پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

فرگل 10-10-2009 12:09 PM

سلام

بازم كه اينجا كسي نيست مثل اينكه هر روز من بايد بيام يه استارتي به اين قهوه خونه بزنما !!!اين چه وضعيه ؟ پس بچه ها كجائين ؟ رزيتا خانوم / تاري / حامد / فريما / آريانا تو هم از وقتي دخترت رفته دانشگاه سايت سنگين شده ؟ پس كجايين ؟ مشتريا پشت در منتظرند ؟

فريما 10-10-2009 12:42 PM

عزيزم اومدم بگو چي ميل داري تا ايكي ثانيه واست تهيه كنم من به (مخمل خان ) نام سابق (سه موش ) نام فعلي گفتم اين تاري و بندازه بيرون بجاش يه شاگرد قهوچي تروفرز بگيره ولي انگار يادش رفته حالا من جورشو مي كشم بگو چي مي خواي عزيزم؟

فرگل 10-10-2009 12:49 PM

سلام فريما جون
خوش اومدي . فروم داره خيلي بي حال مي شه بچه ها اكثرا نيستند اگه ما احوالي از كسي پرسيديم جواب مي دن در غير اينصورت هيچ كي احوال نمي پرسه ؟ چرا اينقدر بي وفا شدن ؟ تموم تاپيكهاي باحال داره غير فعال ميشه !!! بچه ها يه جنب و جوشي و الا ديگه تمايل نمي كنيم بيايم تو سايت ....

تاري 10-10-2009 12:52 PM

:p:p:p:p:p

فرگل 10-10-2009 12:56 PM

به به سلام تاري ...
اين اداها چيه از خودت در مياري ؟ سايت سنگين شده ؟ يادي از دوستاي قديمي نمي كني ؟ سري به قهوه خونه نمي زني ؟ فقط مياي يه شكلك در مياري و مي ري ؟ اين چه جورشه ؟

فريما 10-10-2009 12:57 PM

قابل توجه ادمين خان يعني اگه وقت كنه نگاهي به اين پاينا بندازه ، تهديد فرگل و جدي بگيرين دانه كولانه داري شكل اين مديرعامل اروبخودت مي گيري اين همه كلاس ديگه واسه چيه يه سرسري به مملكتي كه را انداختي بنداز :33:

تاري 10-10-2009 01:08 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 73380)
به به سلام تاري ...
اين اداها چيه از خودت در مياري ؟ سايت سنگين شده ؟ يادي از دوستاي قديمي نمي كني ؟ سري به قهوه خونه نمي زني ؟ فقط مياي يه شكلك در مياري و مي ري ؟ اين چه جورشه ؟

به به به به به به به به
سلام خوبي چيكار ميكني چيكار كنيم ديگه كاربر فعال شديم كلاس ميذاريم ديگه
شوخي كردم چند وقتيه سرم به شدت شلوغه وقت ندارم سر بخارونم به سختي ميام نت
به هر صورت ببخشيد در ضمن فريما خانم خوب تاپيكها رو خودتون بچرخونين بابا قديما من خودم تنهائي ميتركوندم حالا جور ما رو شما و فرگا جون بكشين مگه چي ميشه به جاي اينكه همش معترض باشد كمي انرژي هياهو و شلوغي بابا

فرگل 10-10-2009 01:13 PM

چشم ما روشن ستاره گرفتيد .... مبارك باشه پس كو شيريني ؟ حق داري تازه كارا رو نشناسي؟
اين همه كلاس ؟ (شوخي كردم) ما خوشحال مي شيم موفقيت بقيه كاربرا رو ببينيم اينم هديه ما به منظور تبريك :53:

رزیتا 10-10-2009 01:55 PM

سلام
وای که این تاری چه زبونی داره :21:
نه دیگه این تاری اون تاری نیست داره رژیم میگیره آفرین پسر خوبی شده :21:

تاري 10-10-2009 02:21 PM

رزيتا ديروز رفتم دكتر اخه دكتر من جمعه ها هم هست گفت اگه رژيم بگيري دلت كوچيك ميشه ولي نمكت كم ميشه و احتمال داره از ذهنها فراموش بشي به همين خاطر تصميم گرفتم به خاطر بشريت هم كه شده تا اطلاع ثانوي از بي نمك شدنم جلوگيري كنم واي چقد رخوردم نفسم در نمياد لپام گوگ شده

اکنون ساعت 07:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.