم منم دارم ميرم كلاس يوگا يه دوري لاغري حادم ميخوام برم تا حالا وزنم رسيده به 72 كيلو ببينم ميتونم برم زيز 45 كيلو خوبه اگه تو اخر منو با اين حرص و جوش و رژيم به كشتن ندادي حالا ببين كي گفتم_:2:
|
تاری نمیشه هر جا که میری عین کمباین همه چیو قورت ندی یه کم به فکر بقیه باش شکمت پاره می شد اگه یه کم از اون مخلفات هم برای مخمل می زاشتی مرافه
رزیتا جون دست درد نکنه خیلی خوش مزه بود دست پخت خوبی داری ها :41: |
نقل قول:
|
سلام برو بچ کجایین گنجیشک هم اینجا پر نمی زنه
|
من هستم
رزیتا 2 همیشه اینجاها پر میزنه:p |
اکنون ساعت 07:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |