بر سنگ زدم دوش سبوی کاشی سرمست بُدَم که کردم این عیاشی با من به زبان حال میگفت سبو من چون تو بُدَم تو نیز چون من باشی |
اوصاف علی به گفتگو ممکن نیست |
سرنگون غواص خود پیش آیدت تو ز فقر بحر در هامون میا گر پدید آیی دو عالم گم شود بیش از این ای لولو مکنون میا |
چنان دریای بیپایان شود بیآب چون هامون
شکافد نیز آن هامون نهنگ بحرفرسا را کشد درقعر ناگاهان به دست قهر چون قارون چو این تبدیلها آمد نه هامون ماند و نه دریا |
گر ز رخسار تو یک لمعه به دریا افتد آب آتش شود و شعله به صحرا افتد بس که از قد تو نالیم به آواز بلند هر نفس غلغله در عالم بالا افتد |
رفت قد و قامتش از ياد موذّن به نماز چون به مسجد صفت آن قد وقامت كرد مقصّۀ روز قيامت همگي آمد راست وصفي از قد بلندت چو روايت كردم
|
حاجی سوی مسجد شد من جانب خمار |
سعی کردم که شود یار ز اغیار جدا آن نشد عاقبت و من شدم از یار جدا از من امروز جدا میشود آن یار عزیز همچو جانی که شود از تن بیمار جدا |
من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش |
ای گل باغ لطافت، ز خزان ایمن باش که هنوز اول نوروز جمالست تو را |
اکنون ساعت 04:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |