![]() |
تنها داروئی که 2 خاصیت داره چشم های قشنگته،
که هم آرومم میکنه هم داغون ! |
برو ای غنچه ی بر باد رفته برو ای درنا شکسته تو پنداری همان قوی سپیدی که دردریای روحم ارمیدی برانی تابه دریا باز گردی نمی دانی که بادریاچه کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
در وفا هیچکس استاد نیست ولی در بی وفائی همه استادن !
چطوری استاد !؟ |
از ابتـدا تو بـــودي در انتها تو مــاندي |
مست مستم ساقیا دستم بگیر تا نـیـافـتـادم ز پـا دسـتـم بـگـیـر بـر در مـیـخـانـه با زنـجـیر عشق بـستـه ای پای مـرا دستم بگـیـر دردمـنـدم عاشـقـم افـسـرده ام ای به دردم آشــنـا دسـتم بگـیـر اوفـتـادم سخت در گرداب عشق ایـن دم آخـر بــیــا دسـتـم بگـیـر من کـه بـر ایـن سـینه جون آیـنه میـزنـم سنگ تـو را دستم بگـیـر |
پنجره ای نشانم دهيد تا من برای هميشه نگاه منتظر پشت آن باشم
پنجره ای نشانم دهيد من خانه ای دارم با چهار ضلع بلند آجری روشنايی خورشيد را از ياد برده ام آسمان پر ستاره را نيز پنجره ای نشانم دهيد پنجره ای كه پرواز گنجشكان را از پشت آن تماشا كنم و خوشبختی مردمان را و گذر فصلها را در كوچه ي ما خانه ها را بی پنجره می سازند!!! |
نفسم می گیرد، در هوایی که نفس های تو نیست... |
زندگی آب روان است، آسان میگذرد.دوستی قیمت جان است، گران میگذرد...
|
به جای دسته گلی که فردا بر قبرم نثار ميکنی، امروز با شاخه گلی کوچک يادم کن ،
به جای سيل اشکی که فردا بر مزارم ميريزی، امروز با تبسمی شادم کن، به جای آن متن هاي تسليت گونه که فردا در روزنامه ها برايم مينويسی، امروز با پيام کوچکی خوشحالم کن... " امروز به تو نياز دارم ، نه فردا..." |
در ابتدا تو بودي/در انتها تو ماندي
|
اکنون ساعت 07:49 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |