سوپراستار....! بهترین آهنگی که گوش کردی؟ |
ترانه گل سرخ از ليام رايز
شما چي؟ |
مجید خراطها_ آواره!
یه جمله قشنگ بگو... |
زیباترین زیباییهای عالم، تقدیم به روح و روان زیباترین زیباروی عالم که شما باشی.
سر سفره ی عید، همراه خانواده با یک دل صاف و صادق دوست داری گوشی و برداری و به کی زنگ بزنی؟ |
خاله جونم...
اولین تبریک سال نو رو به کی میگی؟ البته توی دوستات... |
به کسی که روم نمیشه بهش بگم.
تو لحظه ی تحویل سال نو، تلفن بهت زنگ میزنه، دوست داری گوینده بهت بگن که ... |
سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!
نقل قول:
مشکلی نیست، اگه روت نمیشه بهش ،اس ام اس بده! بگه شما برنده یک دستگاه........دی:d دوست دارم اولا گوینده صداش آشنا باشه دوما بهم تبریک بگه سوما.....! |
اون چیزی رو که سالهاست بهم نگفته، بهم بگه.
اصلا روم نمیشه به طرف، فک کنم چه برسه به اینکه اس ام اس بدم. چیکار کنم؟ |
واقعا؟ پسرا هم خجالت می کشن!... :d
بهترین خاطره از 1388؟ |
10 دقیقه س که دارم بهش فک کنم، هیچ جوابی فعلا ندارم.
عشق، روح صاف و صادق، دل پاک و ... |
با اینا جمله بسازم؟!:d
از من : یکی از بهترین خاطره 1388: با بچه های دانشکده رفتیم جنوب(شلمچه ،طلایه،دهلاویه،هویزه...)... بهترین خبری که توی سال 88 شنیدی چی بود؟ |
ای که تقریبا همون سوال قبلی بود، باور کن هنوزم دارم در موردش فک می کنم.
--- اون قبلیم گفتم شما یه کلمه ی دیگه بگی که به بقیه ی کلمات بخوره --- زیباترین جمله ای که سال 88 شنیدی؟ |
جمله قشنگی ه البته واسه خودم و دوستام....
آسمان می شوم به شوق دیدنت کاش در بین ستاره های آسمان ستاره سهیل نباشی....کاش اگر ستاره هم می شدی ، امید دوباره دیدنت را از من نمی گرفتی... برنامه ات واسه روز طبیعت چیه؟( 13 بدر) |
صبحش که میرم بیرون با خونواده خودم تو یه جای سرسبز تو شهرمون،(شهرمون یکی از زیباترین شهرهای استان کرمانشهه از نظر گردشگری و سرسبزی)
بعد از ظهرشم با خونواده خودم و خونواده ی دایی هام و خاله هام، مثل هر سال میریم به باغ پدر بزرگم و اونجا هستیم تا حول و حوش 7 عصر. بعد میام خونه، یه استحمامی می کنم. می خوابم. فرداش که بیدار شدم از خونه خداحافظی می کنم، میرم ترمینال، سوار مینی بوس میشم میرم کرمانشاه. (14 ام هم شاملش شد) روز اول دانشگاه تو سال 89؟ |
مثلا رفتم جنوب باید یه کاری کنم ... از رفتارم متوجه بشن!!!! مثلا متحول شدم....
کرمانشاه هم منطقه جنگی داره؟ |
ای متحول، ای غمگین، ای شفتالو، ای ...
بله. همین پاوه و اسلام آباد. فک کنم اینا مهمریناش بود. روز اول دانشگاه تو سال 89 میری پیش استاد راهنمات بهش تبریک بگی؟ |
سری آخر 18 اسفند، رفتم اتاقش خداحافظی کردم... نمی دونم شاید برم ..! سوالش سخت بود، ولی هر کی و دیدم بهش تبریک میگم!
از 14 فروردین خودت بگو؟ |
من مطئنن میرم پیشش، و بهش تبریک میگم(این 17 اسفندی ازش خداحافظی کرده بودم و پیشاپیش تبریک هم نثارش کردم). بعد که به همه ی بچه های کلاس تبریک میگم(یا سر کلاس به همه می گم، یا قید دخترا رو میزنم و پسرا رو یکی یکی)
اولین کلاسی که داری؟ |
هیدرولیک
سکلان چیه ؟ |
نميدونم دوست داري اولين عيدي رواز كي بگيري؟
|
از رفیقم ده تومن دستی بکنم نه بگیرم
چرا معماری مهندسی نیست ؟ |
تا جایی که من می دونم و خوندم مهندسی معماری درسته! همون رشته ی مورد علاقه ام! تعطیلات خوش گذشت؟ |
بد نبود ولی بدون بابا مگه میشه چرا زندگی جریان داره و همه چیز عادت میشه
|
ای بد نبود
آبی یا قرمز؟ |
قرمزه قرمز بهار یا پاییز؟(پاییز بهاریست که عاشق شده است!) |
پاییز(در ضمن بین همه ی تیمهای دنیا عشقست استقلال فقط آبی)
!یا؟ |
!!!!!!!!!!!!!!!
از چه ماهی خوشت میاد؟ |
دی(علت داره!)
چه غذایی رو دوس داری؟ |
خورشت خلال
منچستر یا بایرن؟ |
از هردوشون بدم میاد
تودنیا فقط اس اس تو اروپا هم فقط میلان ولی امشب دوس ددارم بایرن بره بالا پاریس یا ونیز؟ |
پاریس
چرا دلتنگ میشیم؟ |
هیچکی نمی تونه بگه به خاطر علاقه-عشق-محبت
چرا میگن دنیا کوچیکه به این بزرگی ؟ |
برای اینکه از کرمانشاه تا بهشهر این فقط یک پست و به اندازه چند سانتی متر فاصله-ست.
---------------------------------------------------------------- چرا ؟ واقعا چرا ؟ |
زیرا :d
مگه این تاپیک جزء تاپیکای سریالی نرفته بود پس چرا دوباره برگشت خورد اینجا؟ |
i dont know
میلان یا اینتر؟ |
هیچ کدوم
هوا هوای... چیه؟ |
i dont konw
زندگی ...(زیباست یا آشغاله؟) |
زندگی نفرین شده زیباست
بارسلونا یا مادرید؟ |
بارسا(البته فقط اس اس تو اروپا هم میلان)
رویا یا واقعیت؟ |
هیچ کدوم آخه مرز رویا و واقعیت های من که ریخته بهم!!!!!!
روزگار دست از سر ما بر نمیداره یا ما دست از سرش بر نمیداریم؟ |
اکنون ساعت 09:41 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |