اِ اِا ِ ! سلام کردماااااا .......
اصن من میرم معتاد میشم ! |
نقل قول:
نقل قول:
|
|
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول میخواستم بگیرم خیلی سخت بود بچه هااا |
سلام به همه |
اقا سلامم |
نقل قول:
|
نقل قول:
ممنونم..:d فقط مشکل اینجاس من تا اون موقع نیستم |
درود بر همه دوستان عزیزم در پی سی سیتی
یه ترانه مهمونتون میکنم اومدم از هند اومدم بی غم و رند اومدم اومدمو باز اومدم خیلی سر افراز امدم منم که دلشاد اومدم بی غمو ازاد اومدم به عشق شیرین اومدم مثال فرهاد اومدم شب عید است و یارم چغندر پخته می خواهد یادش می رود من گنج قارون زیر سر دارم امان................ کی فکر پول و قرونم؟ آخه پسر قارونم میدونم و خو ب می دونم می تونم و خوب می تونم خیلی بی غمم می دونه ننم الکی خوشم بی خیالشم تو به پولات می نازی و هر جا می ری باد می کنی کی تو به ما ها بیچاره ها آواره ها یاد می کنی؟ اومدم از..... |
مهدی اچ ای من نوشتشو قبول ندارم همین الان با صدای خودت بخونش -- همینجا :)
|
ساعت ده دقیقه مانده به 2 ، نمیشه این موقع خواند
بزار برای صبح |
نقل قول:
|
نقل قول:
تو بخون شهریاری با من ..:d |
مردم آزار
نقل قول:
|
برین بخوابین مردم !
من ساعت 3.15 پاشیده شدم از خواب که اسمبلی بخوانم تا 4 خوندم و دیگه الان اومدم توی نت !. |
بخون ، بخون ادمین جان که نمره های خوب بگیری زود فارق از تحصیل شی و از دست این دوره لیسانس زپرتی راحت بشی !
--------------------------------------------------------------------------------------- بابام آملی هست ! و من عاشق آمل هستم ! ولی متاسفانه تو آمل نمیشینیم دوست دارم منو آملی بدونین ! توی آمل سیستم قومیتی هست و ما هم جزو یکی از اقوام معتبر اونجاییم !ولی ما یه جا دیگه میشینیم !:d مادرم به شرطی گذاشت بیام که نه فامیلیمو بگم و نه اسممو ! و نه مکان زندگی و چند وقت پیش که متوجه شد اسممو گفتم شروع کرد گیر دادن ! من از همه شرمنده ام از همه دوستان عذر خواهی میکنم که مشخصات کاملم توی فروم نیست یه وقت فکر نکنین اوووههه این کیه چقدر خودشو میگیره ! نه اینطوری نیست داستان یه چیز دیگه هست ! من تو این فروم میمونم وقتی مستقل شدم و از کنترلهای مادرم راحت شدم اون موقع کامل خودمو معرفی میکنم ! ولی بابام اینطوری نیست . هر چند بابام اون دوره که کامپیوتر ها بوقی بودن ، زبان ماشین رو به عنوان تفنن میرفت پیش دوستش یاد گرفت و با زبان c , turbo pascal برنامه هایی میینویسه که آدم انگشت به دهن میمونه و الان به راحتی میتونه با دلفی و c++ کار کنه ! با لینوکس هم بلده کار کنه و یکبار جلوی چشم من رمز یوزر ویندوزمو عوض کرد آخرش هم نفهمیدم چطوری این کارو کرد ! نه سی دی و نه فلاپی نمیدونم شاید تو کامپیوتر کی لاگر گذاشته بود که بعید میدونم اگه باشه من متوجه نشده باشم در هر صورت چند بار ازمون زهر چشمو گرفت !:d پدر من از من کامپیوتر بهتر بلده و کارههایی میکنه که شاخ در می آرم الان 55 سالشه . ولی من از مادرم بهتر بلدم ولی اگر مامانم شک کنه میره پیش بابام اونوقت من پدرم در میاد ! برای جمع بندی : مکان یه جاهایی همون دور و برا ! دایره ای به شعاع 250 کیلومتر ------------------------------------------------------------------------------------------------////////// درس بخونین من هم پاشم برم درسمو بخونم ! |
سلام
از دیشب تا حالا یه تاپیک در بخش مطالب آزاد پیشنهاد دادم که مربوط به کمک به یه نوزاد دو ماهه است. یعنی اینقدر بی اهمیت بوده که هنوز تایید نشده یا هنوز مدیر بخش برای چک کردن بخشش وقت نکرده بیاد؟ با تشکر فریبا |
ها ها ههه :d |
نقل قول:
با تشکر فریبا |
|
سلام به همه دوستاي عزيزم ، جميعا" خسته نباشين مخصوصا كارمندا كه هنوز يا سركارن يا تازه اومدن
نقل قول:
|
|
نقل قول:
|
سلام و دو صد بدرود |
نقل قول:
|
خودم به یادتم خواهررررر:53::53::53: |
|
ههههه تست هوش بود :21:
خودنویس با قلم، زمین تا زیر زمین توفیر داره :d تفنگداران! آماده باش! :21: کلانتر! ستاره هامونننننن :24: |
خیلی واسم جالبه که همه از روی پست من میپرن. دیگه تعجب نمیکنم از بی خیالی مردم توی خیابون نسبت به چیزایی که اطرافشون میگذره.
با تشکر فریبا |
من در خانه نشسته بیدم با صدای بلند سه تفنگ دار رو صدا کردین اومدم :d |
|
با عرض سلام خدمت فریبا خانوم، مدیر اسبق بخش خبر |
نقل قول:
http://p30city.net/showthread.php?p=234616#post234616 با تشکر فریبا |
با عرض پوزش از فرانک خانم مدیر بخش مطالب آزاد
بعد از 17 ساعت پست فریبا خانم به دلیل اهمیت موضوع بدون هماهنگی با شما تأیید شد |
نقل قول:
اره مخلوط معادله و مثلثاته یکم به مخت فشار بیاری متوجه میشی:d:d:d |
نقل قول:
اما منظور من از پرش از روی پستم (دیگه عادت کردم همه چی رو قبل از اینکه مورد سوء برداشت بشه تو این سایت توضیح بدم!) این بود که در حالیکه من در پستم خبر از یه تاپیک در مورد یه نوزاد رو به مرگ بود بقیه دوستان بدون حتی ذره ای احساس همدردی به بحثهای خودشون مشغول شدند. من کسی رو به تمسخر نگرفتم و برعکس اینطور درک کردم که این نوشته من بود که با بی توجهی به تمسخر گرفته شد. با تشکر فریبا |
از مدیر پیشکسوتی مثل شما بعیده که هنوز نمی دونید پستی که نامرئیه فقط برای افراد ارشد قابل رویئته و دوستان در این تاپیک هیچگونه اطلاعی از پست شما نداشتن |
نقل قول:
من به اون مدیر جسارتی نکردم فقط گله کردم که چرا از دیشب تا حالا با این که موضوع تاپیک من یه موضوع حیاتی بود کسی نیست بهش رسیدگی کنه همین و بس. من پیام خصوصی خودم رو به مدیر بخش دادم و ازشون هم خواهش کردم که بمحض ورود تاپیک رو زحمت کشیده تایید کنند. پست من در این تاپیک لزوما به این معنی نبود که باید حتما شما یا بقیه مسئولین اون تاپیک رو تایید کنند. این فقط یه گله ساده بود که از قرار همینطور داره کش پیدا میکنه! با تشکر فریبا |
سلام
ای همه مدت نبودم الآن آمدم بگم فردا صب میان ترم شبکه دارم یا برای همیشه از دسم راحت می شین یا باید برای همیشه تحملم کنین!:d |
اکنون ساعت 10:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |