نقل قول:
بلمان چیزه؟ بیلمان! آنا گفتی سوسانو دلم خون شد! به کسی نگی آقا مهدی ولی اسم سریالگه(به این میگن کرماشانی!) جومونگ بود....... هی......_:2: نقل قول:
ولی خو خودش شروع کرد! |
|
آقا مهدی این هندونه هارو ببینیم یا بخوریم
اینقدر خوشگلن که فکر نکنم کسی دلش بیاد بخورشون.:d |
سلام دوستان
من تازه واردم و اینجا کسی رو نمیشناسم ولی فلسفه هندوانه خوردن شب یلدا چیه؟ |
|
نقل قول:
میخوریمشان:d حمله به سوی هندوانه شب یلدا:24::24: ببین من نیستم همه هستن ;) نقل قول:
بخور خواهر بخور با دیدن کاری از پیش نمیشه برد:21::21::21: |
آخه خداییش توی این سرما هندوانه خوردن میچسبه؟
حالا چرا هندوانه؟ چرا مثلا گوجه سبز نخوریم؟ |
نقل قول:
من که با دیدن اینا هوس هندونه کردم دارم میرم بیرون هندونه بگیرم کسی در مغازه چیزی نمی خواد |
آخه شب یلدا هندونه میخورن مانیا خانم
تا بوده همین بوده ;) |
نقل قول:
تعارف اومد نیومد داره دوکیلو نارنگی یادت نره:d |
یادش بخیر سال گذشته مدیر قهوه خونه ایستگاه تصفیه خون زده بود
آب اناررررررررررررررررررر:21: |
فلسفه خوردن انار و هندوانه در شب یلدا
خواستم بنویسم الان دکی میاد میخوره ولی حسش نبود |
نقل قول:
ولی چه کنم که در مقابل خوراکی بی اراده هستم:p:21: |
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...S65nin5FQLyb1w
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...DhzTXqknu02Qvv خدمت شما داش مهدی شکوفه جان اگه من بگم شکمویی برام قشون کشی میکنی ولی خودت ثابت کردی که شکمویی |
سلام بر دوستان من از جهنم دانشجویان فراری و درس تلنبار شده برای ما گزارش میکنم اینجا هوا ابری هست ! و در ظرف طوفان و محمد در آستانه کشف قوانین جدید در ترمو دینامیک ----------------------------////////////////////@@@@ مهدی جان فدات شم خط قرمزتم جیگر، حامی ، رفیخخخخخخ مرامت منو کشته ! یه مهدی داشته باشم دیگه میرم برای پی اچ دی (حالا این ترم به خیر و خوشی سپری شه بقیه پیشکش !) خدمت شما عرض شود که ما گفتیم میخوایم بزنییم تو گوش 8 ، 8 زد تو گوش ما چون سری به دانشگاه بزدیم خواب بر ما مستولی شد و یه 2، 3 ساعتی خوابیدیم وقتی برگشتیم خانه ! ولی حالمان خوب است و باید با انرژی بیشتری به مسیر علم و دانش ادامه دهیم و همچنان تاسف زمان های از دست رفته و به بطالت گذشته را بخوریم ولی این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست ---------------------------------------- ####$%%@ بر صبا خانوم سلام اوضاع و احوال به کام شما خوشحال! ما را که میبینی دنیامان خراب آخرتمان نیز خراب ! و همچنان در حالت زپرت به سر میبریم ولی به واسطه پوست کلفتی که داریم ! و جنننننم مردانگی که نهفته در وجودمان است ما هم کم نمی آوریم و به سان رستم در برابر نیسان یک تنه خواهیم ایستاد تا به فیض شهادت نائل شیم ! و از دست این دانشگاه راحت شیم :d --//////////////////////////////)))))))))))))))((((((((((((((((( بر مینا خانوم سلام درست را بخوان و هر وقت انگیزه کم آوردی بدون آدم های بدبختی مثل من هستند که وضعشون از شما بدتره !:d و به شیوه بکس و باد ، کنتراد در حال درس خواندن هستند ! کنترل هم که چه عرض شود ................! --------555^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآههههه ههههههههههههه عجب دنیای بی صاحبی چقدر درد دل دارم و دل درد! آریانا کجایی ؟ چرا دیگه نمیاییی ! ******++++++++++++++++++++++++++++++++++++********* بسه بقیه توی پست بعدی ! |
چرا من اومدم همه رفتن دیشب تا 2 نصفه شب همتون بیدار بودید بی معرفتا !
خلاشه ! از چی بگم براتون از رانکین و دیزل یا از انتقال حررررررااااااارت ! میگن یکی از یاران علی (ع) رفت پیش معاویه و و وقتی معاویه شجاعت فرستاده علی را دید گفت به فرستاده علی : که سربازان من مانند سربازان تو نیستند ولی من به اندازه ستارگان آسمان براتو سرباز می آورم وقتی پیغام به حضرت علی رسید پیغام داد به معاویه بگویید ستارگان تو پس از شب ناپدید میشوند و آفتاب علی صبح طلوع خواهد کرد . متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را ما از امتحان ناله میکنیم اگر حتی سر سوزنی ارادتی به ستون هایی مانند علی (ع) داشته باشیم نباید غم داشته باشیم ییییییییییااااااااااااا علی |
سلام بر همه
میگم چه سخت است در میان جمع بودن ولی در گوشه ای تنها نشستن |
هاااااای :)
خو شماها ایـــــــــــــن همه می نویسین، تکلیف یکی مث من که به خوندن پستای کوتاه و مینیمال عادت داره چی میشه ؟ _:2: من چشام عین کلیدواژه عمل می کنه.هر پستی که توش واژه غزل داره سریع شناسایی میشه.دو سه صفه گشتیم دیدیم مغزمون پیغام میده: همچین واژه ای یافت نشد... هان.. حواسم نبود.. اولش سلام :d دومش ایی عکس و بخاطر رنگش خیلی دوست می دارم .. من قرمز... شما کدوم ؟ |
سلام غزل جون ، اسم قشنگت تو قلب همه حك شده خانمي نگران نباش كه توي تاپيكها باشه يا نه . ما هم اي بگي نگي قرمز ...........
|
|
آقا بچه هایی که رنگشون عوض شده شدیدا مبارک!
مخصوصا آقا حسین که قرار شد کتک بخوره نخورد! |
نقل قول:
سلام برو بچ ببینم کی جرات میکنه کل حسین ما رو کتک بزنه{قاط} مهدی اچ{داداش کایکو} مشتت رو اماده کن دارن برای کل حسین نقشه میکشن نجنبیم بی حسین شدیم |
|
نقل قول:
فقط دو سه تا تیر تیر کمان سوسانویی!(اختراع جدید موپالموه!) آخه به نظرم یه مرد اینجور که شما ازش تعریف می کنین با این چیزا هیچیش نمیشه!{داش مشتی} داداش کایکو؟ تسوکه پسر عموی دختر خاله شوهرخواهر پسردایی یکی از فامیلای جومونگ ایناس ها! نقل قول:
|
نقل قول:
نه کره! اینقد هم خوب نبود! بچه ها لطف دارن! اون پائین کلاس صد بار تا مرز سکته پیش رفتم هی نگای استاد می کردم می دیدم داره با موبایلش بازی می کنه، سعی کردم نزنم بشش! اینقدر می ترسیدم اشتباهی بکنم برای بقیه دوره دانشگاه شطرنجی بشم ها! اینقدر قیافه همه جدی بود گفتم حوصله شان سررفته به طرز قیامت! ول خیلی خدا رو شکر! نقل قول:
ادمین خودت بچه های کلاسه میشناسی! اینقدر می ترسیدم اشتباه بکنم! قبل از من نوبت یکی از آقایون بود، که نیامد و منم نمی دانستم غایبه، یهو اسممه صدا زد، نه موبایل بردم تایم بگیرم، نه نت بردم نه هیچی! چاره ای نداشتم به جز اینکه بدون وقفه حرف بزنم! ایشالا 5 شنبه هم شما هم همه کسای دیگه ای که ارائه دارن حق مطلب رو درست (نه مث ما) ادا کنن! نقل قول:
دوما بریچه برا؟ اتفاقا از شخص شما همین توقع میره! |
بچه ها بزرگا نگا کنین چه رنگی رنگیه:
Saba_Baran90, karaji, دانه کولانه, مهرگان, Setare, SHeRvin, مهدی آقا مهدی منم دارم کنتور می ندازم مث اینکه! |
سلام به همگی |
نقل قول:
منم که تو اتاقم کم و کت دارم نود گوش می دم!:d کنتور ما به طور اکسترنال با بقیه صفحه ها هم در ارتباطه!:d حسودیت میاد کنتور خوددان قدیمیه؟:rolleyes::65::p آمدم بگم صبا جان تبریک خانومی فردا شبکه نمی ری!{جشن پتو} |
سلام به همه ی هم سایتی (!) های گرامی
غزل (هویجوری خواسدم اسمده بیارم !) آنا بری شه نرفتی تو او انگلیسیه گه مان؟ برات چیز نوسیده بودم، بشم ج ندادی هنو بری شه؟ آنا :( برو خو! آقا مهدی من دیگه مردی شدم بری خودم :D از شما این نقل قول چند گانه رو یاد گرفتم تو این کلوب کرمانشاهیا میزنم همه ش! ایقده خوشه :) آقا همگی خوش باشد :) صبا خانوم تبریک میگم فردا شبکه نمیری{جشن پتو}] |
سلام
سلام سلام خوبید خوشی وای چقد حرف زدید تا ص 310 خوندم بقیشو بعدا میخونم فقط خواستم به رسم ادب عرض ادبی کرده باشم و ارزو کنم که شب یلدایه خوبی داشته باشید :53:{پپوله}:53: |
سلام به همه دوستاي خوبم :53:
همينجا يلدا رو به همتون تبريك ميگم چون يه چند روزي رو نيستم و دارم ميرم ماموريت پس پيشاپيش يلداتون مبارك و عمرتون مثل شب يلدا طولاني . :53:{پپوله} هندونه هاتون شيرين اناراتون قرمز آجيلاتون پر پسته پسته هاتون خندون دلتون شاد و يلداتون پيشاپيش مبارك |
یلدا مبارک!
عمر شادی هاتون بلند!{جشن پتو} |
همیشه می دونستم امضا ها آدمو توصیف می کنن اما هیچوقت به این فکرنکرده بودم که ممکنه دقیقا احساس آدم شبیه امضاش باشه اما خودم الآن دقیقا همین احساسو دارم
نمی دونم خوبه یا نه اما یه جورایی آدمای دنیای بیرون دیگه فقط مال دنیای بیرونن کاش می شد همه چیو گفت به قول خودم(!) کاش حرف زدن هم مثل حرف شنیدن آسون بود! دوستون دارم |
--. صبا جان احساست رو خیلی خوب توصیف کردی
این اخرش رو نفهمیدم دقیقا چیه ؟ فرداها هیچ وقت نمی آیند |
دورود به دوستای گل و بلبلم بانوان و آقایان
تولدم نزدیکه ..دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم ...توی پوست خودم نمیگنجم:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
یلدا دختر سیاه موی بلند بالا یادگار نام وطن میوه پائیز ایران عروس زمستان در راه است ، او را بر سفره مهر بنشانیم و با نسل فردا پیوند زنیم و ایرانی بودنمان را فراموش نکنیم . |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام دوستان گلم یلدا مبارک:53: |
http://mehrbano.ir/wp-content/uploads/2011/09/anar.jpg
http://image.2khati.com/data/media/453/4.JPG سلام بچه ها با آجیل و انار شب چله چطورید؟؟؟:) یلدای همتون مبارک{پپوله} |
اکنون ساعت 10:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |