سمن بویان غبارغم چوبنشینند بنشانند
پری رویان قرار از دل چوبستیزند بستانند به عمری یک نفس با ما چوبنشینندبرخیزند نهال شوق در خاطر چوبرخیزند بنشانند |
ببار بر کویر من ! بر این عطش زار سخن نهال تشنه ی مرا ، اشک تو آب می دهد ای از سپیده آمده ! در این حراج عربده خلوت تو به چشم من ، فرصت خواب می دهد |
بخت از دهان دوست نشانم نمیدهد
دولت خبر ز راز نهانم نمیدهد |
آخر ای دوست نخواهی پرسید که دل از دوری رویت چه کشید سوخت در آتش و خاکستر شد وعده های تو به دادش نرسید |
مردم دیده ی ما جز به رخت ناظرنیست
دل سرگشته ی ما غیر تورا ذاکر نیست |
دل من ای دل دیوانه من
که می سوزی از این بیگانگی ها مکن دیگر ز دست غیر فریاد خدا را بس کن این دیوانگی ها |
ای دل دیوونه من گوش کن قصه عشقو تو فراموش کن عاشق و شیدا تویی شور تمنا تویی بی خبر از او چرا اسیر غمها شدی خسته و تنها شدی بسته زهر سو چرا ای دل دیوونه من گوش کن قصه عشق و تو فراموش کن چشم سیاهش را نگر راز نگاهش را بخوون خراب و مخمور مث چشمات دل ای دل عاشقی بی تابی داره شبای بی خوابی داره خراب و مخمور مث چشمات دل ای دل دل من دل من دل دیوونه من غم تو غم تو شده همخونه من ای دل دیوونه من گوش کن قصه عشقو تو فراموش کن |
دیگر کسی به عشق نیندیشد
دیگر کسی به فتح نیندیشید و هیچ کس دیگر به هیچ چیز نیندیشید در غارهای تنهایی ... |
تا ز یادم برده ای از یاد عالم رفته ام هیچ کس جز غم نمی پرسد فراموش تو را |
این روزا مشق بچه ها یه صفحه آشفتگیه
گردای رو آینه ها فقط غم زندگیه این روزا درد عاشقا فقط غم ندیدنه مشکل بی ستاره ها یه کم ستاره چیدنه این روزا کار گلدونا از شبنمی تر شدنه آرزوی شقایقا یه شب کبوتر شدنه |
اکنون ساعت 03:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |